Declarație surpriză de la ALDE, despre europarlamentare

ALDE  ar putea participa singură la alegerile europarlamentare şi nu împreună cu PSD spune preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, care spune  însă că totul e la nivel de probabilitate.  ”După toate probabilităţile, ALDE va participa la alegerile europarlamentare singur, nu împreună cu colegii de coaliţie, aşa cum s-a tot vehiculat. Nu s-a discutat încă concret, nu s-a stabilit, dar, repet, după toate probabilităţile vom participa separat. Nu vă pot spune dacă la alegerile prezidenţiale ALDE va stabili împreună cu PSD-ul să susţină acelaşi candidat, vom vedea în viitorul foarte apropiat. Noi ne-am axat foarte mult pe alegerile europarlamentare”, a declarat Lazăr.

El a adăugat că partidul şi-a propus să scoată un scor cât mai mare la aceste alegeri, însă liderii ALDE se aşteaptă ca în unele zone din ţară să obţină un procent destul de mic.

”Sunt zone din ţară în care nu am reuşit să ne facem atât de bine înţeleşi iar notorietea şi încrederea o au alte partide, mai ales în Transilvania, dar ne străduim să scoatem şi aici un scor mare, vom vedea şi ce reprezentanţi vom avea”, a mai spus preşedintele ALDE Alba.

Potrivit liderului ALDE Alba, criteriile de selecţie a candidaţilor la alegerile europarlamentare au fost stabilite în cadrul şedinţelor Biroului Executiv al partidului, care au avut loc marţi şi miercuri, la Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. La europarlamentare nu ii framanta procentele…ALDE are probleme la parlamentare si locale,la care,obligatoriu trebuie sa paraziteze PSD

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.