Cozmin Gușă – o lepră la drumul mare

Nu  știu cîți urmăresc delirurile politice ale mitomanului de Cozmin Gușă. Pentru cei care mai au nervi ca să-l asculte și să-l creadă trebuie să precizez că toate afirmațiile sale sunt false și se vor niște „mușcături mortale” comise de o ființă infectată cu răutate și cu baliverne. În comentariul său de marti,  28 noiembrie, el susține: „Cei care urmăriți analizele mele ați observat că m-a preocupat devoalarea legăturilor unor jurnaliști importanți cu oamenii Statului Paralel și de aici diversele episoade ce-l implică pe Cornel Nistorescu și pe Florian Coldea, al cărui gornist am zis că Nistorescu este”.

„Gușă investigator” nu există. „Gușă  diversionist și colportor” este un mod de viață și o marcă prezentă în toate scandalurile. El latră ce i se potrivește cînd are sarcină de la Eduard Hellvig să muște într-o parte sau alta.

„Legătura lor am sugerat-o prin interpretarea poziționărilor publice ale lui Nistorescu, ce susțineau strategiile paralelilor, respectiv prin legăturile de afaceri ale sale cu oameni ghidonați de către Coldea, cum ar fi celebrul Valer Blidar, patronul Astra Vagoane Arad, care ne-a dat, printre altele, și tramvaiele din București. De ce e important și mă preocupă? Pentru că gașca lui Coldea este responsabilă în principal pentru distrugerea programată a României, iar cei ca Nistorescu ce-i deservesc sunt vinovați și responsabili și ei”.

 (fragment din transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM Autor: Cozmin Gușă)

Adică maidanezul fugit pe scări de la cucoane și scos din șuturi  în spate și-n figură din PSD, din PD și de peste tot unde a încercat să se infiltreze zice că  „gașca lui Coldea este responsabilă în principal pentru distrugerea programată a României, iar cei ca Nistorescu ce-i deservesc sunt vinovați și responsabili și ei”.

Ce treabă am eu cu Coldea și cu ce a distrus, cu afacerile lui, inclusiv cele de la restituirea proprietăților prin ANRP?

Nu mai rămîne decît să mă scoată vinovat de omorîrea  lui Mihai Viteazul, de cedarea Tezaurului la ruși și de pierderea războiului din Vietnam, de vînzarea Sidex și a Petrom.

Ca să înțelegeți traseul acestei lepre care se preface a apăra legea, dreptatea, morala și profesia de ziarist, îi aduc aminte că prin iulie 2004, cînd Adrian Năstase făcea o vizită la Moscova, el era acolo cu Mircea Popa și l-a așteptat să-i dea raportul și ne-a vorbit nouă, în grupul de ziariști, despre încercările sale de a-l introduce pe Adrian Năstase la Vladimir Putin.

Ce să-i replici unui om care a lins toate clanțele puterii din România, a  stricat tot ce a atins și a fost alungat de peste tot, iar de cînd a rămas pe marginea drumului s-a  apucat să vînture și să latre toate prostiile care îi trec prin minte?

Ce încearcă el să acrediteze din cauza scandalului său cu Orlano Nicoară îl privește. Un lucru trebuie să spun. Că în relația Cotidianul cu EAD.RO (firma condusă de O. Nicoară) nu-i vorba decît de o relație comercială convenită în iulie 2023 pentru achiziția de publicitate pe site și nimic mai mult.

Cît privește intențiile mele de a face un președinte al României ele sunt identice cu ale celor care vor să facă din Gușă un  Sfîntul Petru sau un Confucius.

Delirurile, minciunile și nemerniciile acestui personaj sunt nesfîrșite și pot curge ani și ani, cît ține drumul făcut din furnicile ieșite din toate mușuroaiele de pe teritoriul țării noaste și al țărilor europene la un loc.

 

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 37

60 de Comentarii

 1. Wow, se stiu cluuuujenii intre ei si se dau „in gat” unii pe altii. Doua gasti diferite, din vreo 4, minim, daca I.Rus nu este singur o gasca.

