Doi lătrăi de ochii lumii

Rareș Bogdan, cea mai găunoasă și zgomotoasă figură din politica țării, s-a luat de Bogdan Aurescu. A zis că l-ar demite. Corect! Chiar dacă nu contează și dacă spune prostii cu viteza vîntului, Rareș Bogdan are dreptate. Pentru starea politicii noastre externe, Bogdan Aurescu alături de coordonatorul său de la Cotroceni ar trebui demiși. Aurescu n-a fost capabil să-i pregătească lui Iohannis nici un fel de politică. Iar sibianul n-a depășit condiția datului din cap. Aurescu a fost doar cățelușul pe măsură al acestuia. Singur, primarul și profesorul mărginit de provincie nu putea face mare brînză cu un ministru care a confundat harta Germaniei cu cea a Franței.

Sigur, la Cotroceni, Rareș Bogdan a pupat clanțe și a lins la greu și nu poate sări în public la gîtul președintelui. Dar, cu un caracter și comportament de nevăstuică agitată, nu-i exclus să inițieze și o asemenea săritură peste cal, mai ales că mai are nevoie de președinte ca de o pereche de teniși rupți. La ora aceasta, Klaus Iohannis nu mai prea contează. Dar nici părerea lui Rareș Bogdan nu are nici o greutate. Este un soi de lătrat în vînt, de „fă-te că lucrezi”, de „dă-i și luptă”. El nu poate demite nici un manipulant de tramvai. Poate cel mult să-l sperie. Și, totuși, ieșirea la atac a răcănelului de Cluj are semnificația unui semnal. Cineva din preajmă i-a zis: Ia, bag-o pe asta! Și caraghiosul Batistuță, înfometat de apariții televizate, a ieșit la rampă. Probabil că la „Rotativă”, cineva din PNL vizează postul de la Externe. Este plin de excursii și de recepții simandicoase! Liberalii sunt ca un cuib de șerpi care vînează muște. Și unul vrea la Externe. Fiind un moment bun, toată gașca umblă după dregătorii și pîndește la momentele de slăbiciune ale celor căzuți din Lună.

Bogdan Aurescu este un soi de nulitate diplomatică plină de ifose, asemenea tuturor celor împăunați de merite pe care nu le au. Numai că nu există mediocru care atunci cînd își vede amenințat ciolanul să nu răspundă ca un cîine turbat. Mușcă orbește! Amenințat la ambîț, Aurescu s-a întors și l-a lovit pe caraghios la scăfîrlia identității.

”Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”.

Bogdan Aurescu n-a zis că Rareș Bogan latră din Sputnik. Recitiți cu atenție. El a spus că „e exact ca atunci cînd sunt atacat de Sputnik”. Și nu-i așa? Cînd își bulbucă ochii și țipă ca un dement, Rareș Bogdan seamănă mai degrabă cu fasciștii germani și italieni, decît cu un propagandist rus!

Rareș Bogdan nu-i decît un lătrău politic pus pe tras sfori și pe făcut învîrteli. Caraghiosul acesta se visează și la pupitrul politicii românești, ocupat numai de prietenii săi clujeni. Colegul său de frizerie, Cozmin Gușă, ne anunță că Rareș Bogdan îl vede pe Vasile Blaga secretar general la PNL București și pe Emil Boc (primar la Cluj și ctitor de metrou) să facă naveta în Capitală și să titireze PNL București, urmînd ca morișca de bani a lui Vasile Blaga și Călin Mitică (Remar) să plătească diurna, ciorba de burtă și excursiile în țările calde.

De cîte ori ies la rampă, caricaturile noastre politice își umflă interesele și își arată slăbiciunile. Este suficient să apropii un ac de propozițiile lor umflate și totul se fîsîie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 79

78 de Comentarii

 1. Cum spuneam, cei doi latrai ar trebui completati cu al treilea, nicu „ala micu” de la PMB.
  Astfel, spectacolul cu „cei trei tenori” de la PNL, ar fi garantat.

 2. Noi nu avem adevarati oameni de stat si politicieni ci niste jalnice marionete. Sforile sunt trase de altii.

 3. Rareș Bogdan întruchipează perfect poporul. Poporul nostru cel viteaz – hot, bețiv, mincinos și puturos?Optzeci la sută, să nu generalizam. ?

 4. Rares s-a spalat acum partial de multele sale pacate. Dar vrem fapte de la el pentru a convinge. Cat despre Aurescu, l-a intrebat pana acum cineva daca a fost informat anticipativ de drona care a fost lansata de pe teritoriul Romaniei si scufundata de rusi in Marea Neagra? Johanis sigur nu a avut habar. A ajuns Romania o tara a nimanui?

 5. De politica externa s a ocupat și Werner dar și trompeta de Rareș care poți fi considerați groparii PNL

 6. Ăla din stânga parcă este Radu Humor in Oglindă, Humoroid, care postează simultan după telefon, laptop, tabletă! Humoroidul este responsabil pentru ” decimarea” a 90% dintre cititorii Cotidianului! Cum a ajuns un jurnalist mediocru, preșul pesedeului? Cum? Lăcomia de bani, prostia din cap! Să ataci ca un sălbatic, cititorii? Ăsta da caracter infect! Aurescu? Humor in Oglindă.

