Catedrala Mântuirii Neamului, apariție ciudată!

O decizie stranie a Patriarhiei a fost semnalată redacției de către cititorii ActiveNews: pe Catedrala Mântuirii Neamului, rebotezată de Vasile Bănescu „Catedrala Națională”, s-a instalat un mare COD QR. Ba chiar mai multe.  

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. acum se numeste catedrala nationala, auzi….o abominatie s at an ic a, care se inalta sfidatoare, peste amaraciunea romanilor care mai gandesc si vad.

 2. Ufff!.Credeam că apariția era ion iliescu! Asta ar fi sfidat orice explicație.

 3. E cumva codul enoriașilor politic infractori care au donat pentru acest lăcaș „catedrala neamului prost de infractori”?

 4. Ar fi o exagerare daca autorii ar fi cautati printre aceiasi care se jucau amplasand recent cuburi negre prin toata tara, mediatizandu-le pe indelete? Sau printre cei care au „uitat o tigara aprinsa” pe acoperisul Notre-Dame?
  Oare cin’ sa fie, cin’ sa fie?

 5. Păi e simplu. Dumnezeul Corect va citi codul QR și va ști că românii au trecut la credința corectă.
  Cu certitudine, domnul Bănescu ne va explica acest lucru într-un stil academic, ca să-l înțeleagă toți intelectualii.

 6. ‘national’ catedrala mergea mai bine,daca tot s-a bagat ‘popular’ vedeta Banescu si ne-am si calificat la europene

 7. De ce nu o redenumeşte UM BOR Cazarma Naţională?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.