Campionul de la Monte Carlo!

Grecul Stefanos Tsitsipas, 12 ATP, a cucerit duminică trofeul de la Monte Carlo pentru a treia oară în carieră.

Tsitsipas l-a învins în marea finală pe norvegianul Casper Ruud, cel care l-a eliminat in semifinale pe Novak Djokovic.

Grecul s-a impus în minimum de seturi, 6-1, 6-4.

Meciul a durat o oră și 38 de minute.

Cu acest succes, Stefanos Tsitsipas și-a trecut în palmares cel de-al 11-lea titlu din carieră, al treilea de categorie Masters 1000 și primul din acest an.

De luni, Tsitsipas revine în top 10, în urma unui salt de cinci locuri, care l-a adus pe poziţia a 7-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesionişti (ATP).

Norvegianul Casper Ruud, finalist în Principat, a urcat şi el patru poziţii, fiind acum pe 6.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.