 7. Mai rarut că-i mai drăguț! Cei doi latrai s-au lipit de șeful lor nemijlocit din deal ca scaiul de oaie. Se apropie alegerile și latraul de batistuta după ce a devenit number ziro a sărit la jugulara lui Aurescu. PNL-ul se scufunda in mocirla precum drona americană în Ciornoe Moria. La latraii din imagine le-ar trebuit un scuipat în ochi ca sa ne mai lase în pace! Lasa-ne, lasa-ne, lasa-ne jigodie!

 8. Domnule Charlie, l-am testat pe Radu Humor, jurnalistul mediocru, ajuns preș PSD! El vă ataca prin 3 mii de Pseudonime! Postează ca un descreierat! L-am făcut pa fraier! A spus și laptele care l-a supt! Acum suge la userul pesedeului. Aurescu face mult rău României! Cred că zilele cheliosului este numărate! Slavă Domnului! Ăsta în afară de trabuc și de vânzare de țară de nimic nu e bun.

 9. udrea este mic copil fata de ce fac criminalii si ticalosii astia. va vine timpul lepre securice. va vine timpul.

 10. Gașca de derbedei care au parazitat PNL,se mănâncă între ei.Totusi interesant acest lătrat la Aurescu,stiind că este numit în guvern de președinte.Aurescu ,Popescu ,Deca sunt oamenii președintelui.Popescu este numit de Johanniss la cererea ambasadei SUA.Asta știu asta va spun.Aurescu nu este așa o nulitate totală cum pare,problema e că programul de politică externă este făcut la Cotroceni de nulitatea totala de acolo,iar Aurescu nu are spatiu de mișcare ,mai mult decât are un câine pe lanț.Sistemul este în așa fel organizat încât să se vadă cel de la Cotroceni,numai că e atât de bolovănos că nu ai ce sa vezi.
  Pentru că sânt satul și nu mai întrevăd nimic bun aștept să înceapă circul.Astept că cel care „nu iartă și nu uita”sa fie luat la misto,.O sa mă distrez.Am vrut să spun că aștept momentul când v-a fi tăvălit in mocirla dar mi-am dat seama că acolo și-a trăit traiul,in mocirla.O să mă distrez maxim!

 11. Latraul de Rarutu i-a trimis un mesaj codificat lui Johannis precum Luluta din capul scărilor C.I.T. lui Petrov! Un rânjet către Jelena cu 1 an înainte de alegeri. Să înceapă păruiala!

 12. Doi latrai trădători de țară… FORȚA AUR ✌️✌️✌️??

 13. Cine mai reprezintă interesele României/românilor, ‘ răspunsu-i vânare de vânt ‘, altfel, toți se bat cu cărămida în piept, ‘operă’ de 3 parale.

 14. gunoaie, gunoaie, gunoaie… ce pacat ca romanii sint atit de ingaduitori cu acesti derbedei nenorociti…

 15. Bichonul slugarnic ce sălășuiește în catacombele externelor românești nu este atât de singur cum am putea crede. Este conectat transatlantic iar ungerea lui la ministerul neîndeplinirilor noastre externe a fost cu binecuvântarea Departamentului de Stat al SUA și cu avizul Bilderberg, al cărui membru invitat este. Cum altfel ar fi avut curajul unei asemenea contre devastatoare adresată jugularei publice a răcnetului Carpaților clujeni? Nistorescu are dreptate că spilcuitul Rareș Bogdan nu poate schimba un manipulant de tramvai și că retransmite în eter semnalele altora. Iar ieșirea de acum e semn că o importantă grupare, cea de la Cluj plus alții l-ar roti pe Ciucă definitiv în pensie după plecarea din șefia guvernului. Vin alegerile și nu pot sta în pixul generalului, adică în calea blândei încruntări a trăgătorului de la Cotroceni. Care nici el nu-i chiar lipsit de putere în aceste zile.

 16. E 15 martie bre Editat.. Zi bre un ”LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE TUTUROR MAGHIARILOR DE PRETUTINDENI,”.. Sau nu t elasă intelighenția și cultura, tradiția..

 17. Comportament de complici. Se păruiesc între ei pentru că nu le-a ajuns partea din ciordeală.
  Da’ intelectuali dom’le. Doar se bălăcăresc, nu-și dau și cu toporul în cap. Adel verpflichtet.

 18. @marele urs: Ar fi neelegant doar felicitarea ungurilor. De ce nu si a romilor? Faptul ca refuzati sa va publicati adeneul neamului va face si mai dubiosi.

