Ciolacu îi dă temă lui Cîrstoiu. „Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim toate aceste acuzaţii”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că primul pas pe care trebuie să îl facă medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, este să ţină o conferinţă de presă în care să răspundă la toate acuzaţiile care i se aduc, adăugând că „nu putem merge mai departe” dacă nu se lămuresc toate aceste acuzaţii.

„În momentul de faţă eu cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia coaliţiei a fost ca domnul doctor Cîrstoiu să fie candidatul comun pentru Primăria Generală a Capitalei, este ca domnul doctor să facă o conferinţă de presă şi să răspundă la toate acuzaţiile. Nu am avut o discuţie nici cu domnul Ciucă, nici cu domnul Cîrstoiu de retragere. Am avut discuţii în coaliţie cum şi dumneavoastră aveţi în redacţie privind anumite lucruri sesizate. E normal că am avut aceste discuţii cu staff-urile tehnice şi cu oamenii politici din coaliţie, dar nu e un lucru anormal. Nu am avut o discuţie punctuală de a retrage pe cineva sau de a veni cu alt candidat. (…) Primul pas este ca domnul Cîrstoiu să ţină această conferinţă şi cred că nu putem merge mai departe dacă nu lămurim toate aceste acuzaţii”, a spus premierul într-o conferinţă de presă la finalul vizitei pe care o efectuează în Qatar, întrebat dacă ia în calcul retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru alegerile locale.

Ciolacu a afirmat că medicul Cîrstoiu trebuie să explice bucureştenilor, pentru că este candidatul coaliţiei pentru Primăria Capitalei.

„Nu trebuie să mi se explice mie. Trebuie să se explice bucureştenilor toate aceste acuzaţii. Eu nu i-am cerut lămuriri domnului Cîrstoiu, pentru că nu mie trebuie să îmi explice. Dânsul trebuie să explice, fiind candidatul coaliţiei, bucureştenilor în ceea ce priveşte aceste acuzaţii. Eu nu sunt nici judecător, nici specialist de la ANI, dânsul trebuie să explice aceste lucruri cum, de exemplu, doamna Clotilde am văzut că a explicat – corect, a luat bani de la primărie în timp ce era primar. Domnul Cîrstoiu nu este trimis în judecată, nimeni nu a trimis la un organ de cercetare penală ceva în ce îl priveşte”, a spus Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Probabil ca in Qatar ciolacul a trecut in taxi pe linga un zgirie-nori de vreo 40 de etaje si, intrebindu-l pe sofer a cui este cladirea, acesta i-a raspuns in qatariota, cu un usor accent de Vaslui : „A lu’ dom’ doctor Cirstoiu, a cui sa fie ? Tot cartierul e al lui !” …

 2. Gabriela Firea aduna in Bucuresti mai multe voturi decat Piedone. A mai fost primar, are experienta. Daca pierde nu e nicio tragedie. Asa cum nu este tragedie la nici un fel de Alegeri in Romania. E mult zgomot pentru nimic, ori Firea ori Nicusor e acelasi drac…

 3. De ce trebuie încă un primar în bucurești?…sunt primarii sectoarelor, de ce mai trebuie încă o loază peste ei!…?
  Nu scăpăm de birocrație și de bugetari în veci!…

 4. pe principiul eu te-am facut, eu te omor!

  ha ha ha ha ha ha

  adevarul e ca trebuie sa fi (editat) sau (editat) sa votezi psd, pnl, udmr, usr…

 5. Ei, nu puteti!!!
  Ba puteti!
  Puteti foarte bine sa va faceti de ras cu acest impostor, e marca voastra: sfidator si dubios si mai ales cu avere uriasa!!!
  Hai ca puteti!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.