 2. Asa este. N-am avut dezonoarea sa am de-a face cu el…..Urmariti-l doar atent la ceea ce-i iese pe gusa…numai baliverne, ineptii ….
  Daca aveti timpul sa analizati (chiar imi cer scuze, ce sa analizati ?) interventiile lui, pe unde apuca si sa incercati sa vedeti daca pot fi corelate, veti avea mari surprize…
  Probabil sint subiectiv….nu-mi place individul…este chiar dezgustator…..

 3. Acuzațiile facute aiurea pot trece pe lângă tine dar, dacă te prind într-un moment de slăbiciune, te pot afecta.

  Sunt comunicatori care au un stil încâlcit. Nu știu dacă doar din lipsa inteligenței comunicării, pentru că vorbesc doar să se audă sau au idei puține. Gușă începe cu o voce gravă, începe o idee, se întoarce, divaghează și se pierde.

 4. Hopa Mitica! Și ardelenii își trag la gioale când de Gușă a intrat într-un con de umbră și nu mai are din ce trăi! Eu credeam că numai regățenii nu se iubesc dar bag sama că nici cu transilvănenii nu mi-e rușine! Grupul de la Cluj a intrat intr-un con de umbră de când a fost deconspirat Petrov și Boc a pierdut gâștele pe prund! Succesuri guys!

 5. Valer Blidar, patronul Astra Vagoane Arad, care ne-a dat, printre altele, și tramvaiele din București.
  -cu 2’000’000 de euro BUCATA!!!!!!!
  prezentat ca un erou in Cotidianul!

 6. „Cozmin Gușă = o lepră la drumul mare”….corect !!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Maestre, nu ma intereseaza cine poarta mesajul. Ma intereseaza mesajul. Gusa, pana una alta, a spus multe lucruri de bun simt. Si nici n-a dat mesaje de la Nexta pe site-ul lui.

 8. Cosmin Gușă,Rareș Bogdan,Ludovic Orban,Câțu,Alina Gorghiu Basescu cu gasca etc.Ce vremuri!
  Nu l-am uitat pe Johanniss,l-am ascuns!
  Săraca țară mă mir că mai există!

 9. Eu înțeleg altfel… și nici nu.i greu să înțelegi cine vorbește în interesul românilor și cine nu!Grupurile astea nu au apărut de azi de ieri și au pe cineva în spate,spate,ghiciți voi cine pe cine și cu cine?🤔

 10. SĂ FIE OARE TANDA ȘI MANDA” IAR VORBA :ÎNTĂRÂTĂ-I DRACE –STRÂNGE „STRECURA” SĂ IASĂ CÂT MAI MULTE ADEVĂRURI -CĂ NOI CU ADEVĂRURILE NE POTOLIM SETEA!

 11. Oare atacurile impotriva lui Gusa sunt legate de Realitatea TV?

 12. caut sa inteleg acest articol. nu reusesc pentru ca stiu ca nu ma ajuta cu nimic. in fine, fiecare vede asa cum e el…

  eu sint bun, el e rau, eu sint frumos frumos el e urit, eu sint destept el e prost… tiparul ultimilor 34 de ani care distruge…

  oglinda oglinjoara…

 13. A ajjns și ăsta la niveljl lui Dan Diaconescu.Atât a tot profețit ozeneuri, reptilieni și altealtea dar toate pe lângă, că nu-l mai ascultă decât consătenii lui și nici ăia toți.Mă miră doar faptul că-ți bați capul cu el, nu merită, îi dai o importanță care n-a avut-o niciodată.O sa se fălească peste tot că i-ai scris înapoi și o să facă 10 emisiuni pe tema asta, una mai fantezistă ca cealaltă.E un mitoman de doi lei găuriți si nu-l mai ia nimeni în serios.

 14. Citind acest articol mi-am adus aminte cu multi ani in urma cum tov. Guse a fost linsat de oameni in fata Hotelului Intercontinental din Bucuresti .Norocul lui ca a fost salvat de politistii care erau acolo,altfel sigur nu am mai fi auzit de el, pt. ca furia oamenilor era foarte mare atunci.