 19. Bogdan Aurescu si-a insusit perfect dogma oficiala transatlantica: indiferent de subiect, bag-o p-aia cu Rusia e de vina.
  Este definitia unui politruc, sa asculte fara sa cracneasca directivele venite de sus, pe care nu le poate modifica, si sa-si exercite puterea exclusiv in jos. Coloana vertebrala nefacnd parte din recuzita, in acest caz.
  Rare Bogdan e un fel de Olexii Arestovici al Romaniei, d-l Cornel nu zice rau cand zice ca cineva l-a intors cu cheita ca sa-l atace pe Aurescu.
  Cea mai buna maura ar fi sa fie maturata 90% din clasa politica romaneasca, dar pentru asta e nevoie-ghici! de un dictator.
  Cine indrazneste sa-si asume acest rol ingrat?

 20. La mulți ani bre maghiare, Editat la mulți ani ”ca cartofu”, în underground.

 21. Bulache si cu Bulishor – comici de meserie! Totul a ajuns in Romania un misto ieftin si o gargara cu prafuri de descint! Asa va fi in veci pina la urmatoarea lovitura de stat! Pe care romanii cei adormiti si anihilati bineinteles ca nu o vor face! Ei vor ramine doar spectatori! Aveti ceea ce sunteti!

 22. ,,,ĂȘTIA NI SUNT VÂRFURILE POOLITICE! D”APOI NOI ĂȘTIA,PLEBEII!???

 23. Domnule Nistorescu mai dați-i naibi pe cei doi clovni, scrieți de nenorocirea cauzată de dispariția unor medicamente ieftine pentru boli cronice cum sunt anti epilepticele. Întreruperea unui tratament pentru câteva zile poate aduce bolnavul, copilul de la o boală ajunsă sub control, adică mers singur la școală sau la muncă după medicație de câțiva ani, ducând la SPERANȚA de vindecare, la situația de debut când nu pote fi lăsat bolnavul ne supravegheat. Domnul ministru Rafila ar trebui din banii lui să aducă antiepilepticele lipsă până se rezolvă situația. E mare diferență o Carbamazepină de 5 lei la Finlepsin de exemplu de la 6€ în sus. În tipul acesta televiziunile urlă de bucurie că procurorii români, pe care-i tânguie domnul Florența că “nu pot fi motivați ??? prin premiere”, au mai închis o fabrică de medicamente! Fiindcă cică fabricau un medicament inofensiv din care o altă fabrică din Polonia scotea un drog. Pe Fabrica de medicamente din Polonia nu a închis-o nimeni. La fe în loc de Emperin dispărut din farmacii (medicament pentru vertij) 20 lei compensat, trebuie luat Betaserc 45 lei compensat! Este un dezastru național pentru ființa neamului cu prelungire pe mulți ani în viitor guvernarea PNL-PSD-UDMR-Iohannis.

 24. Ce bine i-ar veni României un ministru de externe cu facultatea făcută în USA pe banii BANCOREX! Asistat şi de robotul-rebutul-plagiat ION (NOI) ar fi cel mai minunat ministru din galaxie! Ce perfect ar fi! Ar fi minunat!

 25. Pentru cine ar mai avea vreo urma de indoiala nici Aurescu si nici Rares Bogadan nu comenteaza de „ capul lor ” Politica din Romania si ca place si ca nu place unora asa cum este cazul de fata, este la cheremul Presedintelui Natiunii si este parte a deciziilor deja acceptate, ca si realizare, din PNRR .Iohannis , daca tineti minte , a fost girantul obtinerii acestor sume uriase de bani din PNRR . Daca mergem, prin tara nu se poate sa nu vedem impactul dezvoltarii Romaniei obtinut cu ajutorul acestor sume de bani .Pe de alta parte Presedintele Iohannis a reusit unica performanta de a-si fideliza, prin parteneriatele strategice semnate cu SUA (se reactivat vechiul tratat cu SUA chiar ieri ) cu Franta si de curind cu Japonia, structurile de forta ale NATO aducind in tara doua Batalioane ce curind vor trece in formula numita Brigada de lupta sub comanda SUA si a Frantei . In paralel toate cerintele cetatenilor si cele venite de la Bruxelles au devenit decizii obligatorii .Legea pensiilor si cea a Pensiilor speciale , vinzarea activelor neperformante detinute de Stat , modificarile pe segmentul administrativ si pe cel al cresterii , pina in 2035, a virstei de pensionare, modificarile legilor electorale , marirea la 2,5 la suta a procentului din PIB oferit Armatei si multe altele stau si ele sub girul dat de catre Iohannis .Indiferent citi latrai ” ar avea presa din Romania stim cu totii zicala :ciinii latra cind ursul trece ”.

 26. Marele Urs Cat de jalnic esti bre ciumete .. dupa ce ne injuri si terfelesti de ziua noastra nationala ai tupeul de borfas sa ceri sa te felicitam. mare jigodie esti bre ciumete !! hai la multi ani tuturor ungurilor cu scaun la cap, ca tu ai doar capac la gat.

 27. Da, prin acest atac, Batistuță-Jigoduță încearcă să-l scoată din culpă pe Johannis, făcându-l singurul vinovat de eșecurile României în politica externă doar pe Aurescu-Goldman. PS:Și dă-i și latră, și latră……, poate prinde !

