Elena Lasconi, comparată cu Șoșoacă. ”Ca țața în Obor”

Elena Lasconi, care a câștigat un nou mandat de primar la Câmpulung, ar vâna acum șefia USR.
Lasconi  l-a criticat dur luni pe Cătălin Drulă, președintele demisionar al USR pentru rezultatul obținut de ADU în alegeri.
”Rezultatul ADU e dezastruos din punctul meu de vedere, la Câmpulung am făcut istorie și în 2020 și acum. Cred că sunt primarul cu cel mai mare scor din țară, mai puțin municipiile și orașele. Ciucu pe care-l felicit a luat 72%, bravo!
Am făcut o treabă extraordinară la Câmpulung, am reușit să facem cu echipa ceva ce nu se întâmplă în lume, am crescut partidul cu 21 procente în doi ani jumate, Am acum 52% și majoritate în consiliu.
Dacă vrei să mergi la câștig trebuie să ai un target, unde vrei să ajungi, să nu îți stea nimic în cale, nu cu orgolii.
Nu m-am așteptat să fie atât de rău, am crezut că va fi sub 20%, dar nu așa rău.
Când am discutat pentru europarlamentare, aveam în cap un scor de minimum 30%, pentru asta trebuia să luptăm.
Suntem singura alternativă de dreapta din România și o să reînviem.
Sunt multe greșeli, trebuie discuții în partid, e bună câteodată și o lovitură din asta ca să știi că nu ți se cuvine totul. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi.
Cred că a făcut o greșeală și cu mine, pentru asta lumea i-a amendat, nu au luat în calcul atât de mult Elena Lasconi, m-au garat la gara de la Câmpulung. Eu chiar sunt o forță, fiecare primar pe care-l cunosc și a reconfirmat merită respectul”, a spus Lasconi.
Ce vrea Lasconi de la USR?

„Cătălin Drulă și-a dat demisia pentru că da, acest scor a fost dezastruos. Dar faptul că îl schimb pe Drulă cu Dominic sau cu Lasconi, sau cu oricine altcineva, va avea exact soarta lui Nicușor Dan și a lui Cioloș, pentru că Biroul Național rămâne același.

Ideea este că trebuie să tai rău din rădăcină, și anume aș cere dizolvare a Biroului național, pentru că Biroul Național conduce și este foarte important lucrul acesta, adică trebuie să facă un pas în spate și niște băieți care erau pe lângă Cătălin Drulă, pentu că nu el este singurul vinovat de rezultatul pe care îl vedem.

Dacă eu nu simt că ar face un candidat treaba asta, pentru că trebuie să fii fără milă și să tai în carne vie dacă vrei o reconstrucție a USR-ului, pentru că suntem singura opțiune de dreapta din România, eu o să intru în cursa pentru președinția partidului.

Încă nu m-am decis (daca va candida la sefia USR – nr.), pentru că am avut o campanie foarte grea, astăzi a fost super obosită, dar doar așa am putea să reformăm partidul și este foarte important să unim alături de noi oameni cu aceeași valori, care au cam plecat din USR.

E o foarte mare diferență între un lider și un șef. Și părerea mea este că în ultima perioadă toate deciziile astea, care sunt importante, să mergem în alianță, strategia de campanie ș.a.m.d, a fost dată doar de cinci persoane. Deci doar de foarte puțini oameni de la vârf. Despre asta vorbeam, că ei ar trebui să facă un pas în spate. Probabil că nu o să-l facă, o să se țină cu dinții de de putere, și tocmai din acest motiv ar trebui practic să readucem democrația, să fie democrația cea care dictează.”, a mai declarat Elena Lasconi, la Antena 3 CNN.

Reacții pe Facebook de la cetățeni 
Parcă o văd pe Oana Lasconi (fiica -nr.), cu lacrimi în ochi: „nu pot să cred că veți da partidul, unicul sanctuar sexomarxist din România, pe mâna unei homofobe”.

Marian Eugen

Am urmarit-o pe doamna Elena Lasconi pe Antena 3 vituperand intr-un stil de Sosoaca cu nuante de Firea la adresa lui Catalin Drula care tocmai si-a asumat esecul alegerilor, dandu-si demisia.
Mi se pare de un populism desantat, cu accente de tata in Obor, razbunatoare si oportunista. Daca ea va face jocurile in USR, acest partid e pa.
Deja toate lichelele de la Antena 3, Romania TV si Digi24 o promoveaza subliminal la sefia USR pentru a demola acest partid, ultima reduta in fata PSD-PNL, AUR si SOS.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

15 Comentarii

 1. Cineva care poarta o cruce la gat sa fie presedintele USR? Pai nu cunoasteti politica ateista a partidului comunist progresist?

 2. Acum sunt de dreapta. Eu n-am văzut șmecheri mai mincinoși ca ăștia. Ce om de dreapta demolează chioșcurile negustorilor cu ranga? Altă metodă de a pune la punct un sindicat nu exista? Ce om de dreapta desființează terasele sub pretextul aspectului istoric într-o piață care a fost piață de legume și de detoate,dar el de unde să știe că a îngurgitat doar istoria predată de comuniști. Ghinea care trăiește din consultanță la partid e afacerist de dreapta? Corectitudinea politică și minoritățile sexuale sunt slogane de stânga ( mă autoeditez) . Lasconi a câștigat, bravo ei, dar asta cu dreapta e o șmecherie de doi bani.

