Ce vor românii de la Klaus Iohannis?

Presupun că întoarcerea în țară a președintelui Klaus Iohannis din Japonia și Singapore s-o fi lăsat cu cîteva ridicări din umeri și cu ochi strînși de om bosumflat, cu scrîșnit din maxilare și cu cine știe ce propoziții în limba maternă.
– Ce rău v-am făcut?

Probabil că președintele nu înțelege mare lucru din furia presei și din nemulțumirea cetățenilor români (români, unguri, sași, țigani, lipoveni și evrei, plus cîțiva în procentaj cu zero virgulă ceva) etc.

N-a pus El cîteva scînduri la puntea care mai leagă România de Japonia și Singapore? Ce voiam mai mult? Electronice, orez și fabrici de mașini? Noi ne-am chinuit peste două decenii cu un contract de metrou! Și tot n-am înțeles de ce Japonia ne-a dat un avans de cîteva sute de milioane de dolari. Dacă a fost primit de împăratul Japoniei înseamnă că președintele a bifat totuși o vizită istorică, de mare succes. Ce vrem mai mult? Dacă a vizitat Kyoto, cu siguranță a înțeles și el ce înseamnă administrarea unui oraș străvechi. Ce păcat că visează la NATO și nu mai consideră primăria din Sibiu ca fiind de nasul lui! Oricum, s-a ales cu niște idei! Și dacă a fost primit de președintele Singapore înseamnă că a deschis ochii spre mecanismele de funcționare a celui mai modern stat din Asia, de unde adus pentru România și numele unei orhidee de studiat în Grădina Botanică din Cotroceni. A prins ideea că șpilul principal este să botezi ceva. De ce să nu ducă și el un știulete de la Fundulea pe post de descoperire care să poarte numele lui Joe Biden? Sau să-i ofere Ursulei von der Leyen un nou soi de varză descoperită la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău? Și s-o omagieze cu numele ei!

Sunt convins că președintele Klaus Iohannis consideră agitația și criticile din țară drept reacția unor oameni nerecunoscători. Este adevărat, nu prea știm de ce s-a dus și nici cu ce s-a întors. Nici el nu este cu mult peste noi. Nici el nu știe de ce-a plecat și cu ce a venit.
Chiar așa, cum să lase pagini neîntoarse din manualul de Geografie? Măcar a bifat și un colț din îndepărtata Asie. Mai are doar America Latină și Australia. Dar Australia nu-i surîde pentru că doamna nu iubește cangurii. Călătoria sa în Japonia și Singapore nu arată clar că este egalul nostru. Și el vrea să se bucure de viață, de călătorii și de protocoale. Să nu uităm că, de îndată ce a fost desemnat ca învingător în alegeri, chiar înainte de a fi înscăunat, președintele a plecat într-o vacanță de ușurare și plăcere. S-a dus la cald, pe coastele Americii, trădînd înclinațiile sale genetice de călător, dar și deschiderile sale spre legăturile și recomandările americane.

La Tokyo și la Singapore nu te poți duce oricînd. Nu tot timpul se găsesc bani pentru o asemenea călătorie. Japonia nu-i la Pompei și nici la Munchen. În plus, pentru asemenea deplasare, în țară, populația trebuie să fie mulțumită și serviciile secrete ascultătoare, nu care cumva la întoarcere să trîntească ușa în nas și să pună de o hărmălaie, ca la întoarcerea lui Ceaușescu din Iran.

Zborurile lui Iohannis – Costurile sunt clasificate

Chiar așa, președintele se poate întreba, ce mai vrem noi de la dînsul? Suntem apreciați la Bruxelles, îi avem alături pe americani și suntem capul lor de pod în Europa, dăm de lucru la o mare parte a industriei americane de apărare, suntem prețuiți în Singapore și Japonia, suntem vîrf de lance în alianța care sprijină Ucraina, ce mai vrem? Să ne scarpine cu vorbe mari?

În ceea ce privește avionul, ce nu merita? S-a săturat de hîcurile de pe Valea Oltului! În străinătate, a călătorit de fiecare dată cum se cuvine, cu avioane care n-au rămas pe piste fără o roată și fără cherosen. S-a dus să ridice înaltele distincții germane ca un mare domn și aliat, nu ca Dinicu Golescu în trăsură. A fost de acord cu închirierea unui avion mai acătări din Luxemburg de la niște oameni care prezentau încredere! Doar nu era să zboare cu rablele lui Tender, lăsate fără roți și fără motoare?
Sunt convins că președintele Iohannis n-a prea înțeles ce vor românii de la dînsul și nici ce ar putea face pentru ei!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 61

79 de Comentarii

 1. As vrea sa plece în Africa și sa se facă imblanzitor de șerpi veninoși. Poate o sa-l muște unul pentru care nu exista antidot.
  PS. Și as mai vrea ca ghilotina sa mai fie folosita,cel puțin o data, ca sa putem instaura monarhia. Apoi, s-o fi găsind cineva sa scrie un studiu de genul ” de la Republica la Monarhie. Experimentul Jhoannys.

 2. Pe cat ca acum isi negociaza pensia speciala cu psd? Ca doar nu se multumeste cu 1000 pe luna ca iliescu sau ca fonfanitu

 3. Mizerie umana de fiinta degenarata. Ce spurcate fiinte. Sa va urmareasca toata viata gandurile noastre.

 4. Tot poporul se bucura ca avem iar printre noi…conducatorul iubit.Maiestate…ce state mai ai de vazut ?Fa repede o lista sa vedem de unde imprumutam repede banuti pt plimbare.Poate iei cu tine si pe ciuca si ciolacu .