 28. Două personaje care nu suferă comparație.

  Rareș Bogdan e plin de el ca un bostan din Chichinda și jalnic de gol în interior. Pretendent la măriri nemăsurate, pentru care n-are nimic de oferit decât mediocritate strigătoare la cer.

  Bogdan Aurescu a obținut la Haga – place sau nu – unul din puținele rezultate concrete, palpabile ale diplomației românești. Iar politica externă nu este de etalat în galantare, spre deliciul prostimii.

  Că nu-l baga în seamă pe bostanul din Chichinda și-l consideră doar un pretendent găunos, gălăgios și obraznic, care strălucește exclusiv prin batistuță, e dreptul lui. Chiar exprimat mai contondent.

  A-i pune pe cei doi pe același plan este o impardonabilă fractura logică.

 29. In Coloniile din Europa de Est deciziile se iau in SUA si Bruxelles, sa fie limpede!
  Apoi executantii, ministrii(toti inrolati) aplica intocmai, in pozitie de drepti! De cele mai multe ori deciziile sunt impotriva intereselor nationale dar in interesul „oligarhilor” mondiali. Tradatorii de natiuni nu raspund pentru faptele lor, se ascund bine sub protectia CIA, SRI, etc. unde, in practica, nu exista niciun control democratic. Astazi lumea occidentala e condusa de serviciile secrete nici intr-un caz de guverne alese democratic, de fatada.
  Guvernele sunt „subordonate” serviciilor, ministrii sunt chemati „la ordin”! Asta se vinde maselor ca fiind democratie, adevarul absolut care trebuie exportat in toate colturile lumii. La ordin se fac „primaveri arabe”, „revolutii portocalii ” si pregatesc terenul pentru viitoarele colonii! Masele vor iesi in strada, „vrem o tara ca afara”!
  Despre jurnalisti securisti deveniti politicieni grohaitori la tv, ridicoli si penibili, pot spune doar ca… va detest!
  Sunteti „Gunoiul” istoriei recente.

 30. Nu te supara don Cornel, dar ministrul nostru de externe reprezinta pe cineva? Ca Romania n-o reprezinta, primind doar ordine de urmat! Cum era tratata Romania in anii aia de glorie din timpul conferintei de la Helsinki, 1975, nu mai puapa tara noastra tratament! Atunci, cu tot comunismul pe care il detestam toti, Romania avea conducere si politica externa pe masura, era bagata in seam! Stim acum ca era un joc al marilor puteri, dar noi eram acolo! Acum? Isi bat joc de noi ukranii cu Bastroe, cu cerealele, cam cu tot!! SI? Nimic, atat de la Aiurica Goldenberg, dar mai ales de la geafful Klaunus, care mai este si pe cealata parte a strazii vis a vis de interesele Romaniei!! Cit despre „urlatoru” Rares, nu degeaba ii spun eu Geobbels!!

 31. Aurescu impreuna cu Ponta,Prunariu,Melescanu,etc fac parte din Fundatia Europeana Titulescu a lui Nastase care are legaturi ‘cu toata lumea”inclusiv ‘Rossiski Fond Mira” sau Fundaţia Alexander Gorchakov
  Aurescu este mai intai diplomat ,are o profesie..
  Rares Bogdan e un gunoi media esuat in politica,o vuvuzea anti PSD fara vreo meserie precisa dar care acum rupe lantul impotriva mainii care i-a bagat salamul europarlamentar in gura,
  Prin comparatie,PNL nu pierde nimic daca renunta la RB dar pierde tot daca-l mai tine in brate pe narod

 32. Pt Badea Carta: „succesul” de la Haga l-a obtinut un grup de avocati/profesori, specialisti in materie, Aiurica era doar interpusul nostru de la externe, pentru comunicare cu grupul! In rest, atunci si USA avea interes ca noi sa luam platoul continental! Acum daca s-ar rejudeca, ar „castiga” Ukrania! Clar??

 33. Nea Cornel confirma pentru a cata oara ca e un analist de ocazie, un fel de pescuitor de suprafata speriat de adancuri…Semnalul dat de sinistra forma securista de viata care se crede un nou Petru Rares de vitza voievodala a fost clar si precis, e momentul salvarii PDNL si a sa personal cat mai devreme prin detasarea de Toxicul Alogen Secu-i, pe model Basoila-PDL…

 34. N-ar fi imposibil ca cei doi sa joace teatru sa salveze electoral PNL dupa Schengen si Bastroe. Rares Bogdan e țața1 si Bogdan Aurescu e țața2 din familiei liberala, demni urmasi ai Bratienilor. La Cotroceni este Tatuc1 si la Palatul Victoriei Tatuc2
  De fapt este prea tarziua sa mai salveze ceva electoratul ii vedez ca Zero barat au fost liberalii de cand a venit Citu.

