Ce a putut să spună Capatos despre Antena1! Să aduci la Sârbu, în platou…?

Dan Capatos, gazda emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, denumit în trecut Un Show Păcătos, a fost invitat la podcastul lui Teo Trandafir, Gând la gând cu Teo. 

A vorbit despre viața sa ca prezentator de noapte şi a recunoscut că nu  ar fi putut să facă la Pro TV ce a  făcut la Antena 1.

„Nu cred că aş fi putut să fac la Pro TV ce am făcut la Antena 1. Nu cred că aş fi avut libertatea asta”, spune Dan Captos.

Cunoscând exact cam cum stau lucrurile pe-acolo şi cam cine şi în ce fel încerca să ţină totuşi un content mai curat decât făceam eu”, a continuat el.

„Am avut aproape de punere în practică ideea să aducem o pisică moartă, gândeşte-te că nu puteai să aduci la Sârbu, în platou o pisică moartă”, a mai povestit el.

De-a lungul timpului, emisiunea lui Capatos a fost numită „hazna”, „cocină”, „cloacă”

„A fost numită în toate felurile: mizerie, cloacă, cocină, hazna, mă rog, cum s-a numit ea de către alţii. Eu ştiu că mă duceam cu plăcere şi în continuare fac asta.

N-am simţit niciodată că aş fi fost într-una din situaţia asta sau într-una din aşezămintele astea culturale gen troacă, cocină, explicat Capatos.

„Eu când am spus că am trăit ăla gândeşte liber, visul Pro, l-am trăit la Antena 1, eu n-am minţit. Eu nu cred, nu cred în continuare, sunt convins treaba asta, nu cred că aş fi putut să fac la Pro TV ce am făcut la Antena 1.

Nu cred că aş fi avut libertatea asta cunoscând exact cam cum stau lucrurile pe-acolo”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Nu agreez PRO TV și detest personajul Sârbu filmatorul oficial al Revoluției, dar faptul ca nu ar fi permis “ideea să aducem o pisică moartă în platou” merită o bilă albă. Iar individul Capatos pe care nu-l afectează că producțiile lui erau catalogate “mizerie, cloacă, cocină, hazna, mă rog, cum s-a numit ea de către alţii” ba consideră ca vrând să ducă o pisică mortă în platou înseamnă că “am trăit ăla gândeşte (???) liber” dovedește o mare
    hibă psihică. Să spui “Eu ştiu că mă duceam cu plăcere mizerie, cloacă, cocină, hazna și fac în continuare asta” e morbid. Cât despre Antena 1 și roadele emisiunilor ei, post care permite și perpetuează și plătește asemenea declasat, există fiindcă CNA nu există.

  2. Din categoria „copii spun lucruri traznite”.Acum, ce-i drept,sa zici ca asta e o idee e deja prea mult, aminteste mai mult a Borat decat de lumea ideilor.

  3. Foarte bine ca Sarbu nu a permis pisica moarta. Locul pisicii moarte este la popa la poarta.
    In cel mai rau caz ar fi trebuit s-o duca la poarta 1 de la A3, la emisiunea lui Gadea……[Rumburak]

  4. @ ramburake, după cum evoluează situația din Ucraina „marele” hahol Radu Tudor o să fie pisica moarta de la poarta A3, deci nu mai are ce să ducă, „pisica moartă” își face deja culcuș la poarta antenei 3!

  5. „RIVOLUTIONARUL” neinfricat A. Sarbu, apare periodic si constant pe sticla TV la postul personal Aleph, tipul batran, buhait, obosit, acoperit de giulgiu alb imaculat, si, clampane iresponsabil si revoltator despre cum, Romania trebuie urgent sa aloce 20% pt armament, cum trebuie urgent inrolati sa moara pe front sute de mii de tineri romani (Sarbu fiind prea batran si uzat pt. transee), despre ca stie el „rivolutionarul” lu’ Peste Prajit, ca maine Putin ataca Romania…ceea ce trebuie este sa-l alungam cu bolovani pe cinicul batran fara onoare A. Sarbu, imbogatit la Lovitura de Stat 89′, din carpa-n koor ajuns mare milionar si patron de posturi TV dusmanoase pt romani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.