Veste proastă:  Din păcate, e vorba despre Papa Francisc

Probleme de sănătate pentru Suveranul Pontif. Papa Francisc este afectat de ”dureri sciatice” și nu va putea oficia slujbele preconizate pentru joi seară şi vineri dimineaţă în Bazilica Sfântul Petru din Roma, a anunţat biroul de presă al Vaticanului.

”Din cauza unor dureri sciatice, celebrările din seara aceasta şi de mâine dimineaţă (…) nu vor fi prezidate de Sfântul Părinte”, a anunţat într-un comunicat directorul biroului de presă al Sfântului Scaun, Matteo Bruni.

”Rugăciunea Primelor Vespere şi Te Deum din această seară vor fi oficiate de cardinalul Giovanni Battista Re, decanul Colegiului cardinalilor, în timp ce Sfânta Liturghie de pe 1 ianuarie 2021 va fi prezidată de cardinalul Pietro Parolin, secretar de stat”, a mai precizat acesta.

În schimb, vineri, 1 ianuarie, ”Papa Francisc va oficia, aşa cum era prevăzut, rugăciunea Angelus din biblioteca Palatului Apostolic”, a mai spus acesta.

Cu puţin timp înainte de Crăciun, doi cardinali care făceau parte din anturajul apropiat al papei, un polonez şi un italian, au contractat COVID-19, ridicând semne de întrebare în ceea ce priveşte protecţia papei, în vârstă de 84 de ani, care poartă doar rareori mască.

Papa este considerat ca făcând parte din categoria persoanelor cu risc ridicat, notează AFP. La vârsta de 21 de ani, în 1957, actualul Suveran Pontif a suferit o pleurezie acută, iar chirurgii au fost nevoiţi să-i extirpe o parte din plămânul drept, potrivit detaliilor oferite de biograful acestuia, Austen Ivereigh.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

 1. Miroase de la o poștă că, Papa are covid! Nu-i nicio mirare din moment ce și în Penssilvenia au votat și morții! Globaliștii să-l facă bine pe Papa fiindcă au vaccinul decand au și virusul!

 2. Lasa bai ca se duce Mache Spagoveanu si o rezolva.
  Daca o ia si pe Sosoaca cu el o sa iasa perfect.

 3. un OM extraordinar !! pacat ca nu a fost ales in functie mult mai devreme !! unul ca el te poate convinge sa atudiezi crestinismul !!

 4. Papa asta este un clown care a facut din crestinism un circ. E o papusa a globalistilor..

 5. pentru cretinul tetea! Papa ăsta e deja rezolvat de Bideu, iar pe tine te convinge Cacamitru, de asta ești așa de prost!

 6. Tot pentru tetea…poartă mască teteo și bagă-te sub pat, ca să nu te ia covidul bideului! Fă cum îți spune Cacamitru!

 7. So what?
  Ia vedeti pe activenews cu cine a facut cartel papa pt globalizare, lgbt, restartare.Visa, Rockefellwr, Rotshild etjusdem… elitae.
  Iezuitul tot iezuit.

 8. din linkul citat , titlul ‘S-a creat organizația „GARDIENILOR LUMII”. Papa Francisc se aliază cu Familia Rothschild, Fundația Rockefeller și marile bănci pentru a crea „Marea Resetare” pe calea „Capitalismului Incluziv””
  Si eu ca nereligios dar si multi ortodocsi sunt de patrere ca religia catolica este o acoperire pt altceva, sa nu zic Altceva…normal , unitii cu Roma nu vor accepta usor asa ; desi daca se gandesc ccine a castigat pe termen mediu si lung din Uniatie, poate „adevarul ii va face lioberi”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.