 35. Cred ca fascistii italieni si germani, sunt preferabili oricand, propagandistilor stahanovisti rusi, care-s si hoti si oligofreni…in ceea ce priveste ciorba de burta, e de preferat ciorba radauteana, dar acum, e post…mergem pe supa crema de legume si bors de sfecla rosie…

 36. Cum putea securistul in civil AUR-escu sa-l acuze direct pe securistul in civil Raresul ca e purtator de cuvant al Sputnik fara sa riste represaliile Comintern si ale acuzatorului sau public? La Colhozul BOLSEVIC european Raresul are contacte directe cu
  Cominternul-Directoratul Moscova si a aflat noua Directiva…De altfel, iesirile din conservare a tuturor PROFI sunt un alt semn
  ca s-a trecut la OFENSIVA GENERALA COMBINATA in acest AL TREILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL avand ca tinta RESETAREA MARXIST/BOLSEVICA MONDIALA…

 37. Raman la ideea ca rares recita ca sa devina o mare vedeta a comediei romanesti. „Iubesc Romania. Nu uitati sa iubiti Romania”. Mai, de ce vorbesti asa despre Iohanis, ai uitat sa iubesti Romania? La nemti e alianta stanga cu dreapta de 50 de ani, la noi de ce sa nu fie? Ati uitat sa iubiti Romania?
  ” Florin Catu presedinte”, de ce nu strigati toti, ati uitat sa iubiti Romania?” Cine nu e cu Catu a uitat sa iubeasca Romania”. Sunt impotriva celor care au uitat sa iubeasca Romania. Jos pensiile speciale daca iubiti Romania. Hai Romania. Eu iubesc Romania, nu uitati

 38. Postacul Iion care nu stiu daca s-a mai prezentat vreodata cu acest pseudonim „ramane la ideea”, ceea ce inseamna ca e un obisnuit
  al publicatiei ca postac…Nu-i zic prost-trac ca sa nu-l intimidez…In orice caz, in materie de realitate politica germana e pe dinafara, chiar daca presteaza in Germania…Combinatia „stanga-dreapta” nu depaseste 15 ani si a fost initiata de Comintern pt a
  o mentine pe RASPUTINISTA BOLSEVICA ENGIE timp de patru mandate, in primele doua complicitatea fiind cu liberalii dreptaci…

 39. oferita de dl Gusa am deschis dialogul Cristache-Rares Bogdan ca sa aud enormitati de glorificarea lui Iuliu Maniu intors de pe frontul din Italia, cand a luptat impotriva tarilor care-si doreau independenta, spre deosebire de cei din Transilvania care ”pupau” poala imparatului cu sarg ca si groco-catolicul Iuliu Hossu, impotriva Romaniei. Daca istoria il consemneaza in 1918 pe Maniu la Arad si plecat la ”spartul targului” in 30 octombrie 1918 la Viena NU PT A O ELIBERA VITEJESTE asa cum afirma savantul rares, ci ca sa negocieze pt minoritatea romana?!?! Asa-i in istorie, dar si asta pare un fals pt ca peste tot Prusia si Austro-Ungaria erau infrante si doar in doua saptamani avea sa se semneze armistitiul/15 nov. iar el deja pe 31 oct. era la Arad. Dragi romani feriti-va de Marea Lumina catolica/greco catolica de la Cluj, din ea face parte si un anume Buda ajuns conf. pt ca l-a ponegrit pe Mihai Eminescu despre care a spus ca:”Nu trebuie sa fie considerat Poet National” comentariu de ziua comemorarii lui M Eminescu, cand inca nu-si sustinu-se licenta. Ma inchin in fata tuturor crestinilor, neoprotestantilor, ortodocsi care nu-si tradeaza neamul pt a fi latini ca urmasi ai sclavilor care au convietuit cu soldati din legiunea Palestina si Celtica. Nu cred ca am vazut un patriotism de operareta mai mare decat la rares si bogdan despre care intuitia imi spune ca-si reneaga originea moldoveneasca pt a ajunge pe inaltele piscuri ale Vaticanului, acelasi care l-au proptit pe Iohannis al lui tusa Geta. Feriti-va cei care mai credeti ca v-ati nascut pe teritoriul Romaniei indiferent de etnie, credinta pt ca nu m-as mira ca ”aia” sa va i-a totul numai pe ideea ca se „trag de la Ram”, neganad urmasii getilor, agatarsilor, gotilor, etc. nu exista decat ”rama” catolica…

 40. Din cate mai aud, doi romani neaosi: bogdan aurescu roman get khazar, nevasta lui rares idem aurescu… Imi place numele aurescu, fata tipului de gugusstiuc, pozitia aia de picior peste picior, trabucul invers proporțional cu înălțimea tipului, figura de boem, de siguramta… iar in cel peiveste activitatea profesională, intetesul de a servi tara egal nula…