 5. Si daca totusi ? Presedintele Iohannis evident evitind mersul si calare si pe jos a plecat in Japonia si Singapore cu un avion demn de un Presedinte al Romaniei .Cum Tarom abia zboara de la Chitila la Calafat nu il putem acuza pe Presedinte de confortul atit necesar unui Sef de stat atunci cind calatoria insumeaza zeci de ore de zbor .Cum tot romanul vrea mereu cite ceva daca se poata sa fie moca cu atit mai bine nu putem decit spune cum , pe zi ce trece ,Presedintele Iohannis este nu numai cel mai influent Presdinte pe care Romania l-a avut vreodata dar el poate fi percept de noi toti casi Presedintele ce in plan intern nu a pierdut nici o batalie politica si cel care a reasezat tara in Europa democratica contrar dorintelor trecutelor guvernari si a unor fosti sefi de partid ce se visau Iliberali alaturindu-si deciziile lui Orban de Budapesta totul facut evident(acum se vede clar ) la comanda rusilor .Asadar , dincolo de gilceava declansata de fakeurile de tot felul acum Presedintele si guvernarea au obligatia de a pune in practica ultimile cerinte inca nefacute pe care cetatenul de rind le doreste cu ardoare .Reforma pensilor bazata pe contrubutivitate , reformarea pensilor speciale , reforma in sistemul administrativ si vinzarea activelor economice neperformante ce apartin statului sunt pe cale de aparitie .Mai poate zice cineva ceva ? Nici vorba .

 6. Zaharia 11:17

  Vai de păstorul de nimic care îşi părăseşte oile! Să cadă sabia pe braţul lui şi pe ochiul lui cel drept! Să i se usuce braţul de tot şi să i se stingă ochiul drept!”
  „Nu vei putea să pui împărat pe un străin, care să nu fie fratele tău” (Deuteronom 17:15b).
  „Cel ce împărăţeşte între oameni cu dreptate, cel ce împărăţeşte în frică de Dumnezeu, este ca lumina dimineţii, când răsare soarele în dimineaţa fără nori; ca razele soarelui după ploaie, cari fac să încolţească din pământ verdeaţa.” (2 Samuel 23:2,3)
  „Ca un leu care răcneşte şi ca un urs flămând, aşa este cel rău care stăpâneşte peste un popor sărac. Un voivod fără pricepere îşi înmulţeşte faptele de asuprire, dar cel ce urăşte lăcomia îşi lungeşte zilele.” (Proverbe 28:15-16
  “Vai de cei ce cugetă nelegiuirea şi făuresc rele în aşternutul lor; când se crapă de ziuă o înfăptuiesc, dacă le stă în putere. Dacă poftesc ogoare, pun mâna pe ele, dacă doresc case, le răpesc; asupresc pe om şi casa lui, pe om şi moştenirea lui.” (Mica 2:1,2)
  etc…..

 7. Daca nu sa fie arestat si condamnat pentru tradare, macar sa isi dea demisia si sa isi ceara scuze in public.

 8. Romanii cu staif, amerlocii adica, vor de la Johanis sa mai ceara 50.000 de soldati americani, sa cumpere 500 de tancuri Abrams, 300 de avioane F- 35 cu care sa intre in razboi de partea Ucrainei ca sa distruga pentru totdeauna Rusia. Acesti romani amerloci de bine si de foarte bine vor sa il razbune pe Hitler dupa 80 de ani….Care este idealul acestor romani amerloci? Libertatea de exprimare?… Adica sa avem voie sa criticam Americanii sau sa le cerem sa plece din Romania? Nu. Ca sa avem voie sa spunem ca NATO este un Grup Infractional Organizat care jupoaie statele membre si nemembre si este factorul principal de razboi? Nu. Ca sa avem voie sa cerem ca Romania sa iasa din starea dr Colonie? Nu…. Pe romanii amerloci nu ii preocupa libertatea de exprimare…. Ei se tem ca dracu de tamaie sa nu piarda ratia de Parizer de la hipermarketurile occidentale. Se tem pentru ca sunt puturosi, se tem de munca. Ei nu stiu ca hipermarketuri are si Rusia si China si Bostwana si Congo…chiar si Coreea de Nord. Ei nu s – au prins ca Lumea, Romania, traieste cu produse, marfuri, produse in Asia in procent de 90 la suta…. E drept ca spalatorii de cururi, prostituatii si prostituatele castiga banii de Parizer din Vest.

 9. Eu vreau de la Johanis sa dea Rusia in judecata pentru ceea ce sustin unii prosteste, ca Rusia ne – a furat Tezaurul….Acum cand Rusia e pusa la zid, Tribunalele internationale sunt de partea binelui, adica sunt de partea Romaniei, prietena cu Zelensky, nu?. Nu trebuie sa scapam ocazia…..Numai ca s – ar putea, ba chiar e foarte sigur ca orice Tribunal va respinge solicitarea Romaniei. Pe motivul prin care Statele Unite ale Americii NU au recunoscut lipirea Basarabiei la Romania in 1918. SUA a considerat ca Autodeterminarea wilsoniana nu a fost respectata. Pentru ca votul a fost viciat de Armata romana invadatoare la Chisinau, care a omorat sau alungat din sala deputatii opozanti. Si pentru ca Romania a refuzat negocietea propusa de Guvernul de la Moscova care detinea oficial R Moldova autonoma in cadrul Rusiei,autonomie obtinuta prin Revolutia rusa de la 1917. Refuzul Romaniei a fost penalizat de Moscova prin confiscarea Tezaurului…
  Atentie, Sechestrul se ridica oricand daca Romania recunoaste faptele, adica agresiunea de la Chisinau din 1918…..Romania nu va recunoaste niciodata realitatea….Ar insemna sa recunoasca ca si – a pacalit propriul popor si l -a bagat in razboi pe motiv mincinos ca Rusia ne – a furat …. In plus, Rusia ne – ar cere despagubiri de razboi de o mie de ori mai mari decat a cerut in 1945…
  Acestea sunt motivele pentru care Romania ascunde adevarul vechi de o suta de ani. …Ii convine sa joace pe narativa…minciuna… ca Rusia ne
  -a furat tezaurul. Prinde bine si usor la poporenii grei de cap, adica rusofobi.

