Clotilde Armand angajează consultant pentru „bună guvernare”

Primăria Sectorului 1 va angaja cu 650.000 lei un consultant care să elaboreze politica de conducere a sectorului, potrivit unui contract scos la licitație în SICAP. “Transpunerea în practica a principiilor bunei guvernări la nivelul Sectorului 1 al Municipiului București prin implementarea Strategiei de management si dezvoltare instituțională a Primăriei Sectorului 1 al municipiului București (SMDI) pentru perioada 2022-2023”.
Proiectul este finanțat din bani europeni – Programul Operațional Capacitate Administrativă.
Mai precis , consultantul se va ocupa, pentru sectorul condus de Clotilde Armand, de următoarele:  Strategia Smart City, Strategia de comunicare PS1 2024-2030 / Manual identitate vizuală, Strategia IT 2024-2030, Metodologia PAACL (Programul Anual de Activitate al Consiliului Local) pentru Consiliul local, Planul anual de lucru al consiliului local pentru anul 2024. Dat fiind că în sarcina consultantului va fi PAACL, practic acesta va decide agenda de lucru a consilierilor locali. De altfel, acest lucru este arătat clar în caietul de sarcini: ” sunt vizate desemnarea echipei responsabile cu elaborarea și implementarea PAACL; diseminarea în cadrul echipei a Metodologiei de implementare a PAACL; informarea tuturor celor implicați cu privire la demararea procesului de elaborare PAACL; completarea propunerilor de proiecte de hotărâri.”
Departajarea ofertei ce va desemna consultantul se va face pe criterii de preț, experiența echipei de proiect.
PS1 este condusă de Clotilde Armand, de la USR, din 2020.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 997 Articole
Author

9 Comentarii

 1. Ea pentru buna guvernare?? Te ponenesti ca ne vom trezi cu toanta plasata direct presedinte!

 2. Nenorocirea de Clotilda, care a cazut pe capul bucurestenilor, nu are limite la nesimtire si sfidare a cetatenilor – prapadeste banii publici pt „consultante”, in loc sa curete gunoiul, sobolanii, gandacii, putoarea din sect.1…nu se gaseste nici un bucurestean viteaza sa-i rupa picioarele nenorocitei de Clotilde ?!

 3. pai nu mai lua leafa madame, de ce mai luati bani voi si consilierii.

 4. Eu credeam că primarii sunt managerii unităților administrativ teritoriale, ei conduc treaba! Si la Brasov, o fosta polițistă, dă Capitală, a primit prin delegare atribuțiile primarului. Cetățenii participă la vot, se cheltuie purcoi de bani în campanii electorale, plătim apoi de la buget membrii comisiilor electorale- de regulă, președinții secțiilor de votare sunt magistrați, oameni cu venituri tot mai mici, după cum se știe, și apoi, surpriză, ăia de au fost aleși se ascund în spatele consultanților, delegaților, managerilor angajați prin concurs…de simpatii. Sictir!

 5. Deci tuta recunoaste ca ea si mafiotii USR cu care s-a inconjurat nu sunt buni de nimic. Si-au prins de tot urechile. Printesa sobolanilor va lasa in urma un sector impuiat cu rozatoare. Este singura ei realizare.

 6. Pai primul pas cred ca se cunoaste deja, treceri de pietoni in culorile curcubeului.

 7. Urmatorul, tonete cu vaccinuri la tot coltul. La oferta cu mici si vouchere. Voucherul reprezinta o invitatie la cimitirul Bellu pentru o plimbare de recunoastere a locurilor strategice.

  Micii nu sunt insotiti de mustar si scobitori, acestea se platesc separat.

 8. clothide, fritz, klaus si toti strulli- astia conduc Romania azi.

 9. Singura institutie de stat cu 2 directori executivi in cadrul aceeasi directii!!!!

  DIRECȚIA JURIDICĂ, LEGISLATIE, CONTENCIOS ADMINISTRATIV
  Directori Executiv: Năftănăila Daiana-Elena, Badea Maria-Cecilia

  SERVICIUL JURIDIC ȘI CONTENCIOS ADMINISTRATIV
  Şef Serviciu: OLTEANU CAIUS NICOLAE

  SERVICIUL LEGISLATIE ȘI AVIZARE CONTRACTE
  Şef Serviciu: MOJA BEATRICE – FLORENTINA

  COMPARTIMENTUL SPAȚII CU ALTĂ DESTINAȚIE DECÂT CEA DE LOCUINȚĂ
  Coordonator: ————-

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.