Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii, restricţionată pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii va fi restricţionată pe ambele sensuri, începând de vineri seară şi până luni, la ora 4.00, pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii ale sistemului rutier.

Potrivit Primăriei Capitalei, în vederea finalizării lucrărilor de reparaţii extinse ale sistemului rutier în Pasajul Unirii, realizate de Administraţia Străzilor Bucureşti, începând de vineri seara, de la ora 22.00, şi până luni, la ora 4.00, circulaţia rutieră în Pasajul Unirii va fi restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie.

În această perioadă, se recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă.

Conform sursei citate, lucrările la sistemul rutier din Pasajul Unirii au început în 22 martie şi fac parte din prima etapă a lucrărilor de reparaţii ale arterelor din Capitală. Aceste lucrări sunt realizate în baza acordurilor cadru de reparaţii, încheiate cu Asocierea SC Strabag & Straco Grup SRL.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.