 15. Niciodata nu si-a iesit Nea Cornel in asa hal din pepeni ca acum, fapt care ma intristeaza, chiar daca stiam demult ca e un pic cam impulsiv si-si pierde controlul tocmai atunci cand ne e mai necesar ca oricand daca ne confruntam cu SFIDAREA REALITATILOR!!!
  Mai multe invective le-am auzit aici pe forum intr-o identitate de formulare stupefianta…Chiar nu stia Nea Cornel cine e acest Gusat si increngaturile sale securistoide? A uitat ca a fost STALPUL MEDIA al regimului bolsevic „paralel” din ultimii 19 ani, ca sa nu mai amintesc perioada anterioara de dupa LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern? Daca cineva a fost un intim al sinistrului Coldea, omul Mongolului, apoi acela a fost/este Gusatul care i-a ramas Ceacarului sluga credincioasa si dupa ce si-a stabilit
  testamentar succesorul!!! Ordinul de destituire a lui Coldea a venit de la rasputinoida ENGIE intrucat prestatiile sale brutale si FATZISHE riscau sa faca sa explodeze SANDRAMAUA cu consecinte ireparabile…

 16. si-a dat ochii peste cap la fiecare achizitionare de fiare arădene blidare ce au inverzit Capitala.

 17. Nimeni nu e fara de pacat in Romania! Fiecare apartine unei gasti! Ca ciolanul s-a subtiat de carne este evident! Tara va intra curind in insolventa! Media clocoteste si nimeni nu mai reactioneaza la stiri! Vendetele personale cu atit mai mult! Toti o apa si un pamint … mai mult pamint! Asa ca ura si la gara!!Avem ceea ce suntem!

 18. Nistorescule, te-am banuit cu un vocabular foarte bogat. M-ai deceptionat, te-ai enervat si ai terminat fondul principal de cuvinte fara sa termini titlu la articol ! Cand te injura unul ca asta, trebuie sa fi mandru, ai reusit sa enervezi un tampit. Ca intelectual ai datoria sa enervezi zilnic 9 (noua) astfel de clujeni. Prostii trebuie impulsionati, manevrati, sa se arate in toata goliciunea lor, trebuie sa bolduiesti (discriminezi) lipsa de educatie si lipsa de umor la astia. Te sustin !

 19. Destituirea lui Coldea a servit si ca semnal diversionist al „detasarii” de TATUCUL care-l inscaunase pe Alogen! Adevarul este ca SLUGILE Mongolului incepusera sa opereze pe fatza pe toate palierele, inclusiv al justitiei!!! AGENTII Del Ponte, Ghitza, Lenutza, KoyveSSy puneau CRIMELE la cale cu ocazia unor paranghelii in crame si podgorii cand nu se intalneau in VILE CONSPIRATIVE ale Secu!
  O asemenea aroganta si sfidare crasa a legilor aspre ale conspirativitatii bolsevice nu puteau dura la infinit cu toate sfortarile
  SLUGILOR MEDIA de a ne imbrobodi cu „paralelii” pentru a nu ne da seama ca e vorba de SECURITATEA ETERNA…

 20. Cozmin Gusa nu face parte din nicio gasca, toti sunt dezgustati de acest derbedeu. El se lipeste fals de orice gasca care sa-i serveaca scopul prin apartinatori, doar cu numele. Vad ca decand a aparut in „politica” va pacaleste. Astuia, ori ii scoti ceva de la dosar, ori il ignori pana turbeaza. El este adevaratul „singur pe lume”, pana si Lavinia Sandru s-a prins de asta. Sfatul meu: cereti scuze de la cititorii tai !

 21. Tramvaiele Astrei sunt de rahat iar Guşă nu este o lepră – ESTE O SECĂTURĂ!

 22. Poate ne spune Cornel Nistorescu cine este acest…Mihail Florian Coldea de 51 de ani !.

 23. @ Mosul..(RAHAT)..23,53!…Bbaaii tarane,”ASTRA Impetio” este TRANVAI-LUX si nu CARUTA ta de acasa !.

