Circulă pe net

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

19 Comentarii

 1. Sunt fan nepoata! Numai asa pote pierde cele sase casoaie Johannis! Nastase (bombonel) le-a pierdut pe cele sase dar vad ca e bine si mai posteaza!

  • Fosila Șora arată de parcă își numără degetele. Sau numără rezistenții de la ultimul miting!?

  • pentru prostit prosti, noroc ca se imputineaza prostii…la tonomate se uita tot mai putina lume

  • Tata Mare arata mai bine decat nepotzelul preferat care pare proaspat descins dintr-o vizita de lucru la o clinica dermatologica intrata in faliment!
   Mama Dolores e feciorelnica, dupa ce Stalin i-a trimis sotul, Karl(zis Marcel)Pauker, seful garzii sale de corp
   in fata plutonului cu gloante oarbe, legendandu-l in alte asternuturi europene, spaniole si franceze!
   Sora i-o fi fost amant in absenta lui Neulander(nume conspirativ „Valter”)…
   Observ ca a fost rescos din ilegalitate „Stoleriu”, specialist in dejectii, taticul lui „Smarandache”…

 2. Mizeriile astea sunt compuse la comanda lui Dragnea de angajatii lui cam tampitei si lipsiti de imaginatie. Sunt jalnici talharii de la PSD!

  • bai sorosila Sticleriu daca nu-ti convine adevarul, protesteaza aruncindu-te in Dimbovita cu o bordura legata de funie si funia de gitul tau

  • Sa zici ca PSD-istii sunt tampitei i fara imaginatie este o ironie fina. Sunt atinsi de cretinism in urma educatiei comuniste, batuti in cap cand ci secera, cand cu ciocanul. Ironia sortii este ca acesti imbecili o infiereaza pe insasi Ana Pauker, muza si modelul intregului Consiliu Județean Vaslui al PSD!!! Dobitocii care au facut colajul vor fi desfiintati de tovarasul Dumitru Buzatu, important baron local PSD din Vaslui, prieten intim al lui Dragnea,

  • @juju, Cand ti-ai facut ulima oara testul IQ, ca dupa comentariu nu treci nici de nivelul unei rame?

  • Banuiesc ca tu te crezi un geniu, desi te dovedesti a fi mai gogoman decat prevede legea!

 3. In dreptul Bubelosului trebuia menționat „mare amator de urinoterapie”.

 4. Corect ar fi Cotidianul,daca tot dai mizerii totalitare,sa dai de pe NET si acest VIDEO:” Un şofer de TIR a răbufnit într-un video destinat votanţilor PSD: „V-ar plăcea aşa o ţară? Frumos, autostrăzi, industrie. Ce ţară moştenesc nepoţii voştri? Idioţilor!” asta ca sa aratati echidistanta,echilibru si, nu in ultimul rand ,intelepciune!video-un-sofer-de-tir-a-rabufnit-intr-un-video-des_988162.html

  • Soferul tau ar fi avut dreptate daca arata cu degetul spre toate guvernele, inclusiv la alea de dreapta sau asa-zis tehnocrate, dar asa gestul sau este unul partizan, mincinos, ipocrit si manipulatoriu. Ca si comentariul tau!

 5. Ana Pauker nu a fost Agenta a Vaticanului cum este George Soros si Ciolos . Deci punerea ei in acelasi grup cu agentii iezuiti este eronata . Ar trebui pusi acolo fostul rege Mhai ,Coposu , iliescu , Isareascu , Basescu , Iohanis toti Agentii iezuiti .

  • Este frumos ca la voi, la scoala ajutatoare, va invata sa puneti mana pe tastatura.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.