Clotilde a trimis DGA la Poliția Locală

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au descins, joi dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1 din Calea Griviței nr. 208-210. Aceștia au ridicat 12 polițiști locali de la Serviciul Ordine Publică și de la Biroul Circulație Rutieră, care sunt cercetați pentru fapte de corupție, anunță Primăria sectorului 1.

Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri penale făcute în urmă cu câteva luni de către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care avea suspiciuni că aceștia săvârșeau acte de corupție.

Mai știți proiectul european prin care am implementat măsuri anticorupție în primărie și pentru care am fost trimisă în judecată în urma unei plângeri PSD? Astăzi își arată primele rezultate concrete. În acest moment sunt percheziții ale ofițerilor Direcției Generale Anticorupție la sediul Poliției Locale Sector 1 din Calea Griviței nr. 208-210. Sunt vizați peste 12 polițiști locali de la Serviciul Ordine Publică și de la Biroul Circulație Rutieră. Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plângeri penale pe care am făcut-o în urmă cu mai multe luni, aveam suspiciuni de corupție și șpagă în cazul unor polițiști locali care au fost angajați în timpul administrațiilor PSD și PNL. Am dat atunci dispoziții actualei conduceri a Poliției Locale Sector 1 să ofere tot suportul ofițerilor DGA, documente și informații, pentru a obține probele necesare și a eradica rapid această problemă, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ancheta este realizată de ofițerii DGA sub coordonarea unui procuror. Polițiștii locali ai Sectorului 1 implicați în acest caz de corupție vor fi suspendați din funcții.

  “Plicurile, intervențiile, nepotismele, comisioanele și șpăgile sunt de netolerat în democrație. Așa se reformează cu adevărat instituțiile statului”, a mai precizat primarul Clotilde Armand.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Fi-ti-ar capu’ al drak’ Clotildo, deci, te-ai pus pe razbunari impotriva politistilor angajati in perioada administratiei PSD/PNL, nu-ti iese pasenta, fa’ infractoareo, oamenii aia n-au comis nimic, iti vor cere despagubiri pt razbunarea ta de USR ista ! Da’ sacii cu voturi sterpelite de tine, ziua-n amiaza mare, in vazul si auzul intregii Tari, tu nu esti inca la parnaie ?

  2. I-au tolerat procurorii toate faptele penale pe care le-a făcut iar acum sare cu gura mare și strigă :hoțiiiiiii !De ce nu e la bulău această matracucă ??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.