Cazul Coldea – dosar național de importanță majoră

„Dosarul Coldea” este eclipsat temporar doar de Campionatul European de fotbal. Este tot un meci cu mize mari, nu foarte popular, dar unul al intereselor, al abuzurilor și al jocurilor nebune, al mutilărilor pe seama democrației. Dincolo de rafalele isterice și narcisiste ale Ancăi Alexandrescu (dalmațiană de profesie!), dincolo de sforăriile și afacerile îmbîrligate ale lui Maricel Păcuraru, dincolo de răzbunarea unui alt SRI-ist, săgeata pentru profituri ale unor generali și politicieni, transfugul Sebastian Ghiță, (în ambele cazuri sunt dovezi că televiziunile pot fi folosite drept ciomag public de dat în cap adversarilor), dincolo de partizanatele Peee-SeeeDeee-iste ale Antenei 3, dincolo de delirurile și confesiunile lui Cozmin Gușă, cazul generalului Coldea este un dosar complicat, încă ținut „la rece” într-o casă de fier a statului român. Vă dați seama ce secrete ascunde dacă și Luluța Kovesi se simte amenințată și tremurînd de frică s-a grăbit să tragă pe ea un tricou XXXL al echipei naționale a României și să dea fuga să se „foteze” pe la Koln pe post de suporter înfocat (adică de patrioată!?)? Înseamnă că situația este groasă de tot, că abordarea cu instrumente legale și de tip democratic se află încă departe.

Oare de ce? S-o fi temînd Luluța în varianta sa bruxelleză de povestea nedeslușită încă a relației sale cu Florian Coldea? Tot ce se poate! Toate marile dosare au în ele și un dram (o picătură) de sirop. Nu văd de ce ar face excepție. Oricum, reacția celei desemnate ca Procuror-șef European (altă invenție trăznită a UE în drumul său spre proiectul de stat artificial) este doar o pată de culoare. La fel ca și prezența lui Vasile Dîncu&son în delegația și la ultimul meci al României cu Belgia. Gașca din jurul lui Burleanu primește onoruri și un băgat capul în fotografie pentru contribuția la blocarea lui Gică Popescu la funcția de președinte al FRF. Devine mai clar că există și o contribuție a SRI și a găștii de Cluj la preluarea controlului asupra fotbalului românesc.

Ce a căutat Florian Coldea la Șantierul Naval de la Mangalia? Ce amestecuri are SRI în conceperea și gestionarea softului CNAS, ce rol au avut SRI și tandemul Maior-Coldea la înființarea și funcționarea unor partide politice? Dar la preluarea Realității TV și în funcționarea unor site-uri și televiziuni? Nu are rost să mai reiau lista de nenorociri apărute în prestația lor din „cîmpul tactic”. Nenorocirea deputatului PSD Ion Stan rămîne cap de afiș.

Ce rol au jucat Florian Coldea și George Maior în această nebunie perturbatoare în funcționarea statului român? De unde a început și cum?

Circulă o poveste rămasă în ceață. Cică ar fi existat informații și rapoarte din interiorul SRI privitoare la banii negri cu care ar fi operat Florian Coldea în perioada sa de început. Vestea ar fi ajuns la Radu Timofte (atunci, director SRI) și acesta ar fi dispus un flagrant. La deschiderea dulapului de serviciu a lui Florian Coldea, ar fi fost găsiți peste 200.000 de dolari. Radu Timofte ar fi dispus începerea unei cercetări și a unui dosar disciplinar, dar totul a fost stopat în urma intervenției unui ofițer american care ar fi invocat o colaborare importantă cu ofițerul român. Cică gringo ar fi invocat un join venture!

De aici ar fi pornit pentru prima dată un lung șir de întrebări. Pentru cine lucrează Florian Coldea? Pentru ce alt serviciu străin? Pentru unul american sau pentru unul francez care i-ar fi adus și Legiunea de Onoare? Ce „bucurii” necurate i-ar fi făcut lui Traian Băsescu? Cît de curată a fost utilizarea banilor cash destinați răscumpărării jurnaliștilor români răpiți în Irak? Cîți din banii negri dirijați de Florian Coldea și gașca au fost destinați pentru operațiuni secrete ale SRI și cîți pentru interese personale, vacanțe, proprietăți, finanțări de media și partide?

Să fie oare printre răspunsurile la aceste întrebări adevăruri incomode pentru instituțiile statului român? De ce nici un partid și nici un politician cu nume nu inițiază o Comisie parlamentară de anchetă în cazul abuzurilor din SRI? De ce tac precum porcul în păpușoi? De ce conducerea SRI este mută și nu contribuie cu un pic de lumină în acest scandal? Chiar nu există oameni în acest serviciu secret care să realizeze că aventurile lui Florian Coldea se preling și peste imaginea SRI și a celorlalte servicii secrete? Cetățenii români vor înțelege că așa funcționează instituțiile (și nu-i exclus!) , că așa se descurcă generalii din vîrful piramidei. Nu cumva acest tip de comportament s-a extins și la județe și în toată rețeaua?

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 44

74 de Comentarii

 1. In mod normal,.. La ora asta, după probele existente și gravitate situației, coldea impreună cu toții cei implicați trebuiau să fie in zeghe și la umbră deasă..cu ușa zăvorîtă..Dar romania și normalitatea sunt total opuse,..\coldea are de ciripit, nu ca să scape, pe toții implicați in diferitele mafii, clanuri, infracțiuni de tot felul, acoperite,.de care autoritatea nu vrea să știe, deși vorbește tot satul..

