Despăgubiri record după ce un român a murit în Italia

Familia unui român decedat în Italia, într-un accident rutier, a primit despăgubiri în valoare de 1.290.000 de euro, precum și plata unei pensii lunare în valoare totală de 3.400 de euro, potrivit rotalianul.com.

Soția bărbatului și cei trei copii rămași fără tată, au fost reprezentați de firma Up Service Despăgubiri, care activează atât în România, cât și în Italia.

În accidentul petrecut pe 5 aprilie 2022, pe autostrada A/4 Torino-Milano, lângă localitatea San Pietro Mosezzo, în jurul orei 05:15 dimineața au murit doi bărbați români, în vârstă de 41 și 38 de ani.

Românii călătoreau la bordul unui vehicul Fiat Ducato Maxi, înmatriculat în România și se îndreptau spre Verona. Lucrau în construcții și se întorceau de la o lucrare efectuată în Franța.

La un moment dat, șoferul român a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un camion cisternă. Impactul puternic nu le-a lăsat nicio șansă de supraviețuire celor doi conaționali, care nu purtau centurile de siguranță. Ei au fost declarați decedați la locul accidentului.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

 1. la deplasarile in interes de serviciu cu masina angajatorului este considerat „accident de munca”

 2. Cum adica a „pierdut controlul volanului” ???? Adica a adormit si a tras spre dreapta unde era stationat un camion vreti sa spuneti. Ziaristii lui PESHTE ! Si pentru asta familia soferului vinovat va primi un purcoi de bani. Frumos bai nenicule foarte frumos.

 3. „romanii plecati aduc bani”
  -da
  si fac CONCURENTZA NELOIALA,
  nu platesc AICI nici la pensiile batranilor lor,etc,etc,etc;
  sursa de inflatie.

 4. Sa TOT fii RUDA de ASEMENEA Decedatzi !
  AMARACIUNEA Pierderii a fost bine compensate.
  Sunt convins ca or sa cheltuiasca BANII Grei cu Sfiala la Debut, apoi cu Delicii Inerente SUMEI si Pensiei …
  Ma intreb SFIOS Cat din Suma o fi fost PARANDARATuu’ impartit si imperios necesar Succesului Juridic …
  ..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.