Comer se așteaptă ca votul pentru demiterea lui Biden să aibă loc la începutul anului viitor

Președintele Comisiei de Supraveghere a Camerei, reprezentantul James Comer (R-KY) a declarat recent că prevede un vot privind demiterea președintelui Joe Biden la începutul anului 2024. Eforturile lui Comer coincid, de asemenea, cu o serie de citații ale celor din jurul președintelui și cu dovezi tot mai mari despre plăți către familia Biden.

Comer a făcut aceste comentarii în timpul unui interviu Fox News. El i-a spus gazdei Sean Hannity că sondajul comisiei sale a „produs multe arme fumegând”.

„Există oameni în mass-media mainstream care vor să spună contrariul. Dar sondaj după sondaj iese și arată că poporul american ține pasul cu această anchetă și își dau seama că ceva rău se întâmplă aici”, a spus el.

Comer a spus că Biden „mințise de cel puțin o duzină de ori despre cu cine s-a întâlnit și ce nivel de implicare a avut în activitățile criminale din politica sa familială”.

Comer a spus că probabil va avea loc un vot de demitere la „începutul primăverii”. El a adăugat că „cu cât mai devreme, cu atât mai bine”.

Fostul președinte al Camerei Kevin McCarthy (R-CA) a început o anchetă oficială de demitere a Camerei pentru a aduna informații despre comportamentul președintelui și al familiei sale.

O mare parte din atenție se concentrează asupra plăților de milioane de dolari efectuate către membrii familiei Biden din mai multe surse străine. Fiul președintelui, Hunter, a strâns milioane de la diverse companii de peste mări, inclusiv China, Rusia, Ucraina și România.

În plus, fratele președintelui James a fost, de asemenea, implicat în afaceri în străinătate. Se pare că a primit fonduri provenite din China, urmate de o plată către Joe Biden etichetată „rambursarea împrumutului” pe cec.

Mai exact, Comer s-a referit la acest transfer de bani drept „spălare de bani”.

El a citat, de asemenea, acuzații conform cărora Hunter Biden nu a plătit sute de mii pentru taxe datorate în timpul mandatului său ca membru al consiliului de administrație al companiei energetice ucrainene Burisma. El se confruntă cu posibile acuzații federale legate de impozite din partea consilierului special David Weiss.

Comer a spus că acuzațiile actuale împotriva familiei Biden sunt „crime foarte grave pentru care orice alt american ar fi ajuns la închisoare”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

6 Comentarii

 1. Sa vada pentru ce este razboiul din Ucraina. Interlopul Zelensky e parte a mafiei evvreuesti amerucane. Johanus e solidar .

 2. cele 123-noduri bancare (via LONDON : SHALOM !) ->🤐🤐🤐😎😎😎🤣🤣🤣

  ante-pomenite straniu de misteriosul MISHTEAUX
  pe vrema cand nici macar in LAPTOPUL diN IAD nu se credea 😀
  isi fac efectul !

  REPET … n-ati putea duce cate-i obligat sa stie MISHTEAUX !
  V-a impresionat NEPLACUT 😉 faza cu POGROAMELE despre care se stia la o „SYNAGOGA din NORD” ?
  „MOMEALA” care nu trebuie muscata de Liga Araba si Iran 😉 … „octombrie negru” in „GERMANIA” 😀 😛 (greilor de cap!)
  SUB NASUL LOR … LI SE VEDE IN CARTI ! (Allen DALLAS! 😉 )
  sau inca nu puteti citi printre randurile … premediat „verzi si uscate” a le misteriosului anost-pueril comentator-de-duzina ? 😀 )

  In privinta lui BIDEN …deja , precum straniu (premeditat?Q) anticipat
  NULANDIERII s_au dat la fund ! 😛

  PS: Ce se va alege de hoashka skorpionata NULAND acum …dupa ce prevazut: ” USA e OUT!” in Ukra ? Excomunicat/Perdanta din iudaism ?

  PANA-N 27 decembrie 2023 …TREBUIE sa se termine BALCIUL ! (e de rau -> „NINGE PE FED!”)
  SHALOM! ❤️❤️❤️

 3. Dupa faza cu „micul fum” serverele lui Hillary si sapataman lui COMEY care-a dus REAL la alegerea GENIAL-surparinzatoare
  a MARELUI BLOND
  faza actuala (POGROAMELE 😉 zecile de mii de victime colaterale harapesti 😀 si
  temut-asteptatul atac : LA POMPA !

  Vei castiga PARIUL ca-l mai faci odata POTUS pe TRUMP desi … nu demult multi sub-mediocrii ii cantau prohodul !
  Putini vad (Q) ca esti … peste TURMA ! Si ca A.I.- paianjenii tai din retea … sunt adevarate inteligente artificial-generate !
  PUP !

  MAGA ! 😛

 4. F bine. La alții se poate, la noi trebuie să fie de acord ALȚII și Serviciile. Când vor considera că nu le mai este de folos poate că va ajunge și Iohannis unde merită.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.