 10. Doamna Core sunteți program de calculator? Sunteți mai mulți? Sunteți „sănătoasă” la cap doamna Core? Sau vă meritați soarta? Rudel Obreja de furaciune, de frica pușcăriei, a făcut cancer de pancreas si e la 2 metri! Hanibal Dumitrașcu, Dinu Patriciu, unde sunt? Tot la 2 metri! Ați citit „Cauza Energetică a bolilor”? Sunteți mai analfabeta „decat” Dincă, ăla care a violat și a ars de vii doua fetițe nevinovate! Când te ia îngerul morții, te ia de unde ești în Câmp cuantic, nu ce deștept ești! Sunteți varză cu carne Doamna Core! Varză cu carne Sunteți! Și Vanghelie vă este superior!
  Dvs vă duceți în „smoala” la 100 de milioane de grade! Vb cu dvs ca la preșcolari! Să fii supozitor PSD, tu geniu? Fiecare pasăre pre limba ei piere! Te imputi spiritual pt 30 de arginti?

 11. sa se duca cu madama lui unde a dus mutu iapa si sa vina inapoi cind ii vor chema romanii pe care i-a vidut pentru un job la EU.

 12. nemernicul asta si de fapt toti cei care au incalzit fotoliul de la cotroceni inaintea lui , cu ideea in creier ca tot ce fac este si pentru fraierii de i-au ales .tot felul de vizite sau sprijin pentru altii sau cauze dubioase au fost parte din tot ce au facut alesii ,binei nteles foto cu graznzii ,tot pentru popor…da si aia de se mictioneaza in fundul gradinii…neamtul din profesoras de liceu sau scoala generala s-a trezit la cotroceni…n-are nicio abilitate manageriala sau alte constructii decit primaria sibiului…as dori mult sa se duca in ucraina si sa-i procopseasca pe aia cu talentul lui…la jidanii lui…

 13. Priviti si va cruciti la ravasitoarea, cum curg trentele de pe femeie, isi arata ciolanele de sub trente, lipsita de respect pt gazdele decente cu traditie. Cum drak’ s-a pricopsit Romania cu taranoii astia doi ?!

 14. Nu-ti dezlipesti ochii depe Johannis.Nu crezi ca ne-am cam plictisit? Si sa stii, contracte comerciale fac numai dictatorii, in democratii e altfel.

 15. Ma si miram sa lipseasca, nelipsitul adulator al presului. Noi care nu-l adulam sutem „pleava”pentru @ gica zis si „cincinal in 4 ani si jumatate”.JohAnnuSS numai pentru el (gica) si citiva lingai vine cu „traista plina”. De pe unde se duce. Sper ca-i „maro”in traista. Nu de alta dar sa sufere @ gica de inanitie ? Vezi @ gica poate te metamorfozezi in @ bunul samaritean sau @ Pacala si de ce nu @ lili ?

 16. Sa-si adune calabalâcul și să plece la tac-su în Germania.

 17. Mai nene, daca și baza de reparatii a Marinei călărețe caută bucătar pentru popota și nu găsește, realizați unde am ajuns?

 18. Pielea pe băț,. la uscat,..nu de la român, ci doar cetățean,..tot minoritar..

 19. Romanii vor de la johanis exact ce le-a aratat el. Ca de aia l-au votat de doua ori. L-au votat pentru ca l-au vazut ca minte, ca a participat la escrocherii, ca a participat la trafic de copii si ca, inainte de a se aseza pe scaunul de presedinte, s-a dus la americani la instructaj. Iar el le-a justificat asteptarile, chemandu-i la razboi civil.
  Romanii au ca presedinte exact idolul lor.

 20. Ce ar trebui sa vrea romanii de la domnul Klaus Iohannis, presedinte ales pentru doua mandate consecutive, dar care in realitate a aruncat tara si poporul in cel mai negru hau?? Ar trebui sa-i ceara sa demisioneze si sa renunte la toate privilegiile de care ar trebui sa se bucure un presedinte al tuturor romanilor. Imi pare rau pentru domnia sa, dar a adus numai prejudicii pe toate planurile acestui popor care l-a sustinut si a avut incredere in el iar acum este umilit si profund jigni si rusinat.

 21. Acum bugetul prezidențial nu mai depinde de Dragneaaaaa!Președintele înoată în bugetul României!
  Tancuri ,tunuri,avioane,ucrainieni etc.
  Avem un spectacol al nepăsării, nesimtirii și aroganței maxime.
  Sunt sigur că nimeni nu-l vrea nicăieri în nici o funcție ,o să rămânem cu el pe cap.

 22. votat de doua ori, ca nu ma lasa inima sa o vad pe veorica „primul domn”.
  Asa se intampla de 30 de ani, baietii destepti, aia de la butoane, ne propun doua variante, una imposibila si una carpita.
  Dar acum daca as avea un minim de influenta, i-as spune, mai Iohanis, ai vazut Cotroceniul, Europa, a venit vremea de pensie, drumetii, pescuit, mare, munte…

