DNA investighează. Cîțu. „Justiția nu se face la televizor”

Senatorul Florin Cîțu, fostul președinte al PNL, spune că este „foarte bine” că partidul susține încuviințarea solicitării DNA de a-i fi ridicată imunitatea parlamentară pentru a fi urmărit penal în dosarul vaccinurilor împotriva COVID-19.

Fostul premier a evitat să ofere detalii despre perioada investigată de DNA. „Dați-mi voie să văd ce este la dosar și pot să vă răspund după aceea la întrebări”, a afirmat Florin Cîțu, luni, potrivit B1Tv.

„Am spus că, dacă aș fi avut funcții în PNL, bineînțeles că aș fi renunțat, dar n-am nicio funcție în Partidul Național Liberal (…). Nu am de ce să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal”, a continuat fostul președinte al PNL.

Susține ridicarea imunității: „Foarte bine, este normal, trebuie să dăm voie anchetei să meargă mai departe și să vedem adevărul”. „Am spus și eu, eu voi cere colegilor să voteze pentru ridicarea imunității. Bineînțeles, bineînțeles”, a subliniat Florin Cîțu.

Deciziile privind achizițiile de vaccnuri au fost luate „în conformitate cu legislația din România”.

„Justiția nu se face la televizor. Documentele sunt la dosar. Vom vedea ce scrie în dosar”, a mai declarat Florin Cîțu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Da justiția nu se face la televizor,corect !DAR TERORISMUL MEDIATIC ,PRO VACCIN,PRO IDENTITATE DIGITALA,PRO ASASINATE IN SPITALE,IN PANDEMIE S.A FACUT ,,la televizor,,

 2. spectacol ieftin, unu la mana ca aia de la DNA sunt incompetenti sa faca un dosar pe bune, si doi la mana „judecatorii” rromani au fost primii care s-au inghesuit la ele, „elita societatii” si dupa aia s-au …. cu bolta pe drepturile si libertatile individuale, asa ca oricum se ajunge la „fapta nu exista”

 3. Asta este o noua petarda (de Craciun) a securitatii. Este vrajeala clasica pentru spalatii pe creiere pentru a pricepe de ce nu sunt bani pentru ei. Cheltuielile militare trebuie lasate in umbra.

 4. Poate sa spuna cine ce o vrea , adevarul il va stabili , numai, justitia ! Nu stiu , poate ca nu este vorba de un tun imens, ci de habarnism si impostura , dar si prostia, fie ea si cu aura politica, se plateste! Eu nu cred, ca banii cu care a fost pagubit statul vor fi recuperati de la cei vinovati , mai degraba cred ca paguba va fi aruncata in spatele poporului roman! Ce mai conteaza un miliard de euro , pe langa alte zeci , pe care trebuie sa le plateasca romanii , fara sa li se spuna pe ce si cum au fost cheltuiti !Poate ca asa este democratic in Romania! Oare!

 5. Zau ! Dar pentru Dragnea, PSD, Dancila si toti oamenii de mare valoare ai Romaniei de ce salile de judecata erau Piata Victoriei si televiziunile criminale si bestiale?! Ai ?! Javrelor patentate. Nu ma bucur de raul vostru dar nici nu-mi displace cum va tremura si va ingheata pe voi izmenele de frica…?! R-ati ai Dracu de Satanici pentru raul urias facut unor romani nevinovati dar si celor care intemnitati fiind asteptau in noiembrie 2018 actul de clementa al Statului Roman la Centenarul Marii Uniri. Blestemati sa fiti cu totii, in Veacul Vecilor, pentru ca voi nu sunteti romani, mai nenorocitilor, ci niste javre turbate fara suflet si credinta…?!

 6. Derbedeii si golanii USR, PNL, PMP, si papagalii aia ai lu’ Orban, cum mai faceau ei – cand erau pe caii mari ai lu’ Johanis Geaca Rosie, justitie la TV si pe strazi cu sticle incendiare si bolovani, cum mai zbierau ei din toti raraunchii impotriva guvernului PSD legal si constitutional ales de Popor, nenorocitii astia de USR, PNL si pleava, i-au adus la Bucuresti pe Nicusor Dan si pe Clotilda niste hahalere tupeiste si infractoare. Acum, Catu raufacator periculos…

 7. @ Alcibiade ,, cu respectful pe care l meritati…oameni de mare valoare ??? nu crezi ca ar trebui sa ne oprim laaa…oameni si eventual sa adaugam daca avem vre o informatie justificatoare …corecti , cinstiti…desi cred ca OAMENI este sufficient atata vreme cat nu cunoastem detaliile…JUR CA M AS BUCURA ENORM DACA AS STI CU CERTITUDINE CA CEI MENTIONATI DE DVS SUNT CEEACE SPUNETI,,,OAMENI DE VALORE,,,rara specie…actualmente.

 8. @ABCD…sunteti prea dur si direct…dar daca ati fost publicat fara retinere inseamana ca afirmatia dvs este justa si caaveti multi …de p;artea dvs..paicum altfel…cand geme tara sub povara impostorilor, ..olanilor cu gulere albe…si aici as face o retrimitere la niste calificative ..de cand lumea ..mai precis dela CRONICARI,,,,tota leprimea ROMEI teimisa n Est sa faca …pui.

 9. DE CE S-A OPRIT LA BUGET asitena sociala ? UNDE SUNT BANII !ALT FURT AL GUVERNULUI!

 10. Cîțule, toți care ați semnat și ați pus ștampila, sunteți direct răspunzători.
  Singura soluți e după zăbrele și recuperarea cât ați ciordit.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.