Ce a pățit fiul Monicăi Anghel

Monica Anghel a dezvăluit că fiul ei, Aviv, a fost victima bullying-ului. Artista a povestit cum a gestionat situația și i-a îndemnat pe părinți să discute cu copiii lor și să le câștige încrederea.

„Nu a fost nevoie să mă „prind”, pentru că el a venit și mi-a spus de fiecare dată când s-a mai certat cu colegii din diverse motive. Din fericire, este foarte deschis și discutăm absolut orice. Încurajez părinții să aibă o relație apropiată cu copiii lor. Dacă nu este foarte deschis, dar observă o schimbare, să încerce să vorbească cu copilul, să îi dea încredere, să simtă că părintele este alături de el, chiar și dacă a greșit”, a mai susținut artista.

 ”(…) Unii îi învață pe copiii lor să nu râdă de alți copii, să nu le vorbească urât. Eu asta am făcut întotdeauna cu Aviv, i-am explicat că nimeni și nimic nu ne dă voie să râdem, să comentăm despre altcineva. Dacă putem să ajutăm, ajutăm, dacă nu, să ne vedem de treaba noastră”.

 Un copil care face muzică vede altfel lucrurile

”Dacă va urma o carieră în muzică, va fi decizia lui. Alocă zilnic o oră pentru studiu. Desenează și pictează extraordinar de frumos, îi place să construiască diverse lucruri din ce găsește prin casă. Este inventiv și creativ”, a afimat Monica Anghel

„Nu știu dacă va face muzică în viitor. Ceea ce știu este că un copil care face muzică vede altfel lucrurile, este mai organizat mental. Pianul fiind cel mai greu instrument, trebuie să coordoneze mâinile, picioarele și să fie atent și la note, și la ritm, îl ajută foarte mult în dezvoltarea lui”, conchide artista.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. bullying-îl este o manifestare de data recentă în societate,nu numai în cea românească (vezi actorii victime:ziariști,lucrători,politicieni,elevi,genul feminin în genere.Cei mai vizibili făptași ai bullying-ului sunt trolii proruși de pe forum.La aceștia să fim cu băgare de seamă.Sunt cei mai periculoși.Semnalizati ,oridecateori vedeți acest lucru în peisaj.

 2. Unde găsesc nălucile astea de părinți numele pentru copiii lor?! Auzi la ea: Aviv! Stai și te crucești! Snobii naibii! Numele românești, vechi și frumoase, le put! Se răsucesc strămoșii lor în pământ, văzând ce lighioane de urmași au!

 3. Ce nume de crestin are fiul cantaretei. Pe vremea mea, nimeni nu stia ce-i ala bullying si nici ce-i aia depresie. Noi eram obisnuiti cu greul si lipsurile, de aia aveam un psihic puternic si nu bagam in seama astfel de nimicuri.

  @teo dosul,
  Ai grija sa nu-ti scape vreun „troll prorus”, ca nu mai pupi tresele de gradat la Secu.

 4. In loc de Aviv, putea sa-i puna un nume romanesc, mai neaos: Ayan, sau David, sau Aron. Sau de ce nu, chiar Moise. Astea sunt numele viitorului in Romania.

 5. @ Prostia ingroapa Romania-clar,dumneata esti un exemplu ,care înfăptuiești bullying..Te-ai dat de gol.De ce faci România de râs,cum ca prostia…?Romania este tara in care ne-am născut,merită respectata.Ca și oamenii,oamenii ei,sunt și mai buni și mai răi,dar nu sunt toți răi.
  «Acolo azi e toamnă rece și plâng toți frații în țara mea, sunt lacrimi care n-au să sece cât timp vor fi păgâni în ea. Dar va veni o primăvară cum a venit și în trecut, și-am să mă-ntorc acolo iară, în țara în care m-am născut »Ascultă,stimate domn,Vama Veche,și vei iubi țara în care te-ai născut.Numai oamenii de nimic fac altminteri.

 6. Ha, ha! Mai cunosc o harfistă car’ ce să vezi: o botezat-o părinții (minteni dupe ‘89) Azzip fiincă iereau mari mâncăi di pizza și pi vremea lu’ Raposatu’ nu prea să găs’a mâncarea ‘ceia.. Mno, fitița s-o făcut mare, s-o căs’torit ș’ ia ș’ să vez’ comedie…O vrut să le arate părințâlor că nu-i mai prejos: cân’ o născut ș’ ia, tot o fitiță o botezat-o Lana….

 7. … fiul ei nu a fost „bulid” – ea a vorbit la tv si a indemnat la vaccinare si tot tacimul in mascarada – si baiatul a „platit” la scoala. acum e victima ca ce? e „valoare” si stie cum trebuie sa ne otravim? hai sictir!

 8. Ce au înțeles forumiștii din text? Nimic. În loc sa aprecieze buna creștere, educatia copilului și sa fie revoltați de ce fac alți copii cărora părinții nu le acorda educația cuvenită, ei se leagă de prenume…Care-i baiul ca nu are prenume creștin ci evreiesc? Sunteți antisemiti? Sunteți analfabeți funcțional de nu înțelegeți textul? Sunteți miștocari? Agreați bullying-ul?

 9. Nu că ar fi vreo grabă, dar se impune cu celeritate o explicație, că prea ne proptirăm în nume: dacă numele tatălui este Tel, prenumele copilului nu putea fi decât Aviv.
  Cât despre relațiile cu colegii, nu vom ști ști decât peste vreo 20 de ani, cu ce creații muzicale a venit Aviv la școală, de l-au luat ăia la bullying.
  Ce e corect, e corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.