 23. “Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost”.
  La Fontaine

 24. Demisia ! Si la inchisoare oe viata !
  Asta vor românii de la alogenul parazit !

 25. Oare unde a înțărcat mutu iapa a fost Acest președinte merită o soartă mai rea ca Ceaușescu

 26. Nesimtirea si tupeul lui Johanis asociate cu dispretul vadit manifestat fata de romani a depasit limitele a orice tine de responsabil.Orice incercare de a intelege multe din faptele sale te baga in domeniul clinic chiar fara a fi in specialitate. Chiar banala nesimtire daca depaseste repetat o limita suportabila poate fi acceptata doar daca o analizam din punct de vedere clinic. Concluzia ar fi ca individul este iresponsabil raportand faptele sale la inalta functie pe care o ocupa. Sar unii natarai (useristi?) in apararea lui Johanis acuzand ca romanii ar dori ca el sa mearga in lume cu ‘cercul’. Dar acesti natarai irecuperabili nu scriu un rand despre rezultatele acestor vizite care pana acum s-au dovedit mereu a fi zero pentru tara.Sa cheltuiesti un sac de bani pentru a te reintoarce in tara doar cu o sapca indesata de altii pe cap este imposibil de acceptat oricata bunavointa ai avea. Dar vina lui Johanis este minima. Vinovatii adevarati sunt lichelele pe care securitatea le-a infiltrat la varful puterii (sa-i zicem) politice. Aceste lichele veritabile i-au lasat mana libera lui Johanis neincercand niciodata sa-l lege la lant. Este explicabil, si ele sunt slugile acelorasi stpani de afara.

 27. Domnul bântuit cu schimbul de cei chemați la Domnul pentru Dreapta Judecată, are dureri abdominale atroce. Când îl doare la pancreas, se gândește instant la Doamna Core, un „balsam” de femeie, care a iubit și iubește necondiționat România,copiii inepții, pe cei apropiați. Este iubită și răbdătoare, este o adevărată româncă, un OM.Doamna Core are darul de a împărtăși cu noi, comentatorii de pe forum, din armoniile
  Vieții ei trecute, prezente și, ii doresc din toată inima, viitoare. Vârsta este un număr fără importanță când iubești și te simți iubită. Își poartă crucea cu demnitate, nu își plânge de milă o femeie care merită deplin versurile melodiei „ești frumoasă așa cum ești”! Are o minte bine mobilată. Am un singur regret:că formatul acestui forum nu permite trimiterea de comentarii vocale.
  Vocea spune multe despre un om. După cum, vocile lui Tică, charlie, naș de cununie, Darius, etc, ne-ar confirma că în spatele unui snop de nume, există un singur robot.

 28. ce vor romanii dela presedinte? Sa stea toata ziua pela TV-uri, sa se certe cu ciuvica,simion,cristoiu, sa iefteneasca ceapa si cartofii, sa mareasca pensiile, sa faca fabrici de tractoare,etc

 29. Ce meserie scârboasă ți-ai ales : să lingi, zilnic, posteriorul lui Joha ?!

 30. LA-SA-NEEEE ! LA-SA-NEEEE ! LA-SA-NEEEE ! … Cam cum se striga pe stadioane, atunci cind o putoare de fotbalist fara valoare freaca menta pe teren si, mai mult decit atit, mai da si citeva autogoluri ! …

 31. Din nou Nea Cornel combina bascalia cu seriozitatea pentru a transforma un atac meritat intr-un elogiu subliminal nemeritat!!! E stilul AGENTULUI DE INFLUENTA Chiriac care cand e fortat de realitati sa recunoasca ca STAPANIREA calca pe bec, o da pe bascalie!
  Adevarul e ca in ultima vreme Nea Cornel l-a supus pe Alogenul Secu-i unor atacuri care nu puteau ramane fara vreo reactie si de aceea a facut din nou o „volta”…Si sa nu uitam ca si atunci cand a fost „dur” Nea Cornel NU L-A DEMASCAT CA VARF DE LANCE SECU, vreau sa spun varf binomial de lance, intotdeauna abordandu-l pe persoana fizica puturos de comoda, cu toane si idiosincrazii… Citindu-i „atacurile” lu Nea Cornel ramai total in ceatza intrebandu-te: Romania s-a DISTRUS SINGURA in acesti 9 ani? Puterea DISCRETIONARA asupra TUTUROR INSTITUTIILOR Romaniei i-a fost facuta cadou fara sa stie? Pronia cereasca a dat Lumii VIRUSUL BOLSEVIC CHINEZ si RAZBOIUL MISELESC DE AGRESIUNE al URSS-Rasputin asupra STATULUI SUVERAN Ucraina? Dar inainte cine a iesit in Agora in GEACA ROSIE ca sa fie vizibil, precum Pedro la LOVITURA DE STAT cu pulovarul rosu sa nu greseasca lunetistii sovietici?
  Dracnia a organizat REBELIUNILE GUVERNAMENTALE, REBELIUNEA din 10 august 2018 dupa care s-a „autodenuntat”? Sa credem ca Alogenul Secu-i face pe prostocratul, vorba lu PROFI?

 32. Nu stiu ce vor românii, eu as fi vrut sa nu se nasca in Romania. Nici el, nici basescu nici iliescu. Asta as fi vrut.

 33. …CUM ÎI „NEAMȚUL” (de data aceasta) AȘA-I PISTOLUL/„ȘI-L IUBEȘTE ”MULT” POPORUL//…ȘI ..IAR VERDE DE DUDĂU/O SĂ FIE ȘI MAI „BINE”!! ,„„ vor de la Johanis sa mai ceara 50.000 de soldati americani, sa cumpere 500 de tancuri Abrams, 300 de avioane F- 35”” DE UNDE ATÂȚIA SOLDAȚI,DE UNDE ATÂȚIA MECANICI ȘI SERVANȚI DE TANCURI,DE UNDE PILOȚI DE FUUUU-RI—RĂSPUNS -DIN COREEA DE NORD!

 34. Presa care preseaza il critica pe Klaus ca nu suptventioneaza presa nebazata pe publicitate, aia care-si bate joc de cititori. Presa userista nu, ca la ea cumpara publicitate toti copiii de fost securisti, la ordin pe unitatea UM0024.digi.tv.

