La Consiliul Local din Braşov totul e la vedere. Chiar și la toaletă

Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL, a fost văzut de colegi și de cetățenii care urmăreau live ședința unei comisii de specialitate în timp ce stătea pe toaletă, scrie brașov.net.

Consilierul local a participat la ședința de lucru a comisiei de specialitate din care face parte, iar la un moment dat s-a retras, numai că a uitat să închidă camera.

Cei care participau la ședință, dar și cetățenii care urmăreau live transmiterea, au putut să-l privească în timp ce folosea toaleta.

În imagini se vede tot ceea ce a făcut consilierul, din momentul în care a intrat la toaletă și s-a așezat pe WC, până când și-a luat hârtia igienică pentru a se șterge. Apoi, camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Poate a vrut să-și motiveze absența… ori a fost o ‘aluzie fină’ a celor discutate până atunci 😎

  2. Primaria din Brasov si-a facut Ardealul si orasul de kko, daca-l mai aduna si pe ala 1/2 de la cluj cu amanta, cordaciul primariei din campia Transilvaniei,ciorditorul fugit la nemti,ala cu caltabosul care a dat coltul, infocatul jurnalist penelistul de Tarnave buldogii si alte animale e ca la Budai Deleanu, scosi din povestirile vulgare ale lui Geoffrey Chaucer.

  3. Ala din WC trebuie arestat. Primariile au ajuns cluburi interlope care impart banii statului si ai oamenilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.