 2. Ii ia boii de la bicicleta! Omul are spate, știe multe și nu exista probe directe.Ce judecator să-l condamne?!😀Rid și curcile!

 3. „- „Dosarul Coldea” este eclipsat temporar doar de Campionatul European de fotbal”

  Doar tu stai sa-i asculti pe aia care pronunta Kioln si Miunhen. Fotbalul este un joc de curtea scolii pentru care nu-ti trebuie scoala. Procurorii nu stiu ce sa faca cu dosarul acela care atinge tot ce-i institutie de stat de drept in Romania, asa ca-l „tergiverseaza” pana la eliminare. Intelegi cum vine:
  – stiai ce faca aia si n-ai reactionat, esti concediat pentru complicitate;
  – nu stiai ce faceau aia, esti concediat pentru nepricepere.

 4. Intreb si eu, in iEuropa serviciile lor secretoase sunt militarizate precum ale noastre, unde noi avem la varf generali cu cat mai multe stele?
  Oare…ar mai fi fost atata tam-tam prin media bastinasa daca acuzatu’ era ‘un civil oarecare’ si nu un general cu atatea stele?!?

 5. Dosarul Coldea este indescifrabil în abisul său conspiraționist pentru că toți erau băgați. De la șef de stat, la premier, la procuror-șef, la președinți CSM și CCR, de ÎCCJ și CA-uri, magnați, lideri de partide, sectoare întregi din Parlament, din instituții coercitive sau financiare ale statului, la rețele mafiote sau șefi de servicii secrete. Toți care contau și mulți care mai contează în structurile de putere ale României erau rotițe în mașinăria denumită generic Coldea, în fapt mașinăria CIA pentru România. Iată de ce nu se va afla nimic, nu va fi condamnat niciodată, dovadă că nu i s-a făcut vreo percheziție informatică, sau una simplă, nu i s-a aplicat vreo măsură judiciară preventivă relevantă. Doar una care să nu-l stingherească. Scandalul se va stinge precum un foc mocnit stârnit în pripă ca să facă un pic de fum, fără intenția de a pârjoli. Coldea stăpânește mult prea multe secrete pentru a fi anihilat. Iată de ce această țară nu mai contează ca una democratică, normală, construită pentru oameni. Este doar o țară a mașinăriilor, a fabricațiilor, a mașinațiunilor, a privilegiaților îmbuibați și a fărădelegilor. Un fel de Columbie a Europei de Est.

 6. ‘ Să nu îmbătăm cu apă rece ‘, a se vedea ce a spus Dumitru Iliescu (fostul șef al SPP), încrengături extrem de mari la care cetăeanul nu are cum să reacționeze. ‘Deep state’ există peste tot în lume și transcende executivul/politicul prin magica expresie : ‘interesul național’. In topic: cine și cum definește sitagma ‘interses național’?!

 7. ‘ Să nu îmbătăm cu apă rece ‘, a se vedea ce a spus Dumitru Iliescu (fostul șef al SPP), încrengături extrem de mari la care cetăeanul nu are cum să reacționeze. ‘Deep state’ există peste tot în lume și transcende executivul/politicul prin magica expresie : ‘interesul național’. In topic: cine și cum definește sitagma ‘interes național’?!

 8. Sistemul elimina o parte din acoliti spre desfatzul multimilor , moment in care trece pe treapta urmatoare , nimic nou sub soare .

 9. @ UN_OM.. Aici de obicei incepe aburirea și prostirea romînului.. Atunci cînd zice ”nu toți”,.. sau …”și in alte părți”..iar dacă din o sută sunt 99 tîlhari și lichele, cel unu le salvează imaginea.. Nu poate fi in regulă..Scuza lui Bulă că și colegul a luat nota patru, nu e valabilă decît la romîni..

 10. Dragi tovarasi, s-au mai facut greseli, s-au mai facut abuzuri dar mergem neabatut pe cale luminata de UE si NATO! Multumim din inima ambasadorilor si serviciilor straine pentru pretioasele lor indicatii! NATO si UE stima noastra e! (Aplauze puternice).

 11. Incepem sa intelegem , ca de fapt , totul este o frectie la un picior de lemn , iar toata povestea se va termina cu happy end, cantec joc si voie buna ! Se va dovedi ca totul este o calomnie, a unor oameni rau intentionati, indreptata impotriva unui general al Romaniei, cu onoarea nepatata ! Ca, nu s-a facut nicio decindere acasa la dl. Coldea, de organele in drept , este o dovada clara , ca nu exista motive pentru asa ceva ! Asa ca , dragilor , ciocul mic si nasul in perna ; justitia romana munceste, in slujba adevarului ! Ce, te joci ? (SIC!)

 12. „Ca, nu s-a facut nicio decindere acasa la dl. Coldea, de organele in drept”

  Suntem popor crestin, deci, duamne fereste ! Daca e un procuror ca ala de la Oradia, sa planteze ceva, pe acolo ? Un alt procuror s-a aruncat in gol de pe terasa de la ultimul etaj din aceasta cauza. Ciudata lumea aceasta a „paraditorilor”, nu stiu cum reusesc sa-i selecteze (discrimineze ptr. Astalos), astia sunt urati din gradi, cred, confisca toate jucariile.