 24. @ Charlie..Varfurille Securitatii in anul 1989 erau proamericane….Lovi itura de Stat din 1989 a fost organizata de Secu proamerican in vederea aderarii la NATO a Romaniei….KGB si Rusia nu au avut nimic de oferit pentru Secu proCeausescu …URSS era ea insasi proamericana la varf, in mod sigur o tara total brambura…Cu spjinul CIA si Europa Libera a fost floare la ureche manipularea in vederea distrugerii Regimului socialist in Romania…prin Media cu 65.000 de morti la Timisoara…in realitate au fost sub 70, dar populatia romana stia de 65.000…Populatia rurala nu asculta Europa Libera si d – aia nu a participat la rascoala…

 25. Stiu pe ce ma bazez cand ma plasez alaturi de Cornel Nistorescu si contra lui Gusa…Nu o fac prin simpatii la persoane.

 26. Cine e inteligent scrie ca …Romania a cedat Tezaurul….Asta nu e Gusa. Gusa nu e capabil sa duca un rationament pana la capat…De ce nu e capabil? Pentruca nici publicul NU e capabil, iar Gusa e mort dupa audienta….audienta se castiga cu basme, teorii ale conspiratiei, securisme si barfe nu cu rationamente.

 27. stimate d-le Nistorescu
  e sublim cum te chinui să ne faci să credem că tu ești doar o virgină care s–a nimerit să facă bani frumoși lucrând “cinstit” la bordel.
  așa o fi da eu , statistic vorbind , nu te cred.
  ăi fi tu curat da tare mult folos ai fost exact la țanc unor necurați.

  și la final îți dau o veste care e și bună și rea : într-o lume întregă la cap justețea lucrurilor și ideilor adevărate nu trebuie să poată să fie contaminată de caracterul persoanei ce le rostește.
  ori pe la noi nu prea am văzut această imunitate manifestându-se.
  asta cred eu că spune ceva nu despre jegul din lupta politică și de idei de la noi ci despre jegul din capul nostru , statistic vorbind

 28. Din grupul ‘ntelectualilor securisti clujeni de azi, Cozmin este singurul care a facut fata provocarilor din capitala. S-a adaptat fara probleme la stilul si cerintele capitalei ( cel mai puternic centru economico-financiar din fostul est european dupa Varsovia dar inaintea Berlinului) pentru ca baiatul este pregatit si ca atare nu este complexat ca ceilalti ‘boci’ adusi si plimbati de securitate cu lesa prin Bucuresti. Dar in disputa cu maestrul Nistorescu nu are nici o sansa, va iesi mereu pe locul doi. PS Totusi ca bucurestean nu agreez deloc culoarea verde cu care au fost festite tramvaiele la ordinul useristului dubios Nicusor. Daca l-ar duce mintea mai mult, as crede ca a facut-o provocativ. Ca Blidarului ii pica bine verdele, sa-l tina la el acasa.

 29. Până și chinezii se simt obligați să indice sursa financiara de stat pentru mediile de informare, la noi toată presa e plătită de stat și partide iar jurnalistii sunt agenți sub acoperire sau colaborează cu serviciile sau fost cadre din servicii

 30. Tuasu Guse a fost un bun practicant de judo. Sportul acela se bazeaza pe dezechilibrarea fizca si mentala a adversarului. Asta a si facut individul si te-a pus intr-o pozitie din care iti face tot ce doreste. Avantajul tau este vocabularul, da-i la operatie, unde-l doare rau, nu te intereseaza ce iti spune el. Da-i pana turbeaza ! Nici Coldea nu-l place pe derbedeul acesta, asa ca, nu-l sprijina, i-ar place sa-l vada „batut”. Femeile sunt punctul slab al acestui bataus de cartier. Te sustin !

 31. ‘ Nimeni nu e de caoul lui ‘, toți sunt sub căte un stindard, văzut sau nevăzut, fiecare devoalează sau nu în funcție de propriu interes … money talks !

 32. Citez dintr-un clasic in viață:
  ” S-au demascat, țara știe cine sunt ”
  adică Petre Roman, sediul PNȚ, 29 ianuarie 1990.

  Ăștia doi și mulți alți ca ei, chiar îi cred pe toți românii proști?!