 35. „Ați citit „Cauza Energetică a bolilor”?

  Tu mananci tot ce se scrie ? Vezi sa nu faci cancer la pancreas de la literele din tipografii. In exemplele date, alcoolul este viata.

 36. L-AM 8,15.
  Eu in Viorica Dancila am văzut și vad o româncă deșteaptă și cu mult bun simt.Te-ai lăsat pe mana propagandei și o susții in continuare.Cineva care termina Petrol și Gaze cu 9,59 nu o poți compara cu Unul ce și-a secretizat media de absolvire.La definitiva Luzarul a luat 7 că mai mica nu era.Sapte luau cei ce nu știai nimic.Atunci toți luau definitivatul.

 37. CHARLIE,a fost genial in analiza de azi.Asa e când nu se lasă pradă provocărilor securiste.
  Eu cred că „nea Cornel” nu poate spune mai mult iar noi putem un pic mai mult.”Nea Cornel”,în schimb,îl spurca zilnic pe Dragnea pentru că era voie,era la modă și nu se uita la ce vrea să facă Dragnea și cine nu îl lasă.Cornel Nistorescu a pus umărul ajutând că Romania sa ajungă în situația de azi.Daca atunci putea acum de ce nu poate?Ar fi de dat un răspuns pentru cititori!

 38. Cand vom sti ce vrem de la viata noastra, vom sti ce vrem de la KWI. Mediocritate am vrut, mediocritate, avem.
  „am fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele”. (într-un complex al RAPPS din Sinaia)

 39. Pacat ca poporul roman nu a votat-o pe madam Dancila Pitagora,azi cantam cu ea „hava nagila”,cum canta ea prin Ploiesti,ca vrea pace pe pamant
  Pentru „batranul”la care la mintea lui nu cumperi mai nimic:
  Hava nagila
  Hava nagila
  Hava nagila ve-nismeḥa
  Uru, uru aḥim!
  Uru aḥim be-lev sameaḥ
  …..

  Versuri simple,invata-le mosule,ca nu e greu nici pentru mintea ta

 40. Nu, „bătrâne” Charlie,cornel Nistorescu nu este dator cu nimic cititorilor.

 41. Johanis este o dezamăgire la fel de mare ca aproape toată breasla din care face parte, asta în măsura în care politica poate fi considerată o meserie sau măcar o ocupație cât de cât rezonabilă și la limita de jos a onorabilității, pentru că utilitatea ei este extrem de discutabilă.Acum, pe scara catastrofelor naționale, l-aș pune la categoria”dezastru ecologic local cu alunecări de teren și inundații”mai degrabă, în comparație cu iliescu care ocupă un mândru loc deasupra cutremurul din ’77 cuplat cu un dezastru tip Cernobâl prin umbrele pe care le-a proiectat politica lui asupra prezentului actual. De ce menținem sistemul ăsta falimentar unde toate otrepele și veleitarii ignoranți și misenrupiști ajung să ne joace viețile și viitorul la păcănele este peste puterea mea de înțelegere.

 42. AGENTII SOVIETICI ai Secur ceausiste ii IDOL LATRAizeaza pe toti camarazii lor, asa cum de data asta o face Batranul dez axon nat din HAITELE reunite hemoroid-tomline Tica-loase ale Capitanului Legiunii Arhanghelului Mihail core/Core/ileana= Rollasonata!!!
  Obsesia Batranului se pliaza pe a tuturor primatelor securistoid-rasputinoide, COMINTERNISTII gen Veorica primesc un bonus pentru ca ar fi luat note mari!? Nu conteaza DISTRUGEREA Romaniei orchestrata la ordin prin sacrificarea lui Dragnea!!! Nu conteaza ca numita AGENTA COMINTERN legendata la Colhozul BOLSEVIC european devenise…Ciuca batailor de joc mioritice pentru nestapanirea LIMBII ROMANE!!! Nu conteaza ca a EXTRAS-O pe soatza securistoida a agentului Tanda a lu manda de la Munca dupa ce TERGIVERSASE
  maririle de venituri, inlocuind-o cu securistoidul de rang inferior cu nume de Buda care TERGIVERSEAZA mai departe!!!Dizgratioasa
  aceasta forma de viata securistoida care numeste varstnicii „seniorii nostri” si le plange de mila in timp ce blocheaza tot!?

 43. I-au murit laudatorii lui Charlie in palarie si se pupincureaza singur ca „prof stie tot”, ca nu mai are cine, deh, etatea. Toate au un sfarsit (capat), doar carnatul are doua.

 44. Tică, scrie doar în ebraică. Traducem cu google, puștiulică. Apropo, tu ești evreul bun, charlie este cel rău?

 45. Cum drak’ s-a pricopsit Romania cu taranoii astia doi, revine aceasta intrebare obsesiv intr-o tara unde probabil mai bine de jumatate votateaza cu o mana iar celalata jumatate cu doua, dar nu recunosc. Le e rusine cu ipochimenul si ravasitoarea, le e rusine de faptul ca sunt spalati pe creier indeajuns incat sa nu poata lua o hotarare care implica un proces rational personal, nu reactii provocate de stimuli. De rusine ce le este, s-au gandit sa se razbune pe ipochimen, votand pe altcineva. Ceea ce era de demonstrat. Se mai supara cand le spun cretini.