 13. Ce contează pentru ce serviciu lucrează Coldea atâta timp cât lucrează prost. Probabil pentru americani și acum e lăsat de izbeliște pentru că s-a crezut deșteptul pământului ca și Băsescu, alt ” deștept” care după ce s-a înțeles gen ” să trăiți” cu FMI s-a grăbit să scape de el cu orice preț.Tipul ăsta de încrengături mafiote ale instituțiilor care ar trebui să ne aibă în grijă,mai ales în perioada asta, și modul în care se descurcă șefii lor ne fac să ne simțim lăsați de izbeliște și să ne gândim cum să ne descurcăm și noi singuri chiar ilegal dacă e nevoie.

 14. Bă băieţi cucuieţi şi fetiţe cu codiţe, hai să v-o spună moşu’ pe româneşte:
  ORICE CHIFTEA ARUNCATĂ DE REALITATEA TV PE PIAŢĂ PUTE. PUTE A GUŞĂ! PESTILENTIAL! DECI ATENŢIE MARE LA CHIFTEAUA ASTA ŞI NU DAŢI BUZNA SĂ SĂRIŢI LA BEREGATA LU’ DOM’ GHINĂRAL DUPĂ CE ANI DE ZILE L-AŢI PUPAT ÎN DOS. NU DE ALTA DAR -GARANTAT 100%- LU’ DOM GHINĂRAL I-O VEŢI BELI(asta-i spusă pe româneşte)! ŞI DUPĂ CE I-O VEŢI BELI, VĂ VA BELI DOM’ GHINĂRAL PE VOI!
  Atenţie la trei aspecte:
  1. denunţătorii sunt toţi nişte infractori care doreau să scape de pedepse.
  2. nu luaţi în seamă spusele secăturii Băsescu. Secătura Băsescu doar vrea să se extragă din iureşul cu statul paralel.
  IUREŞUL CU STATUL PARALEL TRAIAN BĂSESCU L-A PROVOCAT! ŞI DE PROST CE-A FOST L-A SCĂPAT DE SUB CONTROL! (Băsesculeeee, ai uitat când ai adus-o pe Macovei în partid?)
  3. dacă există cineva ce nu înţelege cât de puternic este dom’ Ghinăral, înseamnă că ori e prost, ori e prost!
  DOM’ GHINĂRAL DEŢINE INFORMAŢIA ŞI INFORMAŢIA REPREZINTĂ PUTEREA ABSOLUTĂ!
  Chiar credeţi că Iohannis şi potăile din jurul său vor reuşi să-l facă KO pe dom’ Ghinăral? Hahaha ……
  În concluzie:
  MAI MOALE CU PIANUL PE SCĂRI CĂ DACĂ-L SCĂPAŢI ŞI-O IA LA VALE, VOR SĂRI TOATE COARDELE DIN EL!

 15. Întreb și eu, că un cetățean obișnuit:
  – Nu cumva luluta era capul sforar care șantaja in aceste activități? Întreb, cred că vă dați seama, n.15.05.1973, aceasta data personala, are doar două performante personale, în rest, numiri, avantaje prin santajuri, strâns cu ușa plus destule, la fiecare 4 ani, restul nu are importanță, chiar daca se întâmplă orori groaznice! Caracterul și modul de lucru, e strict „Fac prin tine/voi, doar pentru mine”! De ce au acceptat numirea acestui caracter in jurul vârstei personale 28-29 ani si 48-49 ani atâta timp cât, știau modul de lucru?! De ce nu au marginalizat caracterul individual?! Abia în jurul a 52-53 ani pare să fie ceva karmic pentru acest caracter individual dar nu poate fi distrus decât dacă e marginalizat sau anihilat.

 16. „GO AHEAD MISTER COLDEA! YOU HAVE OUR „PROPTEAUA” ! (PROPTEAUA -=INTRADUCTIBIL–SÂC-SICĂ SÎC)

 17. MISHTEAUX spune ca o sa i se sufle curand [AUGUST!] in cimpoi lui COLDEO ! „LAPTOPUL DIN IAD” si „traducerile elvetiene vor intra in viata politic-preelectorala yankeie programat curand !
  MAGA !
  Habar n-aveti ce JOC subteran se „PATRIOTIC” joaca 😐 ! (A FOST O „CEARTA” intre „EI” 😛 si s-a rezolvat muscand momeala ! 😐 )

  PS: Meditati mai degraba pe thema : – Cum putea ante-sti exact cu 4 luni (in febriarie 2024) inainte (avertizat punctual) ca esalonul 1 din SRI il va canibaliza pe esalonul 2 via ambasada ( era predictia 😉 asta inaintea sau dupa ce HIDEG a facut discretul 😛 apel la ambasy = )

  Nistorescule daca nu esti in tema si n.ai DEZLEGARE la ce parlesti s-ar putea sa ajungi sa intelegi … ce-au inteles arogantii ce-au intels DNA-ua ! Discret si non-emotional iti spun = e pentru binele tau personal afacerist ( 😉 😉 😉 ) sti ce bube ai in cap sti tu, , ce-ti zic !
  SHALOM ! (aparentele inseala ! PS: nu e necesar sa publici ce ti-e transmis discret de FORTE MAJORE multi-perosnale)

 18. Singurul implicat in dosarul asta si care va merge la „puscherie” va fi Hideg … si nu patru, ci opt ani … pentru ca a vorbit!

 19. Okay, cazul Coldea este un dosar național de importanță majoră, DAR de cuplul Kovesi-Băsescu, nimic, nimic? Acest cuplu malefic este capul mafiei transnaționale !

