Cîrstoiu, despre retragere: „Să-şi vadă de treaba lor”

Candidatul PSD – PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a reiterat vineri că nu are de gând să se retragă din cursa electorală, subliniind că va merge până la capăt, dar există „grupuri de interese” care „alimentează” o astfel de informaţie pentru că „le este teamă”.

„Nu mă retrag din nicio cursă şi vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să-şi vadă de treaba lor. Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt. Nu mi-am abandonat niciodată o luptă cu viaţa unui om, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului, sunt candidatul PSD – PNL şi aşa vom merge”, a transmis Cîrstoiu.

Întrebat ce strategie va aborda pentru a-i învinge pe rivalii săi, Cristian Popescu – Piedone şi Nicuşor Dan, poziţionaţi mai bine în sondaje, Cîrstoiu a afirmat că nu vede competiţia aceasta ca pe un război, iar scopul său este acela de a schimba ceva în Capitală.

„Eu îmi transmit mesajul către cetăţeni, eu nu o văd ca pe un război, ca pe o luptă, nu mă războiesc cu cetăţenii acestui oraş, nu mă lupt cu cetăţenii acestui oraş. Din punctul meu de vedere, eu îmi transmit mesajul, al unui om care chiar vrea să schimbe ceva în Capitală”, a explicat el. „Pe 9 iunie mă veţi felicita”, a completat Cătălin Cîrstoiu.

El a menţionat că există un program pentru Bucureşti, elaborat de oameni cu expertiză în domeniile lor de activitate.

„Este un program pentru Bucureşti, făcut în baza opiniei pe care o am de la oamenii care sunt experţi în domeniile lor de activitate. În egală măsură, avem programele celor două partide, sunt 10 domenii de activitate majore pentru Capitală şi sunt structurate în funcţie de preferinţele cetăţenilor. Vom face nişte mese rotunde cu echipele din fiecare domeniu, pentru că vrem să facem o lansare în dezbatere publică, în care partenerul nostru va fi media, în aşa fel încât să validăm dacă opinia noastră este corectă pentru Capitală. După ce vom termina aceste mese rotunde, vom face lansarea proiectului pentru Bucureşti. Nu vrem să venim cu minciuni, vrem să venim cu lucruri corecte şi cu lucruri etapizate pe fiecare moment de execuţie, pe fiecare etapă din proiect, astfel încât cetăţeanul să ştie. Nicuşor Dan spunea: a doua zi după ce merg la Primărie o să avem apă caldă. nu a fost aşa. Eu nu am să spun asta, am să spun cum vom face să avem apă caldă”, a susţinut managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. noi ne dam seama cat de santajat si de disperat esti…te biciuiesc stapanii, magarushule… cu cat ai furat bugetul statului cu afaceri bigpharma si de-ne-a are ochii legati (inca) in privinta matalik? c ri mi n al ce esti! se intoarce roata pentru voi toti, otrepelor!

 2. Ba ii lupti pe bucuresteni. Ai si uitat de iliescu? El iti da ordinele.
  Sper sa nu iesi in alegeri.

 3. Carstoiu e basist. Basismul e gruparea bogata a FSN…Iliescu e gruparea idealista…..PSD trebuie sa il retraga pe Carstoiu… O are pe Gabriela Firea mult mai bine pregatita, nici spagi nu ia, e si frumoasa foc!!….Daca pierde cu Firea nu e nicio rusine.

 4. Doctorasul asta isi pierde timpul de pomana pt. ca nu il voteaza bucurestenii.Asa cum sa inbogatit datorita profesiei ,la fel va continua sa se inbogateasca si daca va ajunge primar general.Ar fi fost foarte interesant sa ne spuna doctorasul asta ce fapte de caritate a facut el pt. oamenii saraci ,ca pt. cei cu dare de mana ,stim ce a facut ,altfel nu ar avea atita avere.

 5. Doctorul vorbeste bine, neasteptat de promitator. Dovedeste ca are doxa. Este clar ca va fi un candidat redutabil pentru Piedone pentru ca Nicusor nu mai conteaza.

 6. Ca doctor, are deja experienta la luat spaga. Deci e bun ca primar.

 7. Eu sper ca pana la alegeti domnu doctor sa divorteze ca fin de nasu petrov, ca parca vad ca nici pe locul 3 nu iese- asa cum l-a planificat ciolacu si ciuca ca sa iasa nicusorul- adevaratul lor candidat unic. Plus al eratei Ca dvoastra de ce credeti ca l-a pus pe papagal cei doi si plavanul de la cotroceni, seful lor?

 8. Carstoiu isi joaca bine rolul pt care partidele psdpnl l-au pus sa joace. Numai ca vorbeste mult fara sa zica ceva la obiect. Apa calda nu poate se fie cu santiere de inlocuit tevi. 30 de ani nu au reparat serios nimic, nici un primar, doar carpeli proaste.

 9. Asta e doar un iepure, Piedone e candidatul monstruoasei coaliție PSD PNL jaful mafiei imobiliare

 10. De ce nu alegeti un primar AURist ? Nu inteleg, el ar reprezenta cel mai fidel locuitorii din Bucuresti.

 11. domnule doctor , sincer va spun” vedetuli-va de traba” pe care o știți, DOCTOR . Și îmi permit un sfat ” nu va amestecați în tarate ca va mănâncă porcii” , vedeți cazul fostului doctor fugarul penal oprescu!@

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.