 46. Eu stiu ca Facultatea de la Ploiesti a scazut in performanta dar ca sa ii acorde veoricai media 9.45, eee, nici chiar asa. Carmencita, asta este noul tau pseudonim??…

 47. Putem usor presupune cun drumul politic al presedintelui Iohannis nu se va opri in momentul in care se vor fi incheiat cele doua mandate legal obtinute cu o imensa majoritate a voturilor cetatenilor Romaniei . Deja Iohannis este cel mai vizibil sef de stat din toata Europa fosta socialista si nu numai cumulind nu numai laudele Ucrainei, devenita deja cea mai puternica tara din UE daca privim competentele ei in domeniul militar ,dar atrage ca un magnet si privirile natiunii si tarii numite Japonia a treia mare forta economica a lumii .In plan intern Iohannis dirijeaza intreg parcursul European si pe cel din NATO al tarii noastre ce se afla in cel mai fast moment de bunastare avut vreodata .Romanii ce au vrut au exprimat la vot si tot ceea ce strada a cerut este acum pus in practica .Se modifica Legea pensiei reformulata doar pe contributivitate , legea pensiilor speciale ce vor fi impozitate peste valoarea contributivitatii , legea ce obliga vinzarea activelor neperformante ale Statului si legile Admistratiei publice .Din mometul aparitiei acestor noi legi Iohannis si Guvernul aflat in functie devine de nerefuzat . Postacii de serviciu nu vor mai avea ce sa spuna .Totul este deja in grafic iar daca Iohannis resusete sa aseze si Rep.Moldova mai aproape de UE nu are nici un concurent atunci cind vorbim de valoarea cea mai ridicata a unui Presedinte al Romaniei . Multi se vor desmetici din abureala ce le framinta sufletele .Nu dam exemple de pe SITE .Se cunosc ei foarte bine .

 48. gica Pot sa zic ca imi provoci o greata similara cu cea produsa de cantecacii partidului comunist care il adulau si glorificau pe imbecilul cizmar si consoarta cacademiciana. Corifeii de genul tau se cumpara cu mici si bere dar majoritatea sunt destul de idioti sa o faca pe gratis.

 49. Securistoizii rasputinizati se autodemasca treptat, pas cu pas, adica „atat cat e nevoie” sa-si asigure o longevitate minima fiind clonate ca EFEMERIDE de sacrificiu, forumul fiind brazdat de gropi unde sunt depuse urnele cu cenusa pseudonimelor de front… Cenusa e lipsita de „suflet” la primatele fabricate din praf stelar-materie moarta inclusiv sufleteste…Cenusa materialist-dialectica si falsificator-istorica…Batranul ma „lauda” vulpeste pentru a oferi ocazia camarazilor sa dejecteze in fortza…Normal ca Nea Cornel are „febletze” ca tot romanul, dar in elanul contrarevolutionar amesteca binomistii cu de-al de Dragnea cu care Secu a dat chix rau de tot si a fost nevoita sa nu mai tina cont de regulile conspirativitatii scontzand din CONSERVARE numerori AGENTI si asta timp de trei ani intre 2017 si 2019 pana sa-l anihileze…Nici dupa ce l-a varat la puscarie
  in baza a DOUA DOSARE POLITICE nu a considerart suficient, strecurandu-i-se un vechi AGENT SOVIETIC, „revolutionar de-al lui Pedro COMINTERNISTUL de familie” pt a-l termina definitiv…Dovada? Codrin a venit in vizita cu un partid la tescherea si stim ca in Romania stalinista numai Secu FABRICA PARTIDE-SINDICATE-ONG-uri, ultimile in colaborare cu COMINTERN-Söros…Asta spuneam la
  12:55, exact la schimbul de ture…

 50. „Totul este deja in grafic iar daca Iohannis resusete sa aseze si Rep.Moldova mai aproape de UE nu are nici un concurent”

  A inceput sa scrie 3 batiste si acest forum ? Un manelist face grafice ?! Asta-i avantajul sa crezi in Inexistent, atunci poti crede orice, totul ti se limpezeste ca atunci cand folosesti la rummy un Jocker.

 51. Ce farasa au aruncat in online, in legatura cu „cei 1000 romani din italia sa il caute pe condamnatul din Neamt”! E postarea Anei Birchall PeSeD-ista, fost ministru al justitiei si a sters postarea! E fenta ideala pe care poate intra oricare cetatean inclusiv politia sa nu il mai caute in zona moldovei(neamt, vaslui, iasi,+)! Sa nu uitam ca toate biletele achizitionate online pentru orice cursa microbuz, autocar si zbor avioane, este inscrisa in baza de date cu nume, prenume, cursa sa zborul si locatia unde calatoreste! Pot cauta in baza de date si gasesc imediat raspunsul, dar nu se vrea! Sa presupunem ca a plecat cu masina proprie, se poate descoperi cu ajutorul politiei de circulatie in orice tara, dar nu se vrea! In italia, nu se mai accepta numere de Romania, esti obligat, ori sa lasi masina in garaj, ori iti schimbi numerele pe italia, este lege si nu numai in italia! Va balti dosarul cu pedeapsa pana la clasare, cumva? Din practica justitiei, se doreste clasarea.

 52. Dar are dosare penale. Sa vedem daca trebuie sa facă puscarie si apoi sus in pod la parinti.

 53. Nu mai vreau si nici nu mai astept nimic de la acest personaj, decat sa-si ia prompterul,cucoana si vopselele de par si sa plece naibii unde o vrea el sa nu-l mai vad, sa nu-l mai aud. Noua romanilor, ne-a facut prea mult rau, prin subordonarea gretoasa si acceptarea neconditionata a ordinelor primite de la unii de aiurea, pentru a mai astepta ceva de la el.

 54. ! SI CE BINE AR FI PENTRU NOI DACĂ S-AR PETRECE „UN SCHIMB”:! BINENȚELES ȘI AURESCU ȘI TOATĂ DELEGAȚIA DIN PROTECTORAT SĂ RĂMÂNĂ -SĂ VADĂ ȘI SINGAPOREZII CUM ÎI DEZORDINEA,SĂRĂCIA,ALUNECAREA SPRE NEANT; POATE GUVERNUL SINGAPOREZ CU PREȘEDINTELE LOR AR REUȘI SĂ SCOATĂ ROMÂNIA DIN ABISUL POST LOVILUȚIONAL!