 33. Dai mine, dai în tine, dai în fabrici și-n uzine,dai in clasa muncitoare si-n cuvântul care doare.
  PS. Merele cele mai sănătoase sunt cele din care se hrănesc și viermii.
  PS. Și tu ai dreptate. Si el are dreptate. Și noi avem dreptate. Numai dreptatea nu are dreptate.
  PS. Cand mergi pe strada nu urla la cel care sta și nu cugeta, de dragul atenției.
  PS. La marginea vieții ce mai contează unul care te vorbește de rau? Tot ce contează e cum ai vorbit tu.
  PS. Sa fii om e lucru mare, sa fii ziarist e o întâmplare.
  PS. Sa nu uitam sa iubim Americanii, fiindcă ei sunt pe acest pământ trandafirii cu țepi plantați de kazari.
  PS. Dupa orice bătălie, un armistițiu e necesar ca să se facă schimb de prizonieri.
  Se zvonește ca ultimul neuron al navetistului a fugit din tara în Congo unde a cerut azil politi. Se pare ca Congolezii i-au oferit doar un azil unde își duc veacul suferinzii de SIDA.
  La aflarea vestii fiica blanarului a zâmbit ironic după care a cuvantat: la ce e nevoie de neuroni când poți trai teleghidat, fără probleme?

 34. & Nea Nistorescu își face autocritica la Gușă , C.T. Popescu la eșecuri și frustrări, ?

 35. eu si prietenii mei, cei cu care am crescut si am fost in 1989 in strada, cei care stim cum sunt lucrurile pe aici, nu putem afirma ca indragim sau nu pe cineva dintre cei care fac parte din puterile statului. iar jurnalismul (media) este o putere statala. o mare putere. de aceea este foarte important sa nu fie corupt. de-a lungul timpului nu mi-a placut Gusa, dar nici Cristoiu. asta nu inseamna ca nu ascultam ce spuneau. ce scriau. Marius Tuca, Radu Moraru, cu emisiunile acelea vechi. chiar si la Dan Diaconescu ma uitam. asa puteam „uni punctele”. m-au pierdut cand au reusit prin te-ve sa condamne un individ fara probe. cu elodia lor. ce legatura are Assange cu astia? tu ca „jurnalist” ce sustii ca esti, sa condamni un individ la inchisoare pentru o crima FARA PROBE! pentru mine nu conteaza cine esti, atat timp cat esti de partea Constitutiei, a ADEVARULUI si a LIBERTATII. a respectarii DREPTURILOR FUNDAMENTALE, fara exceptii de la LEGE. cred ca un jurnalist asta trebuie sa faca, sa mearga pe calea lui, sa fie STOIC in ceea ce priveste relatiile cu omanii care depasesc limitele etice. din 2020 am avut bucuria sa vad ca oameni care nu imi placeau au vorbit despre libertate. in minte ca primii pe care i-am urmarit au fost Dl. Cristoiu si Avocatul Nazat, care scrie la Luju. Atunci am „cunoscut” o multime de oameni, jurnalisti, de care nu auzisem pana atunci, pentru ca la tv nu ma uit. cred ca trebuie sa nu bagati in seama personajele care ies din matca bunului-simt. cred ca ar trebui cumva sa fim uniti. sa putem sa depasim barierele „lumesti”. pana la urma, cred ca toti vrem acelasi lucru (sau poate doar visez eu…): sa putem trai liberi si fericiti in Tara noastra…

 36. S-a suparat marelele ziarist ardelean? Nu va impacientati. Mai baga niste ineptii marca Nexta si se calmeaza. Ca se mascaresc doi clujeni este bine. Uite un motiv de ce spunea Ionel Bratianu: Vrem Ardealul dar fara ardeleni. Tara este in faliment la toate capitolele si ziaristii se mascaresc. S-a subtiat pandemia,s-a subtiat malaiul,a crescut scandalul.

