Daniel Buzdugan, adevăr dureros! La putere sunt ei

Așa-numiții influenceri, în general persoane fără studii solide, au împânzit ecranele televizoarelor și, mai nou, au devenit numai buni de folosit și în cinematografie de unii regizori.

Prezentatorul și realizatorul Daniel Buzdugan, absolvent de Actorie, care a jucat în filmul 21 de rubini, o spune tranșant.

”Ca să joci într-un film trebuie să nu mai ai studii de teatru-film, așa că eu cred că am greșit că am făcut facultatea de Actorie.

La putere sunt influencerițele, persoanele publice fără studii. Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni. Dar, asta nu depinde de mine”, a declarat Daniel Buzdugan, în exlusivitate pentru Playtech Știri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Ioana Radu 8475 Articole
Author

7 Comentarii

 1. ca proasta-n targ, tipi, urli, nu prea stii romaneste, esti neam prost, te iau antenele, proteveurile si te fac vedeta!
  Dar si boborul sta cu limba pe ecrane, este greu la vaca, oi, porci.
  Mai bine mancam parizer, din mortaciuni cu pene si oase!
  Aaa, si bem cafea la automat, ca niste europeni!

 2. Hm, nu stiu ce scoala a facut Buzdugan asta, dar e subzero de oriunde l-ai privi. In plus, parca acum ceva vreme interpreta radiofonic poante citite in Catavencii. Plagiatul e tot un fel de furt nea Buzdugane, asa ca las-o mai moale cu critica si infierarea.

 3. ca să fii actor e la fel cu a fii scriitor.
  nu e destul să ai “studii” că pe bază de studii nici tetrele nu au nevoie de tine.

  e nevoie să vinzi.
  E ca la Holywood, ești actor nu dacă ai atudii ci dacă numele tău vine filmul , restul sunt umplutură.
  Și știu că nu e drept da așa merge viața când depinzi de banul altuia .

  La fel și cu scriitori care cred că sunt scriitor deoarece cartoane ori deorece își dau periuțe între ei.
  Relax fecior că vorba lui Stephan King : ești scriitor nu pentru că scrii ci pentru că alții sunt dispuși să plătesca ca să citească ce scrii.
  Așa și “actoria” lui Buzdugan, o fi nu zic nu da nu pe mine trebuie să mă convingă ci pe unu cu bani și să îi explice cum prezența sa în filmul lui l-ar umple pe investitor de bani.

  Altminteri aț’ făcut un film “21 de rubini” , perfect , de ce aș-i vrea eu să plătesc ca să îl văd ?
  Ca să ce ?
  Ca să mă enervez pe bani mei …. nu mulțumesc.

 4. imi pare rau ca trebuie sa o spun,e un zero barat din orice punct de vedere:om,cactor,prof in media,e o realitate

 5. Publicându-i o fotografie la un pahar de vin (de Bordeaux, fara-ndoiala), cu Anthony Delon, voi însiva jucati un rol de influentare a opiniei publice, @Cotidianul. Desi Buzdugan greseste: opinia publica e formatata de LOBBYING-uri extrem de puternice (a se vedea Parlamentul European, care-i una din cele mai stridente voci a lor), nu de catre persoane fizice. Anthony Delon: în umbra celebrului lui tata, si el. Desi foarte bun actor. În filme ori serii TV, însa, departe de-ale primului. Caruia-i datoreaza si averea, colosala. @Cotidianul, în cauza, fiind pacalitorul pacalit.

 6. „Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni.”
  Pentru că valoarea ta este să prezinți la nunți, botezuri, tăieri de moț și atât. Actorie, tată!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.