Descoperire şocantă făcută de poştaş: Trei cadavre, printre care o mamă şi fiica

UPDATE Poliţiştii vasluieni au descoperit o a treia persoană decedată într-o locuinţă din comuna Ştefan cel Mare, unde iniţial fuseseră găsite moarte două femei, mamă şi fiică.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, este vorba despre un bărbat care ar fi decedat de mai mult timp, cadavrul lui fiind mumificat, despre care se crede că ar fi rudă cu femeile.

„La data de 9 februarie, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, în locuinţă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat. Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuinţă şi a fost internată pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

În cauză a fost deschis dosar penal şi sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Două femei în vârstă de 82 de ani, respectiv 55 de ani, mamă şi fiică, au fost găsite decedate, vineri, într-o locuinţă din comuna Ştefan cel Mare. Potrivit poliţiştilor, cel care a făcut descoperirea a fost poştaşul din sat care a mers de dimineaţă să le ducă pensiile celor două femei. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.