 3. Va mira ipocrizia aceste foste cititoare de prompter ? In decursul a 2.000 de ani s-a ucis cu crucea in mana, nu la gat. Lasconi pentru noi este Firea2 ! Faceti postare cu Lasconi, inveseleste pubertatea la bajeti.

 4. Dacă nu se rătZoiește fortZoZ la Putin, nu o voteZ !
  Și să lase cojile de nucă și vâna de bou, să treacă la piroane inroșite !
  Ba chiar și macete cu care să reteZe căpătZâni, baroase cu care să Zdrobească genunchii, măR😜g …
  ●] guitZă- eduKKatZia e PERNICIOASĂ -guitZă [●

 5. Colhozul vestic. Ești peste măsură de prostalan. Putin poarta cruce la gat,și? Crucea definește calitatea umană? Proasta nație. De asta ari votat aur și Sosoaca? Scârbă eterna pentru încuiați la munte ca tine.

 6. Un insemnat scriitor roman a scris un reper de comparatie exceptional, in doar 5 cuvinte (antiprofesoral): „lupta femeii cu roata dintata” ! Lasconi pentru noi este Firea2 (tot 5 cuvinte).

 7. Lasconi, Lasconi, N.20.04.1972, 52 bastoane. Cică, bunătatea sufletească nu poate fi întrecută de gura și minciuni plus ura! La ea e invers și va trăi pe propria piele eșecurile însingurării și marginalizării in perioada a următorului mandat! Poate că va rămâne șocată de tot ce i se va întâmpla în acest viitor mandat.
  Șosoaca, N. 13.11.1975, are 49 bete in noiembrie. asta e zdruncinată grav din naștere sau legănată pe picioare de i-a mutat creierul in colturile cutiei craniene😉! La Șosoaca e unica realizare a vieții personale și familiale, acum la 49 ani(am scris in perioada campaniei electorale), după ce își ocupă locul la europarlamentari, sa vedeți circ și scandal nonstop, femeia nu se poate abține și are ocazia sa fie eliminata prin interzis în parlamentul european și nu e bășcălie, o educa ăia daca pot cu restricțiile. Plafonata cu aroganta prostească și prea plinul de sine cretin, va rămâne în balansoarul plafonării până pe la 62-63 ani dar nu liniștită, tot aiurita și scandalagioaică.
  In concluzie: ambele sunt țațe de maidan doar că Lasconi e mai diplomata, Șosoaca e maidan perfect chiar daca are studii superioare, tot o mediocră a fost și rămâne, în comparație cu Lasconi care a făcut studiile reale până pe la 25 ani. Țațe sunt amândouă doar că se vir in prim plan indiferent ce s-ar discuta de ele, Șosoaca nu numai că îi place să fie în prim plan, adora pupatul la propriul dos cu laude din plin.

 8. Bă, dar mai lăsați-ne cu toate crainicele astea şi toate asistentele şi prompteristele rujate, care şi-au găsit vocație de politicieni ca ordinul pe unitate! După ce au dat din gură toată viața lor pe la televiziunile securiştilor, i-a apucat civismul şi grija de oameni pe toți!

  Jenanții de la USR habar nu au ce criză de lideri au! Îl înlocuiesc pe Nimeni-Drulă cu Nimeni-Lasconi. L-au avut pe Nicuşor Dan, dar nu le-a plăcut, că nu era destul de slugoi, destul de bou şi destul de gay. Nasol! Acum culeg 10% şi în toamnă un 7%, poate chiar 5%.

 9. Chiar isi merita urbea care a votat-o. Mergeti in Campulung, dincolo de centrul pe care se lauda ca l-a restaurat (mostenirea nefructificata a licitatiilor si contractelor trecute)…nu cred ca veti gasi zone mai necivilizate nici in Vaslui…vreti sa gasiti batrani uitati de lume in casele fara apa, gaze, canalizare, fara acces la un mijloc de transport? Daca n-au acces la o masina mica, scolarii, de toate varstele merg kilometri pe jos, pe orice vreme, pana la scolile din centru…acolo, chiar inainte de alegerile astea, am vazut cartier strabatut de paraie in care-si deverseaza ‘alegatorii’ vespasienele…pe strazile alea s-au plimbat progresistii doamnei sa puna pliante si sa imparta ‘bunavointe’…nu le-a putzit, ca pana la urmatoarele alegeri nu mai calca unul pe-acolo…despre lege si interlopeala…o mare fratietate si o gramada de interese…

 10. cum era cu doamna asta…sefa de cabinet..secretara la un general SIE sau SRI…
  pai fara grad nu se poate in pozitzia aia….
  ne lamuritzi si pe noi cam care-i treaba si cu se numeau respectivii generali…bugetari de altfel..adica platitzi de la buget

 11. pentru trolacii Urcaci plini de aere de superioritate Banderistă.
  V-ați făcut Țara praf, buey GENIILOR și mai aveți un pic și faceti praf și Pământul…măR🤮g
  ●] pitiKK- răsKrăKănat -pitiKK [●

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.