După ce Beyonce a anunţat că este însărcinată, mesajele au încins Twitter

Vestea că Beyonce urmează să devină mamă a devenit cel mai discutat subiect pe Twitter. În timp ce cântăreaţa îşi anunţa în public sarcina, în direct la Premiile MTV, pe fluxul Twitter se transmiteau 8.868 de mesaje pe secundă, scrie news.ninemsn.com, potrivit gandul.info.

Cântăreaţa americană de R&B Beyonce Knowles a anunţat duminică, la Los Angeles, că ea şi soţul ei, rapperul Jay-Z, aşteaptă un copil. Sarcina a fost confirmată apoi de ataşatul de presă al vedetei. Imediat a fost înregistrat noul record de mesaje pe Tweeter. Precedentul record fusese stabilit în luna iulie, când japonezele le-au învins pe americance în finala Campionatului mondial de fotbal: atunci au fost trimise 7.196 mesaje pe secundă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.