Dinamo, meci bun pe Arena Națională

Dinamo a câștigat luni seara, pe Arena Națională, prima manșă a barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga. Partida disputată împotriva formației FK Csikszereda Miercurea Ciuc s-a terminat cu scorul de 2-0.

Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă a meciului de pe Arena Națională de Dennis Politic, în minutele 46 și 73.

Partida s-a terminat 2-0, iar meciul retur este programat peste o săptămână la Miercurea Ciuc.

 

Sursa foto FB Dinamo

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. După numele jucătorilor mai degrabă am ținut cu echipa secuiască.
  Gheorghe Popa-Lisseanu – Originea secuilor si secuizarea romanilor

 2. Daca Dinamo ar fi jucat fotbal macar 15 minute, scorul ar fi putut fi lejer in zona lui 7, 8-0… a jucat probabil vreo 2-3 minute intinse pe un interval de 94 de minute…

 3. „meci bun”?
  Ați ajuns să dați calificative d’-astea echipelor dă Bukale la meciuri dă baraj la retrogradare cu locul 6 din liga a II-a?
  Simplul fapt că regățenii sunt încă atașați, LA RETROGRADARE, de echipa lu’ Stalin, după 3 decenii de FURTURI, EVAZIUNE FISCALĂ, CUMPĂRĂRI DE ARBITRI, CUMPĂRĂRI DE ECHIPE ADVERSE, CUMPĂRĂRI DE OFICIALI F.R.F., CUMPĂRĂRI DE JUDECATORI, spune totul despre boboru’ balkanik ce își închipuie că a ieșit din komuizmu’ biruitor.
  Mai mare rușinea… Afară din Europa (geografică, antropologică, morală și civilizațională)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.