 41. „Revoluţia bolşevică din Rusia au făcut’o khazarii. Componența la vârf a instituțiilor bolșevice ale Rusiei sovietice era garnisită 86% din khazari. Astfel că la:
  – Consiliul Comisarilor erau 17 khazari, din 22 membri (77%),
  – Comisariatul Războiului 33 khazari, din 43 membri (77%),
  – Afaceri Străine 13 khazari, din 16 membri (81%),
  – Justiţie 20 khazari, din 21 membri (95%),
  – Instrucţie Publică 6 khazari, din 6 membri (100%),
  – Muncă 7 khazari, din 8 membri (87%),
  – Ministerul Provinciilor 21 khazari, din 23 membri (91%),
  – Presă 4 khazari, din 4 membri (100%),
  – în misiunile Crucii Roşii, de fapt misiunea propagandei în ţările străine 8 khazari, din 8 membri (100%).
  Total 129 khazari adică 86%, din 151 de conducători ai Rusiei bolşevice.
  Pe 12 aprilie 1919, M.Cohan, khazar scria în ziarul Le Comuniste, din Harkov:
  ”Putem fără ezitare să afirmăm că Marea Revoluţie Rusă a fost înfăptuită de mâinile khazare… Noi am fost şi numai noi cei ce am condus Proletariatul Rus spre aurora internaţională şi chiar astăzi Cauza bolşevismului stă în mâinile noastre tari… Simbolul iudaismului, steaua cu cinci raze, este acum adoptată de bolşevism… şi în acest semn va fi exterminată burghezimea”.
  Politica exterminării totale a clasei conducătoare a început în Rusia, cu Revoluţia din 1917, iar în România a avut loc între 1940-1964 (cu întrerupere între 1941-1944).
  În 1918 poporul român şi’a reîntregit ţara, constituindu’şi statul naţional unitar român. Dar acum, împotriva acestui ideal sfânt, împlinit, al tuturor românilor, de a trăi într’o singură ţară, a început terorismul în România, prin khazarul Max Goldştein, care a pus o bombă în Parlamentul României, atentat soldat cu morţi şi răniţi.”

 42. Ceea ce publicatzi Domnule Ziarist pentru mine este interesant. Am doi baietzi maturi, am avut frica anul trecut cu razboiul pornit. Latrai sunt pretutindeni! Pentru comentarul de la 12:00 – sunt nemtzi din vestul Germaniei care sunt mandrii ca nu au fost niciodata in fostul DDR. Acum vreo 30 de ani am cunoscut o tzaranca din Austria Inferioara care mandra mi-a spus ca nu a fost niciodata in viatza ei (50 de ani) la Viena. Pe undeva mandria se asociaza cu latratul.

 43. Astia s-au iubit candva? Si daca, cine o fi pasivul si cine activul? Daca te uiti bine la cei doi, acestia au fata de practicanti LTGB.

 44. gelu blasfemie. ai incurcat-o amice, pariez ca vei primi un replay nimicitor. ,,Fostul evreu Max Goldştein, care a pus o fosta bombă în fostul Parlament al României, atentat soldat cu mai multi fosti morţi şi fosti răniţi.” Posteaza asta repede si poate te iarta..

 45. Te rog pomeneste-ma și pe mine Charlie așa cum îl pomenești de fiecare data pe „nea Cornel!Și nu uita să mă faci securist!
  Mulțumesc anticipat!

 46. Cică prenumele adevărat a lui Aurescu ar fi…. Goldstein,va spune ceva acest nume?Dar faptul că a fost promovat de un personaj important,neocomunist,cu rubedenii in elita nkvd.ista,din vechea nomenclatura ,care a stăpânit Romania după 45,ce va spune?

 47. Din meritele lui Aurescu: a taiat finantarea de catre guvernul roman a singurului ziar de limba romana din Cernauti (Mesagerul Bucovinean) pentru a redirectiona fondurile pentru sprijinirea opozitiei din Belarus

 48. bha tatarilor pitici si negri da teleorman, ati scapat da Potop, dar nu scapati de foc, ardevar focu de excremente subhumane. Sa intra paste voi usor, si va curata da pa fata pamantului. Nu scapati nicunu bha strambilor.

 49. Latraii au fost si sunt hraniti de „Latraul Tacut”!
  Poimaine ii va musca mana!

 50. PNL nu are prezidentiabil, Ciuca este o ironie , PSD nu are, Ciolacu este o gluma , USR cu Drula tot o …., AUR cu Ser gay pe centura. Gici cine va castiga? Omul (actorul!) este pregatit, fazandat si spalat , va fi trimis la inaintare din mai. Surpriza mare! CIAo a tutti!

