Căderi de pietre pe Clisura Dunării

Circulația rutieră a fost blocată în această dimineață pe DN 6, între Drobeta-Turnu Severin și Orșova, din cauza căderilor de pietre.

Precipitațiile abundente din ultimele ore au provocat căderi de pietre pe partea carosabilă fapt ce a dus la blocarea circulației rutiere pe DN 6, zona Varciorova pentru o perioadă de timp.
SDN Orșova a intervenit pentru eliberarea drumului.
Drumarii menționează că în zona unde au avut loc aceste căderi de pietre versantul este protejat cu beton, tip torcret, însă pietrele au fost antrenate de formarea unui torent.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.