Cristian Preda: Cine a văzut cartonașul roșu nu dă lecții celor din teren!

După ce Corneliu Vadim Tudor a catalogat-o pe fiica preşedintelui Băsescu proasta proastelor din Parlamentul European, Cristian Preda reacţionează şi spune la rândul său că liderul PRM este un zero barat.

„Deunăzi, Vadim Tudor a avut neinspirata idee de a vorbi despre Elena Băsescu și activitatea ei din Parlamentul European. Ca în multe alte ocazii, șeful PRM a folosit expresii a căror reproducere e interzisă de normele civilității. Intervenția lui Vadim Tudor e nefericită, în primul rând pentru că prezența sa în PE e cu totul și cu totul nesemnificativă. Cifrele vorbesc mai bine decât orice altceva. Le preiau de la VoteWatch.eu, ca și de pe siteul Parlamentului. Întrebări formulate: 0 (zero). Moțiuni depuse: 0 (zero). Declarații scrise: 0 (zero). Amendamente formulate: 0 (zero). Rapoarte elaborate: 0 (zero). Opinii: 0 (zero). Singura rubrică în dreptul căreia nu apare 0 (zero) e cea referitoare la intervențiile din plenară. În doi ani de mandat, Vadim Tudor a intervenit de 15 ori. În total: 15 minute. Ultima dată a citat șapte aforisme, iar penultima a denunțat complotul mafiei fotbalului împotriva clubului Poli Timișoara (…) Din pricina unora ca Vadim Tudor, România e la Parlamentul European în situația unei echipe de fotbal care ar juca mereu cu un jucător în minus. De obicei, cine a văzut cartonașul roșu nu dă lecții celor din teren… Dar Vadim Tudor nu a înțeles nici măcar atâta lucru”, scrie Cristian Preda, pe blog.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.