David Popovici, prilej de Crăciun. ”Încercați…”

Într-o postare  Facebook al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, David Popovici  transmite un mesaj  românilor cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

„Crăciun fericit!

Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre şi relaxaţi-vă în această perioadă” – David Popovici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Credeam că zice…”încercați sucul meu de portocale…”…așa am intrat în sport, acum când s-au prins ăia!…am trecut pe locul 4,5…

  2. si cind te gindesti ca anii trecuti ne indemna la vaccinare. acum ne ureaza cu steagul in piept.

  3. In max 2 ani dispare si acest „super” sportiv.
    Poate ia lectii de doping de la albaneza tenisista.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.