 20. E sinistru sa fie amintite toate santajele la care s-a pretat Coldeia, acest copiator al lui Dan Diaconescu Direct, condamnat la puscarie facuta pentru un santaj. Se stie ca nu exista un singur santaj, la el e ca la vamesi. Intrebat un vames cum de a luat shpaga cand era totul filmat, a raspuns sincer: „nu m-am putut abtine” ! Mai bine se ingroapa totul, sa nu ajunga public ceva, exemplu pentru altii, pufarini la materia. Evident, toti angajatii din serviciile Romaniei au servit … masa la popota unitatii. O rusine monumentala, nu mi-am imaginat ca poate exista atata tradare de tara pe m2 ! Probabil ca este o caracteristica a romanilor, nu intamplator a remarcat-o si Caragiale, asa ca, nu prea avem ce face, doar cativa borfasi (cei care fura rufe de la uscat) si ciorditor (cei care fura portofele) cred ca solutia ar fi un brunet, finul lui DDD.

 21. Serviciile sunt transnaționale şi execută ordine venite de peste Casa Albă. Deci ca şi Băsescu, Petre Roman-Neulander sau alții, Coldea nu va păți nimic. O să tacă şi va fi protejat de licurici.

 22. Singurul serviciu platit de la buget care se mai executa in SRI este cel de dezinformare a poporului roman sub bagheta unui geolog cybernetician care tresare la apelativul Antonel Mugurash ROGulesculapte ! Restul de vreo cateva zeci de mii de rude, fini, afini si amante isi vad de afacerile lor pe infrastructura pusa gratis la dispozitie de catre statul roman in nesfarsita lui generozitate. Daca n-ar costa miliarde, am putea spune ca nu se vede, nu se aude, nu se pune, fiecare se joaca la scara lui !
  Nene, daca esti gazetar cu 50 de ani de experienta, nu te mai abtine sa-l inlocuiesti pe Ciolacul cu ROG. Te sustin ! Atunci vei avea si curajul sa protestezi la asasinarea unui ziarist (Daria Dughina) de catre serviciile ukraine, mai ales ca seful lor a recunoscut crima fara sa fie obligat.

 23. Daca cineva crede ca banii din droguri
  (vezi „afacerile” CIA in America de Sud)
  au alt miros decat banii de la fraieri sau din taxe – e dus cu pluta !

  IQ=?

  PS: Celor fara minte (IQ=?) le spun …
  de ce daca nu pentru ILEGALITATI, cu nimic mai IMORALE dacat
  fonduri pentru operatiuni secrete (?) ale serviciilor secrete din BANI la fel de murdari ca ceo PHARMA, acum COLDEO_ALBANEZ din droguri (COCAINA la mal la Kogalniceanu) precum banii din vaccine ne-pre-testate !
  de ce, DACA NU AVEA NIMIC DE ASCUNS , si-a ascuns SMS-urile … URSULA von der Layen ? 👽[QUO VADIS USA?]

  E deja PERICUL de cate LICHIDITATI au nevoie intern BANCILE yankeie ! Semne ca se rupe … atza ! Curand 😉
  Vor sa acopere cu un razboi iudeo-ukran GENERALIZAT [=ww3] … surparea SHANDRAMELEI ? 😛

 24. Zici ca COLDEO … lucra la ORDIN de-afara ? 😮
  Si ca-i 1000% cu spatele acoperit in ce facea ?

  La fel ca SMS-urile lui URSULA …
  DE CE L-a ascuns talamba
  totul e ordonat de sus …de la DEEP STATE-ul creditiv-rentier-bancar american ?
  pe cand BLACKROCK si VANGUARD … un nou servetzel a la Yalta privind Ardealul de care chiar nu mai pot (vezi neutralitata lor ungureasca, garantata NATO privind RUSSIA ca putere garanta ! in timp ce noi suntem anti-ardelensec siliti sa fim PATRIOT contra rssnacilor ! 🙁 )

 25. „de ce, DACA NU AVEA NIMIC DE ASCUNS , si-a ascuns SMS-urile … URSULA von der Layen ? 👽[QUO VADIS USA?]”

  intreaba-i pe ADEVARATII sefi ai lui COLDEO ! 😐 ASTA !
  (supraveghierea e pentru potai nu pentru dullai … la fel ca democratia pe rit tallmudyk ! Daca vea ceva de ascuns URSULA LAYEN nu-si stergea SMS-uril cu vaccinele OTRAVA 🙂 PUP ! Le-a sters din greseala ! 😀 si KÖVESI KODRUTZA …tace mioritic cu talc-adanc-ascuns de FBI in vie de Cotnari 😉 ! )

 26. Nu era mai simplu sa scrieti ca evreii isi bat joc de Romania,de UE si de toata planeta? Era,dar cum sa te pui cu criminalii,va omoara dar nu oricum.Vreau sa va spun ca povestea asta se va sfarsi in curind,spun asta pentru ca deja nici nu mai este de domeniul poorociilor.ascund stirile din Ucraina si ne servesc altele fabricate de ei.Suntem in razboi,un razboi avind cu totul alte caracteristici ca cele pe care le stim de la orele de istorie.

