Djokovic s-a despărţit!

Liderul ATP, Novak Djokovic, a anunţat miercuri sfârşitul colaborării cu croatul Goran Ivanisevic, cel care l-a antrenat timp de cinci ani. 

„Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să facă parte din echipa mea. Era în 2018, iar Marian (Marian Vajda, fostul antrenor) şi cu mine căutam să inovăm şi să aducem puţină magie în duo-ul nostru. De fapt, nu numai că am adus serviciul, ci şi multe râsete, distracţie, clasări pe locul 1 la sfârşitul anului, realizări record şi încă 12 Grand Slam-uri (şi câteva finale) la număr de atunci. Am menţionat şi un pic de dramă?  Goran şi cu mine am decis să nu mai lucrăm împreună de câteva zile. Chimia noastră pe teren a avut suişuri şi coborâşuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă ca piatra. De fapt, sunt mândru să spun (nu sunt sigur că şi el este ) că, pe lângă faptul că am câştigat turnee împreună, am avut şi o bătălie secundară în Parchisi (joc de societate) care a durat… mulţi ani. Şi acel turneu nu se opreşte niciodată pentru noi”, a scris Djokovic pe Instagram.

În acest an la Australian Open, unde Nole încerca să obţină al 25-lea său titlu de Grand Slam, italianul Jannik Sinner l-a eliminat în semifinale cu 6-1, 6-2, 6-7, 6-3.

După o altă înfrângere neaşteptată, în turul trei la Indian Wells, contra lui Luca Nardi, Djokovic a renunţat la Masters-ul de la Miami.

Sârbul se concentrează acum pe sezonul pe zgură şi va ataca al patrulea său titlu la Roland-Garros.

 

viewscnt

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Eu as fi ales titlul „Djokovic l-a parasit!”. Era si mai dramatic!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.