Doliu în lumea fotbalului. A murit la 26 de ani

Şoc uriaş şi lacrimi în lumea fotbalului. Matija Sarkic, portarul echipei Milwall şi al naţionalei Muntenegrului, a murit la vârsta de 26 de ani, a confirmat sâmbătă clubul său. A decedat subit sâmbătă dimineaţă – s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva, potrivit presei locale.

Sarkic, născut în Anglia, dar care a apărat culorile Muntenegrului, a disputat ultimul său meci internaţional pe 5 iunie, în amicalul cu Belgia (scor 0-2), precizează BBC.

Recrutat de Millwall în vara trecută, de la formaţia Wolverhampton Wanderers, Matija Sarkic a apărat poarta formaţiei Millwall în 33 de meciuri pe parcursul sezonului recent încheiat.

Fratele său geamăn, Oliver Sarkic, este tot fotbalist şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv la echipa muntenegreană FC Decic.

Federaţia de Fotbal din Muntenegru (FSCG) l-a descris pe Sarkic ca fiind un „membru iubit” al echipei şi un „om mereu zâmbitor”.

„Moartea sa prematură a provocat o mare durere familiei Sarkic”, a adăugat aceasta.

Gruparea Millwall s-a declarat este „complet devastată”.

„Toată lumea de la club trimite dragostea şi condoleanţele lor familiei şi prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste”, au spus ei.

De asemenea, fostul atacant al echipelor Arsenal şi Everton, Kevin Campbell, a decedat la vârsta de 54 de ani, după o scurtă boală, a anunţat clubul londonez.

Campbell a marcat 148 de goluri în 542 de meciuri la opt cluburi de-a lungul carierei sale.

Everton a declarat la începutul acestei luni că acesta s-a îmbolnăvit în luna mai şi a fost „foarte grav” în spital.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. A cazut bolnav si instantaneu dupa o fffff scurta suferinta a murit subit.

  2. Chiar nu va intrebati de ce mor atitea oamenii atit de neasteptat ,fara sa fi suferit de vreo boala in ultimul timp ? De ce situatia asta nu era la fel si inainte de a ne vaccina si a aparut acum ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.