 27. Securistii nici cu tehnologii ultra-sofisticate, nici cu retele intregi de sclavi-colaboratori, nici cu soparle prin apropiati aruncate la ordin … ajung sa NU mai reuseasca Nimic!:))) si cand se cred puternici, ei de fapt NU sunt nicicand!
  Pai Florica Coldea, zeul Sri si al Ro, credea ca nu vine ziua ca altii sa il inlature definitiv?! Pai Edi Hellvig nu a fost inlaturat tot la ordin?!
  Pai altii nu tot asa?!
  Florica nu a beneficiat ca altii de perchezitii domiciliare si informatice?! Pai cum asa, la unii e show cu rastignire publica si la altii e cu manusi de catifea?! Ce grei din alte servicii a deranjat Florica prin al sau joc de s-a dat drumul operatiunii impotriva sa?
  Florica, Stapanii sunt Stapani, NU parteneri strategici!
  Singurul Aliat de Nadejde Real Florica e Doar Dumnezeu! Dar cand te vinzi la diavol, trebuie sa te intorci negresit, altfel… puterea NU prea exista… In ciuda tehnologiei … retelelelor … relatiilor… metodelor… etc Cand ati facut rau la ordin ca sa distrugeti pe aici, calcand juramantul fata de ai vostri, acum chiar altii cu unii dintre ai vostri va platesc!
  Valabil si pentru altii, stiu ei care …gradati

 28. Intre clanurile din SRI a inceput un razboi ;startul l-a dat demisia lui Hellvig si acum toata media a pus botul!Recomandarea mea e sa nu ne bagam,e si canicula!
  Traiasca SRI,forta conducatoare in republica securista Romania!

 29. Ca să se facă lumină în dosarul Coldea ar trebui să procedăm cum a făcut Erdogan în Turcia, arestați de Sas în jos câteva mii de miniștrii, generali, judecători, procurori, primari adică putregaiul care ne-a vândut ca țară, toți sunt agenți străini și nu ar fii deloc greu să-i dovedim și condamnam

 30. Unde-i acum, COCAINA gasita atunci, la mal, ani de zile in urma TAMAN 😉 la … KOGALNICEANU ?
  SUTE DE KG ?
  ✡️mishteaux : cazul COLDEA pe scurt ! spune:
  24 IUN. 2024 LA 18:06
  Daca cineva crede ca banii din droguri
  (vezi „afacerile” CIA in America de Sud)
  au alt miros decat banii de la fraieri sau din taxe – e dus cu pluta !

  IQ=?

 31. Coldeo, cum îi spune Berisha, preluat și de jumătatea de iudeo 😉 nu este decât victima scoasă la produs pentru a estompa alte subiecte cu adevărat grele și insuportabile pentru români, la aflarea lor din alte surse decât cele oficiale, dar de fapt antinaționale !
  Ca să faci regulă în România ar trebui să părăsești atât cloaca europeană, si să în lături 😉 „scutul” american care ne folosesc pe noi drept scut pentru afacerile lor tenebroase extinse acum peste tot în Lume, dar ajunse de la apogeu la disperare, deoarece nu mai pot stăpâni popoarele ce s-au trezit din „somnul cel de moarte în care-i aruncaseră barbarii de….”

 32. Pe scurt si la obiect relativ la ultimul tau comentar !
  – Popoarele se trezesc la realitate-reala, doar cand incep sa se imbogatesca … asta au uitat „ei” cand
  s-au gandit ca poti trai INVESTITIV-CREDITIV-RENTIER din GLOBALIZARE si RENDITE investitive chinezesti ! 😀 !
  ACCENTUL macroeconomic ,de specialitate, pe conceptul de „RENTIA”
  (Economia Fiat-Money-cesca yankeie a ajuns la limitele de sistem ale une ECONOMII majoritar BANCAR-RENTIERE (valutar trezoriere) … „renta” e dobanda sau „chirie” PERPETUA-IN_TIMP din ceva CREDITIV-INVESTIT(!)… o sursa oarecare, non-universala, de castig al clesei PROPIETARILOR, in explicatia iudeic-marxista a renegatului K.M. ! )
  Doar cine are ceva poate inchiria (bani, proprietati, uzine, insule, hoteluri, mijloace de productie) si trai din RENTE perpetue
  cu OBLIGATIA doar de-a pazi MILITAR si NATIONAL-CIVIC dreptul investitorului la RENTA PERPETUA !
  GLOBALIZAREA a dat peste cap investiile GLOBALE doarece … e greu sa stapanesti imbogatitii desie e usor sa fi sef peste saraci ! USA din lacomia globalizarii a uitat ca nu popate fi sefa , HEGEMON, decat peste TARI SARACAKACIOASE !

  BRICS-ul se cm usureaza azi pe protestantisul yankeu s

 33. s … AFRICA vrea cu totul, intreg continent 🙁 , in BRICS !
  UE e cam singura PERDANTA, dupa NORDSTREAM, pe des-crestere OBLIGATA ei de alti cu BAZE MILITARE la ei !
  Poporul teuton vrea azi BOGATIE si BINESTARE nu idealisme yankeie …
  IQ=?

 34. Dosarul Coldea poate fi transformat de o Justitie autentic democratica intr-un DOSAR AL SECURITATII si PARTIDULUI care in 1989 s-au concasat si rebotezat la unison cu suratele din LAGARUL BOLSEVIC DE CONCENTRARE…

 35. 19:39 Bine venite precizările tale cu privire la momentul și cauzele care duc la deșteptarea popoarelor și evadarea lor din lagărul globalist !
  De remarcat și obiectivitatea aproape deloc afectată de seminția din care fără voia ta faci parte ! 😎
  Dar și asta :
  TARI SARACAKACIOASE ! 😉

 36. De vina sunt legile tarii. Mai clar si precis politicienii care ne conduc de 34 ani.
  Cand il scoti pe „special” la pensie cu conturile deja doldora din bani publici, la doar 40 de ani, ca „de” e special, ce sa faca si el „saracu”?! Se apuca de treaba. Si inca ce treaba!