 51. Toata lumea buna penelista stie de r0tatia cadrelor facuta de Cotroceni cand vine rotativa.
  Castigatorul va fi in final PeeNeeLee.Luuptaaa disimulata PeNeLătră1 se cearTa cu PeNeLătră2

 52. Este doar o cladire ! MAE este o cldire nu o institutie. Daca-i pui lacat dea’ dracu daca se prinde cineva o saptamana. O institutie inutila ! Inutila acum pentru ca politica externa este girata de SUA si U.E.Nu mai suntem inainte de 89 cand era nevoie si chiar aveam politica externa. Cu toate acestea MAE are O MULTIME de angajati, multi rau cca. 900 si cu salarii uriase (un ambasador ridica peste 11.000 iar un consilier peste 7000 lei). In afara de aceasta cheltuieli uriase cu sedii in strainatate, cate doua, una pt. amabasada alta pentru resedinta(locuinta) somptuoasa a ambasadorului! Buget urias pt. acest MAE …pentru nimic !Injumatatirea atat a personalului dar si a ambasadelor este absolut necesara in conditiile saraciei din Romania .

 53. MAE este doar o cladire nu o institutie. Daca-i pui lacat dea’ dracu daca se prinde cineva o saptamana. Inutila ! Acum pentru ca politica externa este girata de SUA si U.E. Nu mai suntem inainte de 89 cand era nevoie si chiar aveam politica externa. Cu toate acestea MAE are O MULTIME de angajati, multi rau, cca. 900 si cu salarii uriase (un ambasador ridica peste 11.000 iar un consilier peste 7000 lei). In afara de aceasta au cheltuieli uriase si cu sedii in strainatate, cate doua, una pt. amabasada alta pentru resedinta(locuinta) somptuoasa a ambasadorului! Buget urias pt. acest MAE …pentru nimic !Injumatatirea atat a personalului dar si a ambasadelor este absolut necesara in conditiile saraciei din Romania .

 54. mai bine sa demitem toata clasa politica, pe model islandez, baa hotilor!
  Ca nu va mai satura pamantul!

 55. Gelu, te-au scos de pe post? Ai călcat pe coji de banană? Au trecut vremurile când semnai Tică și te pupai în fund pe forum și semnai „conu Jorj… Jalnică ființă. Mai încearcă.

 56. Este tragic pentru România că domnul profesor universitar doctor docent Bogdan Aurescu in anul 2015, anul când „jura” la drapel străin, nu a fost luat din fata camerelor de vederi și condamnat pe viață la Poarta Alba! Asta e tragic! Statul Român nu mai are Limfocitele T1 și T2, limfocite contra vânzării de țară! Trabucul in gură și vânzarea de Țară? Dl Ciucă nu îl demite! Mai vedem, mai vb. dl Ciucă, un Aurescu mai ” mititel”, plantat de Oculta în grădină de zarzavat a Europei de Est!

 57. Sub ce steag străin a jurat Aurescu, prapaditule? Libertatea de exprimare nu înseamnă calomnii fără a putea fi probate. Ce spui, domnule Tică , ce spui?

 58. Limfocitele postează în cascadă, azi au liber de la TV, postează în cascadă pe forum. Mai nou, semnează cu nume de femei. Ca să nu fie atacat ???

 59. Cum s-au dus gramezi de dastepti si-au votat Werner sa se razbune pee PeeSeeDee si s-au ales Citu, Ciuca, 10 ani de Werner si latraii.
  Nu PeeSeeDee tot n-au scapat.

  Si de Rares Bogdan, Emil Boc, Trabucel, Gorghiu …

 60. Acum când postez, trolii pezdisti cu Humor in frunte, să iasă la țigare, oricum se uită ca vițelul la ușa nouă a Grajdului. Aurescovici Goldberd cu frații Muraru ca ceata, de mici au vrut ca să fie mari! Ei mici, 1.55 m. Deci? Facem Facultatea de Istorie cu nota 9.94, intrăm în cancerul generalizat PSD-PNL și gata! Oameni suntem! Supt plapuma PSD noi furăm, nu gandim!

 61. din curiozitatea Rares Bogdan este din Ocna Mures, jud Alba. Din cate stiu eu, fiind din practic acelasi loc si fiind coleg de generatie cu ipochimenul susnumit, e foarte departe de a avea origini moldovenesti. Mai incearca, poate intre etnii..

 62. Va aduceti aminte de lingaii lui Basescu care la sfarsit de mandat I-au sarit la beregata, dupa ce au lins la greu si au profitat din toate pozitiile? Evident ca au sarit la ORDIN, toti cei numiti de Petrov lingai, toti au fost recompensati. Adica, pe intelesul tuturor, sistemul I-a “descoperit “, i-a dezbracat de haina de ziarist si le-a arata haina cu epoleti SRI. Un exemplu, viitorul Director General al TVR, azi Director Stiri, Laurentiu Ciocazanu. Mai bun exemplu ca acesta, aveti? Nu cred.

