Cristi Danileț. „CEDO a condamnat România” pentru el

Fostul judecător Cristi Danileț, azi pensionar special, a anunțat că a câștigat la CEDO după sancțiunea primită de la Inspecția Judiciară ș i CSM ca urmare a unei postări pe Facebook.
„CEDO a condamnat azi România pentru încălcarea libertății mele de exprimare.
Acum trei ani CSM decisese sancționarea mea pentru o postare pe FB prin care îmi exprimăm îngrijorarea cu privire la modalitatea în care politicul numește Șeful Statului Major al Armatei.
Am fost reprezentat de avocata Nicoleta Popescu și a intervenit în proces asociația Forumul Judecătorilor din România. Le mulțumesc enorm pentru efort și profesionalism!”, a transmis Danileț pe pagina sa de Facebook.
Decizia CEDO poate fi consultată AICI
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

13 Comentarii

 1. CSM pesedist a creat toata aceasta situatie… cotidianul este in k k t

 2. Un gunoi. Reprezentativ pentru justiția română, din păcate…

 3. Fix pix ! Ăia nu-l cunosc,noi știm câte parale face,așa că geaba se screme!Rămâne forever un …,cu „G” mare!!

 4. plateasca cei care l-au pedepsit ca taia gardul viu. Dar nu l-au pedepsit pe unul care se gagicarea pe net…
  Mafie, mafie, mafie.

 5. Iata fatza (cit.Editat) justitiei romanesti. O bisnita deservita de sifilitici, tarfe si securisti, totul pe lefuri babane si pensii si mai si. Cat despre succesuk rasunator obtinut la CEDO, pur vax, cine cui sa-i plateasca si ce. Bleah!

 6. @ Probabi că desființarea armatelor va fi unul dintre obiectivele socităților educate, ?

 7. Tot libertate de exprimare era cand ii ridica in slavi pe Basescu si regimul PDL?

 8. Handicapatu Tantalaule,statul roman este handicapat .Danilet este cel normal .Statul ruman a incercat sa-i asasineze cariera,iar omul a stiut sa-si apere drepturile.Tu ce stii sa faci de exemplu in afara de a te smiorcai? Plangaciosi,latratori si lasi ca dacii liberi nu gasesti decat in Rusia.

 9. Mai nou,după ce s-au fript cu Danilet, sistemul judiciar chestionează candindatii la INM cat sex fac pe săptămână,cum și cu cine, daca sunt colerici sau melancolici, daca prizează ceva, daca fac „cara-te do”, dacă îl cunoaște pe Putin și dacă obișnuiește să meargă în Maldive și aduc ceva viruși de pe acolo! Ce sa le fac,daca și-au dat cu operatorul nabla (tesla) intre picioare și au desființat SIPA mon amour!

 10. poate nu stiati dar CEDO e plin de judecatori romani trimisi acolo cu obiective clare si nu mai mira pe nimeni ce se intampla.

 11. Serviciile secrete române se fac că nu văd,dar clar asta este o conspirație ca să distrugă statul român,și-așa destul de fragil !Riscăm să ne trezim că România devine o simplă amintire.Există un individ influencer pe nume Sabin Gherman,individul care „s-a săturat de România”, și care zi de zi apare pe Youtube cu mesaje antiromânești prin care dezinformează! Plus că mai face și o emisiune la un post fantomă,Prima news,unde are aceleași îndeletniciri.Atenție maximă cu acest individ,eu cred că este destul de periculos.

 12. Și ce nu are dreptate?! Sau pentru ca e Danilet, trebuia sa l facă praf.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.