 37. Coldeo si tu alti scelerati din Sri si din Mai folositi tehnologii ilegale neconstitutionale prin care Sistemul monitorizeaza agresiv romanii 24 din 24 si care misca in front si critica puterea politica, sistemul, pe nato, pe ue, pe americani va puneti pe ei si ii haituiti ca pe animale. Nu mai zic de tortura cu DEW ca de voi sunteti zeii Romaniei… Bai Coldeo sa dea Dumnezeu sa vina ziua cand sa platiti pentru totce ati facut Romaniei si romanilor! Cu toate experimentele sociale derulate la ordinul stapanilor, monutorizare totala agresiva sa nu cumva sa fie criticata America, politicile sale sau Israel sau Nato!
  Coldeo si Ceausescu avea macar manusi voi suntetiprea nemernici de extremisti in tot ce faceti pe acest popor!
  Ati dat miliardu la Ucraina, de la gura romanilor, ati dat patriot, monitorizati agresiv sa nu cumva sa critice unu ce faceti voi pe popor. Lasati bai specialilor ca istoria se deruleaza NU cum vreti voi, Regizorilor!

 38. Basescu, Boc, Kovesi, Coldea tot asa zisul stat paralel sunt capabili cat un clan de interlop de cartier de teapq unui Fane spoitorul de pe vremri si nimic mai mult.
  Nu sunt astia la un loc sa fie peste Ciuca, Ciolacu si Werner. Adevaratilor stapani le-o fi frica de oameni desptepti care se gandesc macar de doua trei inainte sa orice. Le este frica de inteligenti ca-i scapa de sub control. Coldea veriga slaba sub comanda UE si NATO, romanii nu iau decizii sunt doar de fatada. Cine poate sa aiba incr3dere intr-un mediocru ca dr.Ciuca. Astia nu-s capabili de nimic, cel mult sa zica un Yes. Ei pot linistiti pleca in vacanta nu li se va resimti lipsa. Cum a plecat Iohannis si dadea un discurs pe saptamana la o saptamana dupa evenimente

  Trebuie sa vina un echivalent al lui Ceausescu si in loc de deKGBNKVDizare, sa face deCIAzarea? Sau deBNDizarea si deDGSEizarea.

  Cazul asta arata cine ce, cu invarte, si toate in interesul cui.

 39. Sosoaca deja s-a exprimat la modul profesional: Coldea a pus la cale un grup infractionala organizat. Avand in vedere reateaua si unii oameni din retea, de acesti indivizi trebuie sa se ocupe parchetele militare.

 40. Daca nu credeti ce spune@ misteaux despre Ungaria si Transilvania , uitati-va ce propaganda dasantata pro Ungaria Mare se face de citeva zile pe msn…Deschideti bine ochii…

 41. Priviti -i pe toți din politica românească și marii capi, se spune că, citez o zicătoare din bătrâni ” cap de bou, creier mic sau ioc”. Oare câți mai au creier in cantitate și la calitatea reală, că scunzi cu cap de bou sunt câtă frunză și iarbă?!

 42. @ Bună dineața mâncătorilor, de ”treabă” !
  O nouă zi cu spor, vă vedem la televizor !
  Producția nu a încetat,
  Se face o punte aeriană, un pod,
  Și vi se asigură materie primă , de înfulecat.
  Vă vedem la televizor și nu ne enervăm,
  La Greblă v-ați înghesuit, să fie de muncit ,
  Deși e efemeră afacerea e prosperă ,
  Aduce cu ea toată fauna !

  S-au umplut televiziunile de ”intelectuali expandați”, numai a lu’ Dan Diaconescu a fost închisă, îi deranja ”Oglinda” , ca pe ”regină”, Dan Diaconescu ”oglindă mincinoasă” , Dan Puric preferă oamenii frumoși, de ”ciupit” ,?

 43. la naiba, ce era asa de greu de inteles dupa cum funtioneaza Romania incepind cu 1989, ca SRI, in frunte cu majoritatea celor care l-au creat si condus, nu are legatura cu interesele statului roman??? de la magureanu incepind si pina la hell vig luati frumos, dusi la balaceanca si indopati cu serul adevarului… sau investigati telepatic…veti avea surprize execeptionale…si probabil veti fi dezamagiti de natura umana a acestor indivizi. nimic nou, se intimpla peste tot in lume fix in acest moment. dar asta nu inseamna ca ar fi ceva benefic pt majoritate… fara asteptari ca asa se vede mai bine ansamblul…naspa sa te „orbesti” singur…

  actiunile SRI au avut 3 beneficiari: 1. puteri straine, 2. clasa politica, 3. conducerea SRI insasi… stranie imparteala in favoarea minoritatii care urmareste puterea si controlul.

 44. PRABUSIREA ROMANIEI S-A DATORAT LOVITURII DE STAT DE CARE AU PROFITAT HOTII SI TRADATORII DIN, SECURITATE, JUSTITIE, POLITIE, PCR, ETC….

 45. Dupa tacerea complice a urmat eforturile de a nega public existenta unui Caz Coldea .
  Zeci de ziaristi au sarit sa = l apare pe Coldea , fireste nu pot da nici un nume deoarece Cenzura vegheaza tovarasi….
  Insa …. se stiu ei …
  Acum , iata , unii sar sa-l acuze incercind sa nu se compromita total …. jenant .

