Danileț făcut KO de Luju

Danileț făcut KO de Luju. Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în 18 ianuarie 2022 în urma articolului „Traficanți eliberati pe mâna lui Dănileț”, publicat de Lumea Justiției în 12 ianuarie 2022 și preluat și de cotidianul.ro. 

Traficanți de droguri, liberi pe mâna lui Danileț

Astfel, Inspecția Judiciară a început verificările prealabile în legătură cu cazul în care trei traficanți de droguri au fost puși în libertate după ce Cristi Vasilică Danileț (care le dăduse mandate de arestare preventivă) a uitat să treacă în hotărâre durata arestului preventiv și nu și-a motivat încheierea prin care dispusese arestarea acestora, mai scriu colegii de la luju.ro. Gafele au fost recunoscute de Cristi Vasilică Danileț, care a încercat să își acopere neglijența cu o îndreptare de eroare materială.

Indicii de exercitarea functiei cu grava neglijentă

Faptele lui Cristi Vasilică Danileț pot îmbraca forma abaterii constând în “exercitarea functiei cu grava neglijenta” prevazuta de art. 99 lit. t) si art. 99/1 alin. 2 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

Art 99 lit. t) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor:

Constituie abateri disciplinare:

Exercitarea functiei cu (…) grava neglijenta, daca fapta nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni. Sanctiunea disciplinara nu inlatura raspunderea penala”.

Art. 99/1 alin. 2 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor:

Exista grava neglijenta atunci cand judecatorul sau procurorul nesocoteste din culpa, in mod grav, neindoielnic si nescuzabil, normele de drept material ori procesual”.

Daca Inspectia Judiciara va declansa cercetarea disciplinara a lui Cristi Vasilica Danilet ar fi practic al treilea dosar disciplinar al acestuia.  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17
Author

15 Comentarii

 1. Shobolanul de la SIPA a cam ajuns la capat de drum. N-a luatin seama acu citiva ani sfatul numai stiu cui sa se pensineze… acu-i in pioneze. Nu doresc raul nimanui dar asta si l-a cautat singur . Sa-i dea pe masura….

 2. Mai bine ii dezumflati rotile la masina,la cata bucurie aveti…

 3. pune mana pe vasilica c,ajunge la sorbonica! Iar clovnu asta – de ce ii dati atentie unui nn,name??

 4. Bagațî-l la pușcariii pi impostoru’ Vasilicî șuolduovianu’!

 5. Vasilica a fost racolat de securistii lui Astalos si gazduit in cuibarul lor de mafioti pentru a le rezolva favorabil interlopii cu care acestia isi faceau shmenurile. Asa se si explica lunga sa perioada in care a fost de neatins.

 6. Destinul baiatului asta este sa devina USR-ist-rezist cu acte-n regula !Inca putin iar destinul i se va implini cu un sut in cur din magistratura!

 7. Clovnul asta Danilet, cand face pe „judecatorul” este si periculos pt. societate, caci, eliberand pe niste traficanti de droguri, care – se cunoaste, aprovizioneaza si pe copii in scoli, pe tineri, acest clovn este complice la nenorocirea vietilor, prin consumul de droguri. Pedepsit sa fie complicele Danilet, platit cu salarii grase din banii publici.

 8. DE CE ACUM SCOATETI RAHATUL PE PRAG ??,DE CE NUMAI UN EXEMPLU ?,DESCHIDETI LARG USA SI PUNETI MANA PE LOPETI ,ESTE MULT RAHAT INAUNTRU ,MA INDOIESC CA VETI PUTEA AJUNGE LA PARDOSEALA !!

 9. Cand vad scursurile astea care decid ei destine,i mi vine sa urlu Am cunoscut un om monument de omenie pe care scarbele astea de ,,danileti”,caricaturi umane ,globalisti drogati,l au inchis si l au hartuit pana l au omorat acolo in puscarie pe motiv ca era altfel decat ei Evorba de judecatorul STAN MUSTATA ucis de globalistii neomarxisti :Johanus ,Sika,Catzu ,si toata sleahta lor de globalisti imputiti!

 10. 1. Nu mai gasesc articolul initial in care LUJU a prezentat cazul „scapatilor lui Danilet ” in care a prezentat cazul de-a fir a par. Stie cineva unde e acel articol? Acolo am facut si un comentariu. Ciudate lucruri se intampla!!! 2. De fiecare data cand la LUJU fac un comentariu la articolele despre CCIR , iar in comentariu spun si ” Daraban” , luju blocheaza comentariul . Lujule, CCIR da, dar DARABAN nu?? , e al vostru??

 11. @ andreesanu -corect. Acolo-i „mafia „lui Petrov.De asta nu se atinge nimeni de ei. Si da rahatul mai are putin si da singur pe dinafara .

 12. FACALET,MURDARET,CACALET,TEMBELET,CEERTARET SI AZVOCALET..ESTE UN RETARDAT BATAUS SI TURNATOR SECURIST LA ZAMERICANI SI M-UE.SICA,CU AIA MICA,MICA..ARE 5 DOSARE PENALE LA HAGA
  PENTRU INJURII ADUSE UNEI GAINI DIN NATO.CACALET-FACALET,A FOST BATUT IN CLASA 3-A PENTRU
  CA A ACOSTAT,IN CURTEA CAP-ULUI,5 GAINI PE OUA.I-A FOST RUPTA CRAVATA DE PIONER SI DAT AFA
  RA DE LA CERCUL DE HANDICAPATI NATURALI.ACUM.ESTE MEMBRU NATO,UE,CHINA COMUNISTA SI USER-FRAIERIST CU VECHIME.CACALET-FRAIERET,PLEACA IMEDIAT IN AZMERICA,TROMPA SI BIDON TE VOR.
  DIN SURSE SCURSE PE CANALELE DE DEJECTIE MENAJERA,AM AFLAT CA ESTI MEMBRU PCR,UFDR,UTC,
  RUSINE,AZVOCATULE BATAUS CU TATAMI SI SALAMI.TE-AM EXCLUS DIN PCR,CHIOMBULE DE 1 OCHI

 13. Ce mai turavura toti sant „speciali”……,tare as dori sa cunosc uun judecator ce nu a luat spaga niciodata dand sentinte nedrepte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.