Cât vor costa hărțile de risc pentru Capitală

Consiliul General al Capitalei a aprobat luni un proiect în valoare totală de 2,3 milioane de lei în vederea elaborării hărţilor de risc natural pentru cutremure la nivelul Bucureştiului.

Jumătate din sumă va fi suportată din bugetul municipalităţii, iar cealaltă jumătate de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Durata de realizare a proiectului este de doi ani.

Decizia vine după ce în luna ianuarie, Ministerul Dezvoltării a solicitat PMB analiza şi identificarea oportunităţii de finanţare în cadrul programului multianual privind elaborarea hărţilor de risc pentru cutremure.

La începutul lunii aprilie, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a transmis municipalităţii oferta cu privire la elaborarea hărţilor de risc natural pentru cutremure la nivelul Capitalei, estimând o valoare de 2.325.000 lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Aproape în fiecare an au fost făcute hărți de risc și tot cu risc a rămas Romania. Bani aruncați și mutați dintrun cont in altul, așa că între clanurile de escroci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.