 46. @ Problema poate este că ”frunzele se scumpesc”,
  Cine să-și mai poată permite așa, ”detaliu boieresc” ,
  De Greblă, ?

 47. Este f. ciudata ” campania ” sustinuta necontenit de o buna perioada de timp , de un grup de posturi tv – realitatea tv. rtv , antene tv.! Daca ai rabdarea sa urmaresti tarasenia ( chiar partial ), tot timpul ai senzatia ca nu se merge pina la capat , ca nu se spun lucruri ! Ca exista o grija ca sa nu se spuna totul ! Sa se acopere ceva . Oare , ce se urmareste , ce urmeaza ?

 48. Autorul tot ataca femei, doar pe Luluța o ocoleste cu criticile, dovada ca altundeva țintește el.

 49. La cine au intervenit „americanii” ca sa i se inchida dosarul lui Coldea acum aproape doua decenii? La sefii justitiei securiste de sorginte bolsevica? Ma refer la procuratura militara condusa de mult mai ideologizatii marxist/bolsevic procurori militari care in 1989
  cand cu LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern au MUSAMALIZAT GENOCIDUL AGENTILOR SOVIETICI!!!

 50. – Maică, ce era Securitatea pentru tine inainte de ’89?
  – Maică, era spaimă, groază, teroare…
  – Ce rol avea Securitatea atunci?
  – Sa-l pazeasca pe Ceausescu. Auzi maică, acum Securitatea pe cine mai pazeste?
  – …

 51. Dosarul Codlea este o făcătură a la Patriciu a patrioților de la GRIFCO. Acești patrioti se grăbesc să pună acest dosar pe rol până nu apuca CUCUVEAUA de la EPPO sa-i salte. Probabil de cand ai bântuie cu fraùdarea Fondurilor Europene bietii patrioti de la GRIFCO au coșmaruri groaznice. La televiziunile Grifcoristilor pare sa fie un delir zilnic.

 52. Cel mai tarziu cu ocazia DESTITUIRII lui Coldea trebuia sa i se REDESCHIDA DOSARUL musamalizat de procuratura militara bolsevica…
  Cu acea ocazie nu vacantele de lux pe banii statului erau esentiale, ci COMPLICITATILE POLITICE, mai ales ca anterior avusesera loc
  DEMASCARILE INTALNIRILOR cu VARFURILE POLITICE si JUDICIARE din VILELE CONSPIRATIVE si OFICIALE ale Securitatii interioare REBOTEZATE!

 53. Cazul Coldea are FINALITATE ZERO. Motivul: Acest Pacepa2 ai anilor 2000 este 1-cetatean american 2- este decorat CIA deci, intangibil!!!
  Ca totul este o telenuvela este dovedita de alegerea nicusorului sorosist la PMB – febletea lu nea Cornel, cel FINANTAT de…. Coldea! PS Asa ca mai lasati-ne cu povestile voastre provocatoare, prin care se urmareste doar identificare neiubitorilor de coldea din servicii si ELIMINAREA lor, dupa alegeri!

 54. Nu se va schimba nimic. Nu conteaza parchet militar sau civil, deciziile date de instante nu sunt luat in aici, se decinde afara

 55. Voturile de anul asta au efect nul
  Vine Nuland cum a venit la suspendarea lui Basescu, cum a indraznit colonia sa se abata de la linia impusa de Washinton si Bruxle, si si l-au pus la loc. Coldea a venit la pachte cu impunerea lui Basescu. Strans legati intre ei binomistii. La fel si sorosista Macovei. Care erau cei mai aprigi luptatori cu coruptia anticoruptii se dovedesc de fapt strigatul era doar de acoperire a coruptie, anticoruptii cei mai corupti. Ambasadorii SUA se luptau cu coruptii PSD si de fapt ei profitau de corupti. Gitenstien a ajuns bine merci la ANRP.
  La asa zisa rapire jurnalistii au fost suspectati ca si-au inscenat rapirea si jurnalistii nu erau chiar jurnalisti, mai mult acoperiti de-ai lui Basescu. Multi dolari de rascumparare s-a evaporat.

 56. Daca nu treceam printr-un an multielectoral nu ar fi existat un nou dosar Coldea…Ancutza al carei trecut se impleteste cu trecutul institutiei genocidului executa un ordin care NU POATE VENI din SUA cum sustin reactionarii forumului, doar tot ei il declara „agent amerloc”…Cineva sustine indreptatit ca „dezvaluirile” sunt prezentate cu o prudenta explicabila prin incercarea LIMITARII DAUNELOR,
  pt institutia genocidului adaug eu…Plus ca ISTORIA este CIUNTITA de perioada la fel de cumplitelor crime contra Romaniei/POPORULUI ROMAN din 1989 pana-n 2004…

 57. mai e putin si se face anul de cind sri nu mai are sef civil pt ca muratura si-a dat demisia pt ca se plictisise de prea multe rezultate nemaipomenite ha ha ha ha … oare de ce? cum a fost deposedat iohannis de atributia sa??? e foarte interesant… deci sri functioneaza perfect!!! vai de sri si de iohanis…