 37. Cearta intre jurnalisti nu-i buna, ca regula, dar ea aduce si ceva in dezbatere! Oricum, intre dl Nistorescu si Gusa, eu il aleg pe primul. Chestia invocata de Guse cu patronul Blidar de la Arad, este o prostie cit turla Catedralei neamului.. Sigur, Blidar ansambleaza niste piese din germania, dar le face in tara…

 38. Și, care-i problema bre ? Nu mai e democrație ?? Unii se supără și nu pot decât jigni ? Gușă zice lucruri la care merită să fi atent. Ceea ce zice este logic și în concordanță cu evenimentele cunoscute..Deci clar adevăruri care dor pe unii din statul paralel, pe borfașii de la butoane, ergo…uite reacția slugilor…

 39. Sa facem reclama la gushatzi, cum sunt cei doi fratzi gushteryii fratzii Morariu nu este mare lucru. Adevarul ca gushe este fratele khazarului alogen Putin, ka ka in judo nu este nimeni, sau mai bine zis ka ka kazarii nu este nimeni: dar sa fie sange sange mult, da mult sange. Probabil securicii vor sa scape de Gusha, ca doar ei lcreaza pentu amerioloci, nu pentru kgb.
  o zi buna
  Con
  P.S. Tzara ciudata, tzara mica=cateva mese, asha ca problema se va rezolva. D-ne ajuta pe Romani!

 40. & Se-apropie alegerile
  Se-apropie, vezi ,
  Își scot iar ”găinile”,
  Cococșei, la grămezi.
  Îi scot de prin case,
  Îi alungă pe străzi,
  Să le-aducă grămezi.
  Acel moș ticălos
  Ce găinii i-a luat,
  Grămezi și cirezi
  Și aur , palat,
  În Pungauța cu doi bani,
  S-a relatat,
  Bătaie găina și-a luat
  Că doar ou a dat,
  Din ce cocoșul a luat, ?

 41. Eu am un principiu, și anume: daca nu sunt bârfit, nu exist, și, daca tu îți pierzi timpul vieții tale valoros barfindu-ma, înseamnă că sunt una persoana mai importantă decât tine barfitorule mojic și îți urez succesuri! P.s. sa nu uitam „doar clanurile infracționale scuipa dejecții in jur fara baza, fara logica și fara onoare! Avem colhozul ‘Mitrea-Gusa’ parteneriatul impecabil pentru concluzii și decizii.

 42. Unii arunca pisica moarta in curte la rusi.
  Rusii paseaza inapoi pisica moarta peste gard.

 43. Vina lui Gușă este că s-au mutat ilegal lîngă Santmartin, la granița maghiară a fentat pe localnici și utilizează ilegal prin forare ilegală ape geotermale, la fel că alți borfași venituri în zonă..

 44. Digi24 este „televiziune de razboi” si nu mai incapeau stirile din Romania ca razboi. La fel cum nu mai era loc de bolnavi in general in spital ca covid-19. Pacientii de orice alt boli aruncati afara de ministrii USR/PNL, dati afara din spital peste noapte in frig. Ursula l-a instigat pe primministrul Citu sa faca „abuz in servicii”.

 45. Ca AGENT-maghear de influienta si formator de opinie in spatiul online,in toata perioada de 4 ani de cand postezi la „Cotidianul” ai reusit sa DESCONSPIRI reteaua de propaganda magheara anti-romana

 46. Cica Gusatul e „singur” zice o „lepra”, vorba lui Nea Cornel, lepra speriata ca acest securist infam prin gafele sale DEMASCA INSTITUTIA GENOCIDULUI!!! Cica, cum vede o „gasca”, cum un impuls interior irepresibil il impinge sa se vare in ea…Sa se
  cheme cumva acest IMPULS INTERIOR, altfel decat Securitate?

  Dez axon natul rollasonat cu fixatia lui netratabila „americanizeaza” Securitatea ETERNA SOVIETICA!?Cica 1989 a prins Securitatea BOLSEVICA deja americanizata!? Si nu-i asa, o Securitate americanizata NU PUTEA COMITE DECAT O LOVITURA DE STAT AMERICANIZATA!?

