Doi copii de la Dinamo s-au tăiat cu un cuțit

Poliţiştii efectuează cercetări după ce doi minori de 14 ani, de la clubul Dinamo, s-au tăiat la mâini cu un cuţit, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

La data de 19 septembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani s-au tăiat la mâini cu un obiect tăietor-înţepător, în vestiarul unui club sportiv, după antrenament, informează Poliţia Capitalei.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că obiectul tăietor-înţepător aparţinea unuia dintre minori, iar în momentul în care celălalt ar fi vrut să vadă obiectul şi l-ar fi luat în mâini, ambii s-ar fi tăiat, accidental”, precizează DGPMB.

Cei doi copii au fost transportaţi de către un echipaj de prim ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii Secţiei 6 s-au autosesizat, iar cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.