 55. CharLithiu serveste biserica: paracliser, paracliseri s. m. (friz.) frizer care își termină munca / treaba cu urări de bine adresate clientului în așteptarea unui bacșiș.

 56. Nu exista suficiente cuvinte de critica in toate limbile pamantului , vii sau moarte, pentru un neghiob si un tradator ca wernierul si sustinatorii sai.

 57. Singapore 1959 2023 3 primministri.Romania lui Warner 2014 2023 12 primministri.

 58. Cred ca majoritatea romanilor isi doresc sa nu il mai vada pe Johannis la Cotroceni si exact acolo unde ii este lui locul,dupa tot ce a facut el in aceste mandate ,cit a fost presedintele Romaniei.Din pacate asa ceva nu se va putea intimpla intr-o tara ca Romania unde poporul roman doarme si este indiferent la tot ce se intimpla.Somn usor, dragi romani !

 59. Nu mai vor nimioc, ca si daca ar vrea, e tot degeaba. Nu poate. Sa se duca si sa ne lase in pace.

 60. Justitiarul Raul cel mai mare nu este Johanis.Tot asa ati spus si despre Base cand de fapt cel mai mare rau facut Romanie ieste Iliescu si tot ce este legat de el,de la FSN pana la PSD.Cele mai mari tunuri si cele mai neghiabe legi in justitie de ai au fost schibate talamba.

 61. La bulău cu prezidău!
  Să se ducă mutălău,
  Unde dracu o-nățărcat,
  Iapa ce o căpiat!
  Zece ani de plimbătură,
  Cu papornița de mână,
  Văcsuită roz-bombon,
  Cu jupon pentru salon.
  Că nu-i babă mai urâtă,
  Decât aia-n minijupă!
  Pune fodră la jupon,
  Și să suie-n avion.
  Bate vântul fodora,
  Vede lumea pasărea!
  Ş-apoi hâdul cei mai hâd,
  Îi fudulul pe pământ!

 62. Paulian Ionescu Acea „majoritate” la care faci referire nu include majoritatea romanilor. Este adevarat,a dezamagit Johanis.Dar nu-l poti acuza de toate relele din Ro din ultimii 33 de ani.Ai memorie scurta sau esti un votant de PSD.FSN este cel mai nociv partid care a existat vreodata dupa PCR.

 63. Putem usor presupune cum drumul politic al presedintelui Joha SE VA OPRI in momentul in care se vor fi incheiat cele doua mandate RUSINOASE, obtinute cu o imensa majoritate a voturilor cetatenilor Romaniei . Deja Joha este CEL MAI INVIZIBIL SEF DE STAT din toata Europa fosta socialista, CUMULAND NUMAI LAUDELE UCRAINEI, devenita deja CEA MAI NENOROCITA TARA din AFARA UE daca privim competentele ei, dar atrage ca un magnet si privirile NATIUNII … JAPONIA a treia mare forta economica a lumii. In plan intern Joha MISCULEAZA intreg parcursul European si pe cel din NATO al tarii noastre ce se afla in cel mai NEFAST moment de bunastare avut vreodata .Romanii ce au vrut au exprimat la vot si tot ceea ce NATO a cerut este acum pus in practica. Se modifica Legea pensiei reformulata …, legea PENSIILOR SPECIALE FARA CONTRIBUTIVITATE, legea ce obliga vinzarea ULTIMELOR ACTIVE ALE STATULUI si legile ADMIRATIEI publice. Din mometul aparitiei acestor noi legi Joha si Guvernul aflat in functie devine (erata: DEVIN) de RESPINS. Postacii VOR MAI AVEA MULTE DE SPUS.Totul este deja in grafic iar daca Joha „resusete” SA MUTE si Rep.Moldova mai aproape de UE, CUM A MUTAT PADURILE ROMANIEI IN AUSTRIA, nu are nici un concurent atunci cind vorbim de valoarea cea mai SCAZUTA a unui Presedinte al Romaniei. Multi, INTRE CARE GICĂ, se vor desmetici din abureala ce le framinta sufletele .Nu dam exemple de pe SITE.
  „SE CUNOASTE” EI foarte bine .

 64. Un individ sărac cu duhul, un mediocru de 1,90 , adică din cap până-n picioare , un alogen ce disprețuiește în ultimul hal poporul în fruntea căruia a fost cocoțat, dar și emblema istorică a conducătorilor României, e vorba de Palatul Cotroceni (schimbat și renovat, după gustu-i de-mpărat !), pe care consoarta nu-l suportă preferând să rămână în cele șase case de la Sibiu și pentru asta Augustin Prostu face săptămânal naveta Sibiu – București pe banii noștri .
  Mai nou și vizite în străinătate cu costuri exorbitante( cică secrete) de unde se întoarce, cu mâna-n cur, vorba românului, fără nici un fel de rezultate pentru Țară, ci doar pentru mândria lui de familist ( că dacă n-are copii, măcar are tupeu !).
  Plin de averi , dar sărac cu duhul,din păcate și gol de simțăminte naționale , dar nu se găsește nici un „copil de român ” ( citește partid !) să-i strige că e gol, ca altul care se credea și el rege și să-l trimită în GEa , la mămițica lui !

