Ascuns sub banchetă pentru a ieşi ilegal din ţară

Copil ascuns sub banchetă pentru a ieşi din România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit ascuns într-un microbuz, sub bancheta din spate, un minor în vârstă de 5 ani. Mama copilului încerca să îl scoată ilegal din ţară, deoarece nu avea documente de călătorie.

„Ieri, 17 august a.c., în jurul orei 7.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza judeţului Sibiu”, a anunţat Poliţia de Frontieră Română.

La controlul microbuzului, poliţiştii au descoperit ascuns, acoperit cu o pătură, un băiat în vârstă de 5 ani

Din primele verificări, s-a constatat faptul că minorul este fiul pasagerei. Aceasta a declarat că intenţiona să ajungă cu băiatul în Polonia, unde a menționat că are un loc de muncă, dar că nu avea documente de călătorie pentru copil, motiv pentru care l-a ascuns sub banchetă, pentru a încerca sa iasă cu el din ţară.

Celor două persoane li s-a întrerupt călătoria, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

    • Nu-i deloc tendentios. Daca puradelu` n-a mai incaput sub fuste, l-a ascuns sub bancheta.

  1. Masuri legale pentru o mama si copilul ei de 5 ANI? i-auzi, dom’le ! În loc sa se fi verificat pe loc daca tipa avea un contract de munca-n ordine-n Polonia, si, daca da, sa-l fi pus pe copil pe-o banca-n autobus, unde-i era locul! Mai ales ca tipa-n mod limpede-i de-o saracie lucie, n-a avut bani pentru al doilea bilet. Ori, în loc s-o ajute sa scape de mizerie, politistii o-nfunda, îi fura tipei orice sansa!

    • Nu cred ca nu avea bani pentru al doilea bilet. Soferul de microbuz cred ca era acolo cand s-a urcat femeia cu copilul.
      Cred ca femeia nu a avut bani de pasaport, 280 de lei daca nu ma insel…sau s-a gandit de ce sa dea bani cand poate incerca sa treaca fara.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.