 63. @Emile…sunt alaturi de tine. Consider ca o tara prospera, o tara independenta, o tara cu resurse nelimitate precum Romania, TREBUIE SA OFERE CETATENILOR ROMANI SANATATE SI MEDICAMENTE DE ORICE FEL, GRATUIT. Cand trimiti profituri imense in Austria sa finantezi sistemul lor de sanatate si pensiile austriecilor in timp ce tu nu ai medicamente de baza in Romania, ASTA E GENOCID. DE ACEEA VOR EI SA „ADERE” LA E.U. , NATO, SHENGEN. Pt a externaliza „legal” jaful. In schimb, zic ei, ca va dau dreptul sa spalati dosuri austriece daca intrati in Shengen. Be chiar…puteti ajunge sa spalati dosuri in Viena mult mai repede daca sunteti in Shengen. Astia isi bat joc.
  In loc sa aveam tara noastra, tara cu resurse mult mai bogate ca Austria, sa avem asa cum am mai avut, invatamant si sanatate gratuita, noi ne milogim de acesti sarantoci sa vina si sa ne jefuiasca cu acte….cu un presedinte venetic ce ne vinde.
  Vine si timpul cand va fi judecat pt genocid impotriva poporului Roman. Acum incearca sa isi legifereze pornirile cu ajutorul vostru. Sa nu cumva sa va doriti…a-ti mai facut asta nu-i asa? Nu va invatati minte?

 64. Apropos de cei doi bătăuși, mi-am amintit de un vechi cântec din popor care spunea cam așa :
  Hai la crâșmă măi muiere,
  Hai la crâșmă să bem bere
  ……… și în final ….
  Și-o râde lumea de noi,
  Că se bat două nevoi !
  Și din comentarii, dar mai ales din s-a dovedit s-a divedit că cei doi sunt niște bieți amărâți dacă-i judecăm după ce sunt în stare să facă pentru România din funcțiile în care au fost cocoțați, adică, mai nimic unul ( populistul,care totuși a reușit să ducă până-n kibutzul european problema disperată a agricultorilor români care sunt aduși în sapă de lemn de favorurile făcute cerealelor din UA , care nici nu sunt ale lor , ci a lui Rottschild și ai lui 😉 ) și foarte mult, dar nu bine, ci rău, celălalt, ( alogenul, căruia îi „datorăm” ratarea Schenghen și dezastrul Bâstroe, dar și alte acțiuni , sau mai degarabă inacțiuni, cu efect devastator asupra cetățenilor români.
  Dacă ar fi să aleg care dintre ăștia este mai nociv pentru Țara asta l-aș alege pe … Johanus, care-i ține-n poală pe amândoi !
  Și încă ceva : nu este neaparat nevoie ca să fii străin de acest neam , ca să faci rău acestui popor; poți fi și fost român ! 😉

 65. @ gelu…si ce ai inteles din istoria aia? Ca trebuie sa impusti romanii patrioti adevarati? Pe acei ROMANI ce au vrut binele romanilor? Din pacate diavolul e asa siret incat le-a aratat libertatea unora in mod egoist. E un smecher diavolul asta , nu? Multi romani au inteles „libertatea” altfel. Si asa au fost ademeniti sa spele dosuri austriece pt Iohanis crezand ca asta e libertatea. Ca e mai bine sa mergi la austrieci fara viza, in Shengen,, sa te umilesti decat sa lupti cu un Iohanis tradator ce iti vinde avutia tarii in timp ce tu te vinzi pe nimic.
  Cat trimite Romania lunar in Austria?
  Aud? Hai spune tu Codruta! Cat? Tu marea luptatoare impotriva coruptiei! Si uite, Codruta…cititorii Cotidianului intreab: unde ne sunt medicamentele de baza, romanesti?
  Ai intrebat ce mai e pe la Antibiotice, Codruta?

 66. khazarilor le place mult sa omoare slavi…si alte neamuri…doar pentru ca ei sa conduca si sa faca bani…
  uneori se intimpla nenorociri.. expulzarea din Anglia, inchizitia Spaniola, arderea camatarilor de catre mihai viteazul, dolfi si baietzii lui…
  deh accidente nefericite…dar bagate la cap…

 67. Faza asta imi aduce aminte de clanul jurnalistilor basisti care au sarit din barca cui Petrov in ultimul an de domnie. Dupa ce i-au mancat din palma securistului si au sfasiat pe toti ce i se impotriveau turnatorului, la comanda sistemului au trecut in barca lui Iohannis. Acest comportament il are si Bogdan, precum lingaii lui Petrov. Daca pe Ciocazanu & co, SRI-ul i-a recompensat cu posturi cheie in controlul informatiei si implicit in manipulare, pe tine Batistuta, cu ce o sa te recompenseze?

 68. MARELE URS,venit din stepele mongoloide este un ins,mic,brunet și crăcănat de la călărit.Cu ochi oblici și inteligența sub medie.Intelegeti bre?

 69. Mântuieşte, Doamne, poporul Tău
  şi binecuvântează moştenirea Ta!
  Fii păstorul şi sprijinitorul lor în veci.

 70. @gigel, ai un sentiment de satisfacie cand te gandesti la chinurile pe care le-au indurat?

 71. Daca n-ar fi razboul care se agraveaza de la o luna ls alta si situatia postpandemics cu o criza economica ce sta vina n-ar mai acorda nimeni nici o atentaie klownilor de la Cotroceni si seful lor Klown s-ar injura birjareste cu partenerii de coalitie pe post de campanie electorala de spart semintze

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.