 65. justitieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  sa ne spună dl presedinte si inistrul injustitiei
  1/ ce se intamlă cu dosarele de la SIIJ,au schimbat sertarele sau procurorii de caz??cate s/au rezolvat si cum după 1 an de birocratie, indolență, abuzuri prin desfiintarea SIIJ???:???
  2.ce masuri se iau cu lista acoperiților dintre magistrati??art 7 alin3 din statutul magistratilor mai e legal??
  3. dosarele ce se plimba intre instante-parchet-poliție ani de zile prin oncompetență și obstructionarea dolosivă a actului de jstitie??
  desfiintarea SIIJ si mentinerea acoperitilor din lista celor 400-abuz in serviciu, subodonarea justitiei de către politic si servicii. demisia. nu-s legile jstitiei ci ale executivului, imixtiunilor și ingerintelor acoperitilor din statul paralel.

 66. Daca NU EXISTA Universul Extragalactic (EL cel URANIC/NATURA) … NE SE PUTEAU FORMA nici PARTICULELE elementare, nici ATOMII (primul de H) si nici PRAF COSMIC (STRUCTURA materiei la SCARA MARE).
  Daca NU EXISTA praf cosmic-materie/la SCARA MARE in EL cel URANIC/Universul Extragalactic … NU SE PUTEA FORMA Galaxia noastra/Calea Lactee … CERUL nostru, in care a PUTUT APAREA o stea de masa mare … care prin EXPLOZIA sa de SUPERNOVA a SINTETIZAT si ELEMENTE CHIMICE precum C, N, O, S, Ca, Na, Si, Mg, Fe.
  Daca NU EXISTA praf stelar-materie/INTERSTELARA ANTERIOARA imbogatita in ELEMENTE CHIMICE (a unei stele de masa mara care a explodat ca supernova) … NU SE PUTEA FORMA Soarele (ca stea), Sistemul Solar (din reziduurile formarii Soarelui) … si nici PAMANTUL ca a treia PLANETA din Sistemul Solar.
  Daca NU EXISTA praf stelar-materie/INTERSTELARA ANTERIOARA imbogatita in ELEMENTE CHIMICE ale SUPERNOVEI ANTERIOARE … NU PUTEAU EXISTA elementele chimice (H, C, N, O, S, Ca, Na, Si, Mg, Fe) necesare APARITIEI MATERIEI ORGANICE si a ACIZILOR ORGANICI in Sistemul Solar, SI IMPLICIT,a ACIZILOR ORGANICI si pe PAMANT (ARN, ADN).

  ASADAR … Cenusa lipsita de „suflet” (Universul Extragalactic, Galaxie, Supernova) fabricate din praf stelar-materie moarta
  … TRANSFORMATA in MOD NATURAL pe PAMANT… in materie VIE … inclusiv „sufleteste” la primatele/de acum 10 milioane de ani, care au EVOLUAT in austrolopiteci/de acum 10-5 milioane de ani (BIPEZII care au INVENTAT uneltele), apoi in specia Homo/de acum 5 miloane-300.000 de ani (specie care a INVENTAT producerea FOCULUI), apoi in specia Homo Sapiens/de acum 300.000-10.000 de ani (specie care a INVENTAT ARTA si SPIRITUALITATEA UMANA), apoi in specia Homo Sapiens Sapiens (cea care a inventat CULTURA, CIVILIZATIA dar si STRATIFICAREA sociala), apoi in specia Homo Cosmicus (cea care a INVENTAT STIINTA si a PASIT in SPATIUL EXTRATERESTRU/Lumea cea Extraterestra).

 67. Depinde de ce ne DORIM (noi ROMANII) din COOPERAREA cu SPECIALISTII din Japonia …
  Astfel …
  Am fost in 1997 … in PROBLEME de STIINTA (din domeniul Cosmologiei, Astronomiei si IT) … si la Kyoto si la Tokyo.
  Au fost la mine, mari specialisti japonezi in 2008 … in PROBLEME de STIINTA (din domeniul Cosmologiei, Astronomiei si IT).
  Am avut PROIECTE comune ROMANO/JAPONEZE in 1995-2016 … in PROBLEME de STIINTA (din domeniul Cosmologiei, Astronomiei, IT).
  Am participat la PROIECTE MULTINATIONALE (printre care si cu japonezi) …in MISIUNI SPATIALE de DESCOPERIRE a EXOPLANETELOR (misiuni comune NASA, CSA, ESA, JAXA).
  ASTA mi-am DORIT … sa STABILESC o COOPERARE de tip BILATERALA si MULTILATERALA stiintifica dintre Romania si Japonia … in domeniul Astronomiei, Cosmologiei, Cercetarilor Spatiale si IT.
  Si AM si REUSIT. Si AM si REUSIT sa IMI FAC ca PRIETENI … chiar si MARI SPECIALISTI din Japonia.
  Depinde de ce ne DORIM (noi ROMANII) din COOPERAREA INTERNATIONALA in diferitele noastre domenii de activitate.

  PS. Japonezii sunt deosebiti interesati in a participa la cooperarea internationala din domeniul FIZICII LASERILOR. Domeniu in care ROMANIA are la ora actuala una dintre cele mai mari INFRASTRUCTURI din lume (LASERUL de la Magurele/ELI). Si am inteles ca in urma acestei vizite in Japonia, a fost semnata o cooperarea stiintifica la nivel inalt in domeniul fizicii laserilor de mare putere.
  ASTA VOR ROMANII … presedintele tarii NOASTRE … sa plaseze ROMANIA pe orbita marilor cercetari MONDIALE din diverse DOMENII ale CUNOASTERII UMANE si din STIINTA cea AVANSATA.

 68. S-a dus cum este si s-a intors la fel! Ar mai ramane timp si pentru niste excursii in America de Sud si eventual Australia si NZ.

 69. A plecat în Japonia și Singapore din grandomanie și pentru a-ii oferi intelectualei Carmen gratuit,o vizita care ar costa foarte mult la un om normal ! In rest aceiași nesimțire,miserupism și sila fata de români! Și-a aranjat popompos și mediatic,la Consiliul european intervenția pentru bieții fermieri români, afectați de grânele infecte din Ucraina

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.