 58. „Cică”, „Ar fi”, „Se pare”, „Să fie oare?”
  Cât profesionalism la cel mai bogat jurnalist român. Decât încercarea asta scremută, chiar dacă bine plătită, de alăturare corului de infractori care au fost scuturați sau torpilați de binom, nu mai bine ai scrie ceva despre secretul îmbogățirii din presă? Mulți tineri ar vrea să îl afle. Nistorescule, nistorescule, când era să te capeți la mai mulți bani, ți-a lovit Luluța furnizorii. Chiar crezi că poți prosti pe toată lumea? Ce urât și caricatural îmbătrînești…

 59. Nu numai Ancutza executa un ordin, ci si „detractorii” ei din politica, media si de pe forum…Minimalizarea unui caz brizant ce poate
  provoca o avalansa care sa mature Partidul si Securitatea din fruntea Romaniei…Nu intamplator politrucii acuza „abaterea atentiei” de la „adevaratele probleme,mult mai grave”…Acuzatul de „vanzator” al Romaniei „iudeilor amerloci” trebuie lasat in pace intrucat altele sunt problemele grave, NU VANZAREA Romaniei!? Logica reactionara…

 60. DESPRE ALTE ARIPI ALE -STATULUI PARALEL- DIN MINISTERUL DE INTERNE PRECUM, ABRAHAM(HAM)(HAM), BERECHET, ETC CAND AFLAM ATROCITATILE COMISE DE EI PENTRU DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN……….

 61. Asadar si prin urmare, grecii fac comert pe mare si jurnalistii scriu articole. De ce folosesc formule dubitative si nu categorice? Pentru ca este un proces in curs a carui finalitate nu pare previzibila.
  Ce roman, ce film!

 62. Incepe campania, apare dupa ani si dosaru de coruptie al sefului.
  Au trecut alegeile. S-a terminat campania, dosaru sefului ca si prescris.

 63. Dubitativilor le ingheatza sira spinarii cand e vorba de Securitate si de aceea „nu sunt categorici”, ba chiar indirect o disculpa…

 64. De ce el si nu altii?
  De ce ea si nu eu?
  Tânară, ajunge in guvernul Nastase de unde pleaca cand vine PDL-ul, trece pe la USR, ajunge la AUR de unde intra in Parlament iese din AUR, intra in SOS Romania fondat in 2021,
  conform documentului de la Tribunalul București, de catre Gib Gabriel, Gib Adeluța și Viziteu Maricel.
  De aici ajunge in PE.

  Discurs demagogic in Parlament: dragi femei, va urez sa nu va mai lasati dominate de grobienii din Parlament… Dar, draga mea, cum se face ca te-ai folosit de masculi in drumul tau? Cum se face, ca tovarasul tau de PE este un… mascul, consilierul tau, un mascul si nicio fiinta gingasa nu este in stafful tau?

 65. Cat timp paradeau erau cu anticoruptia si apreciati UE si NATO, ridicati in slavi de vest si de americani.

  Cand s-au apucat optimizat dosare contracost si furat paraditorii sunt romani doar.

 66. E neindoielnic, singura posibilitate ca noi, amarastenii, sa ajungem la secretele criminale ale Securitatii este ciocnirea ARIPILOR INSTITUTIEI GENOCIDULUI…Ne sunt administrate cu pipeta, picatura cu picatura in ciclu de patru ani si uneori mai des, functie de diversiunile si inscenarile puse la cale intre alegeri…Totul pentru asigurarea CONTINUITATII…Punctul culminant fiind atins acum patru ani cand cele doua extreme s-au coalizat…Extrema „stanga” cu extrema „dreapta”…Situatie dictata de declansarea celui de-al
  TREILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL prin exportul masiv la nivel planetar al VIRUSULUI BOLSEVIC chinez, macel escaladat prin ATACAREA SAMAVOLNICA a STATULUI SUVERAN UCRAINA…

 67. Un fraier, probabil militian de pe tarlaua cu ceapa din Periceiul Vulpii, il compara pe mecanizatorul agricol Coldea cu Pacepa. Doar ca ala fost un student eminent la politehnica bucuresteana. Tocmai de aceea a fost recrutat de securitate inca din facultate.Dupa lovitura de stat alde romanu’ Imre si-a adus toti semetistii in noua securitate incropita la ordin vestic dupa model vestic. O fi el Coldea mare universitar(se aude ca preda stiinta securista pe la ubb) dar omul abia este departe de tot de ceea ce tine de stiinta de carte.

 68. Pacepa a provenit dintr-o familie cominternista de tip „draga Radu” a lu Cpt core/Core, asa explicandu-se ascensiunea sa sub pulpana
  celebrului sef de AGENTURI SOVIETICE Saharovski in Securitatea creata de alti AGENTI SOVIETICI in 1948 pe scheletul SECTIEI CADRE a PCR interbelic…Pacepa a fost artizanul pacalirii Occidentului unde sefi de state si de servicii de securitate erau ILEGALI Comintern, asigurandu-i lui Ceausescu si regimului sau criminal acces la BANII si TEHNOLOGIILE OCCIDENTALE, ca si AGENTII SOVIETICI de azi care sunt MASCARITI pe nedrept, ei facand aceeasi politica precum Ceausescu…Diversionisti sovietici din toate tarile, UNITI-VA!!!

 69. Draga Charlie, ma bucur ca ai revenit. Batrânul ma avansase la gradul de colonel dar tu probabil inca nu ai aflat.
  Lui Ticuta i se facuse greata de nickul Core asa ca-l mai alternez pentru ca nu vreau sa ma simt vinovata pentru starea lui de rau.

  In rest, cat suntem inca pe pace, eu ma bucur pentru o vorba buna, ma intristez… Asta-i viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.