Cică drege busuiocul. Unde e Buzăul, domnule Ciucă? Știm cu toții… în România

Nicolae Ciucă a participat la depunerea candidaturii lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, din partea PNL.  A fost întrebat dacă Buzăul este în Moldova.  

„Buzăul este în România. Ştim cu toţii unde este Buzău”, a explicat Ciucă.

Rugat să comentează declaraţia premierului Marcel Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova, iar dacă spui că este în Moldova este o jignire, Ciucă a încercat să dreagă busuiocul.

”M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”.

”Să trecem de la partea asta de ură şi jignire, pentru că până la urmă dacă rezumăm campania la jigniri şi la tot felul de invective adresate unui candidat sau altuia nu rezolvăm şi nu cred că îi convingem pe cetăţenii români că avem ceva în cap pentru ceea ce înseamnă administrarea la nivel local sau central.

În ceea ce priveşte acea declaraţie, vă pot spune că într-adevăr am lucrat şapte ani în Moldova şi în Buzău iar la un moment dat am fost întrebat dacă după atâţia ani mă simt ca fiind de-al locului. Le-am zis că da, mă simt a fi şi moldovean, pentru că am lucrat acolo şi mi-a plăcut să lucrez cu oamenii.

M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”, a declarat liderul PNL.

Foto: Timi Slicaru

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Ciucă al nostru bate câmpii, Ion Marcel a făcut-o de oaie!Marcelino covrigarul să se care în Buzăul lui!Ne jignește inteligența de câte ori deschide gura!De, lipsa școlii adevărate!

  2. Nu putem sa trecem… Pasarea/ cioara pe limba ei piere! Caci figurile sale preferate sunt invectiva, insulta, subminarea si fariseismul. Se cunoaste lipsa de bun-simt a lu’Ciolacu. Lipsa Diplomei cor 7 ani de acasă se transformă i sa, acum, in obstinatie, obstinatia, in insolenta, insolenta, in sfidare. De aceea apeleaza la metode mizerabile de discreditare, de resuscitare a sovinismului si de stigmatizare a populației. Grav este ca parvenitul asta nu are nicio remuscare. De fapt, atitudinea lui fata de ceilalți este aceea a unei naparci. Omului acesta ridicol, duplicitar, sperjur, plescar, infam ii place sa zgaraie, sa insulte, sa denigreze. Aici e vorba de un caz clinic. Jalnica, abjecta aratanie!

  3. Ciolacu a făcut trimitere la o glumă ”veche” legată de Buzău, este în Valahia sau în Moldova? Este o ”glumă” din vremea comunistă, deoarece până la reoganizarea teritorială ”comunistă” exista și județul Râmnicu Sărat la ”granița” cu Vrancea. A greșit Ciolacu, nu s-a putut abține, nu combați o ”glumă” devenită celebră, sau o putea face dar …. la o bere, cu bănățenii de ex.

  4. Dacă s-ar scăpat pe el, lasă-l să se ștearga singur, altfel te umpli și tu de rahat, toa geeal Ciucă.

  5. „Nu ceea ce intra in gura spurca pe om, ci ceea ce iese din gura, aceea spurca”. Pe spurcaciunea de magraon extremist, șovin Ciolacu nu-l spala toate apele sâmbetei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.