  AGENTUL SOVIETIC RASPOPIT marin recunoaste ca impreune cu pretenii din Padure a prestat ca TERORIST ANTICEAUSIST la Lovitura de STAT KGB/GRU/Comintern!!! Dar conform teoriei camaradului sau dez axon nat rollasonat Securitatea „americanizata” dand Lovitura de STAT ar insemna ca raspopitul marin e un securist americanizat care joaca teatru „antiamerican” in HAITELE Securitatii care,
  printr-un excurs logic ar reiesi ca sunt HAITE DE JIVINE AMERICANIZATE…

 47. Locul lui gușă este langa celelalte (editat) reprezentative românești:Simion, Soșoacă butoi, Cherecheș, primarele fugar,Dragnea, Plesoianu, Valcov, Orlando nu știu cum.Greu îți poți imagina cum au apărut asemenea specimene (editat) pe plaiurile mioritice.

 48. Charlie? iti urez Craciun Fericit cu LIBERTATE, SANATATE si FERICIRE! dorinta de Craciun: Romania LIBERA SI SUVERANA, cu romani fericiti si LIBERI. RESPECTAREA CU SFINTENIE A CONSTITUTIEI ROMANIEI. sincer visez la un singur amendament al Constitutiei SUA in CONSTITUTIA ROMANIEI: FREEDOM AND PURSUIT OF HAPPINESS – garantarea LIBERTATII si a dobandirii FERICIRII. ce-mi doresc mie, va doresc tuturor!

 49. Apropoo. Cine-și mai amintește inceputurile televiziunii prin cablu,.. după apariția a puzderie de antene parabolice la toate geamurile ?? Nu mulți cred. Românu prinde greu și uită repede. deci e de știut că atunci in toate localitățile s-au deșteptat unii, care luau de pe satelit pe gratis și vindeau contra bani la populime.. Așa era și Teszari Zoli, care a reușit mai multe cartiere și mai ieftin cu mai multe programe . Ceea ce a dus la dezvoltarea afacerii sale până la performanțele de azi.. Nu e fraudă și nu sunt altceva decât muncă și competență.. E un băiat care știe și poate multe . Merită tot ce are și nu e guralivul prostănac de pe sticlă. Ceea ce probabil pe unii supără.

 50. Iaca și “timbrele” cum s-au lichit pi articuol… Fațâ, vierso, dup’ li-i ordinu’….

 51. @axon..(0,23-0,25-0,54)!. Ce comunist-SECURIST jegos ai fost si ai ramas,de plangi dupa „epoca de aur ceausista”, cand tu si nemernicii colaboratori de securitate ca tine,conduceau represiunea impotriva romanilor. JEGUL tot JEG ramane si la pensie !.

 52. Nea „marin”, nu-i prea devreme pentru urarea ta generoasa? Iti doresc ca pana la Sfantul Craciun sa devi ceea ce puteai fi, dar ai avut ghinion sa te nasti in plin bolsevism…Apropo, am rugamintea sa-i urezi Craciun fericit lui doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE…Nu voi intelege niciodata cum poate cineva care se da credincios sa aiba reflexe bolsevice-anticapitalism/americanism
  si nostalgia iepocii de Aur? Sau se petrece in tine acel fenomen care a fortzat nasterea legionarismului, pervertirea CREDINTEI cu pistolul si bomba, in cazul tau cu SECERA si CIOCANUL?

 53. Mai ursare, indiferent ca e televiziunea maghiara sau romana, ca propietarul e din Mongolia sau Pannonia, televiziunea este control mental pur. Asa ca nu te mai impauna din nou ca un cocos prost si ridicol. Te uiti la tv si crezi ce spune acolo? Esti un idiot complet deformat.

 54. „Așa era și Teszari Zoli, care a reușit mai multe cartiere și mai ieftin cu mai multe programe”

  Nu cunosti, dar vorbesti, tipic pentru tine. Zoli facea in anii ’90 un mic trafic de frontiera carand din Ungaria, pe bicicleta, praf de inghetata. De cablu s-a ocupat un fost prieten care a lucrat in domeniu in SUA si asa stia exact ce sa ia, de unde sa ia si ce sa faca avantajos in materie de cablu, doar ca ala nu avea banii necesari. Zoli n-a avut vreodata o legatura cu tehnica, ca sa ne rezumam doar la cablu. Restul nu te priveste pe tine, nici pe mine si nici pe altii.

 55. stii diferenta dintre o conspiratie si o asa-zisa ”teorie a conspiratiei”? Ceva imi spune ca bâjbâi doar.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.