Cadrele didactice se alătură protestatarilor de la Universitate

Peste o sută cincizeci de cadre didactice care pichetează astăzi Ministerul Educației au anunțat că se vor alătura protestatarilor din Piața Universității. 

Profesorii sunt sindicalişti ai Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Federaţiei „Spiru Haret” şi Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN). Cadrele didactice cer în fața Ministerului Educației demisia lui Funeriu. 

„Un coleg de gen neutru a distrus învăţământul”, „Ruşine Funeriu, ruşine Funeriu, ruşine Funeriu”,”Vai de tine Românie/ Stat de drept în agonie/ Condusă de mitocani, de slugoi şi hoţomani/ Noi avem nevoi/ Viermii sunteţi voi/ Aţi tot furat/ Nu v-aţi săturat?”, „Suntem profesori şi dorim să educăm, nu să cerşim”, sunt mesaje afişate de protestatari pe pancarte la minister.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.