Elena Udrea, subiectul unui nou dosar DNA

Articolul Un nou dosar: DNA cere arestarea Elenei Udrea a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

miorita
+6
autoritate dde lucru judecat! de ce se mai reiau procedurile parlamentare de fiecare data, cand au fost 7 cereri anterior? ce facem, supunem dezbaterii si votului alte 25 de cereri, transformam cu forta parlamentul in circ, balci si nebunie??
Publicat acum 2 ore şi 23 minute
+Răspunde
Basil
+10
La cite-a facut Lenuta, poate face 10 ani numai din arestari preventive.
Publicat acum 2 ore şi 36 minute
+Răspunde
tracia
+15
A mai avut trei cereri de arestare, ce mai cauta aceasta inculpata in CAMERA DEPUTATILOR? Poate o asemenea persoana sa faca legi pt. aceasta tara?Ea ca si BASESCU, au fost creatia unor asa zisi ZIARISTI.
Publicat acum 3 ore şi 21 minute
+Răspunde
New
+12
Băi,luati-i orice dar nu-i mai luati sutienul!
Publicat acum 3 ore şi 29 minute
+Răspunde
Din nou degetul la nas dl. Basescu?
+19
Alo, alo , pensionarul Basescu din Gogol este pe aici ? Unde este Basescu ? Astept urgent o declaratie referitor la ” capitalul ” dumneavoastra Udrea !!!!!! Fie si pe FB ! Dar urgent !
Publicat acum 3 ore şi 53 minute
+Răspunde

Apolitic

+18
„Hai Basescu la putere, Scapa tara de lichele, De perversi si mafioti, Pune-i la respect pe toti” Hai mândră să ne-mbrăcăm, să mergem să ştampilăm/Să mergem să ştampilăăăm…Dar ai grijă cum votezi/Pui ştampila pe Băsescu/Pui ştampila pe Băsescuuu/ Să vezi bărbate să vezi, pe Băsescu am să-l votez, pe Băsescu am să-l votez/ Nu ies eu din vorba ta/ Că tu ştii politica/ Că tu ştii politica bade vaii (Bade)/Ai, da-da, da-da, di , da-da/ Cu toată familiaaaa/ Şi-l vom pune preşedinte/ Că Băsescu nu ne minteee/Rrrrrrrîîî /Ascultaţi-mă pe mine/ Numai aşa vom trăi bineee/ Am să beau după votare, 44 de pahare/44 de pahareee/Şi Băsescu Doamne-Ajută/ Să ia 70 la sută, Să ia 70 la sută/ Bărbate după votare, am să-ţi fac nişte grătare/ Am să-ţi fac nişte grătareee/ Şi Băsescu Doamne-ajută/ Să ia şi 80 la sută, Să ia şi 80 la sutăăă, să ia şi 80 la sutăă/ . ..Pe Băsescu l-om votaaa/ Ai, da-da, da-da, di , da-da/ Cu toată fa-mi-li-aa / Numai aşa vom trăi bineee.
Publicat acum 4 ore şi 29 minute
+Răspunde
Apolitic
+25
Cum ar fi arătat azi România noastră cu Elena Udrea președinte și Traian Băsescu premier!? Oameni buni invatati ceva din cei 10 ani cu Marinarul și votați in primul rand candidații care sunt romani neaoși.
Publicat acum 4 ore şi 40 minute
+Răspunde
Nasty @ Apolitic
+9
Da, pe ala mare roman si ortodox, nepotul col. NKVD Naumovici, de aceiasi etnie ca Ana Pauker si au venit impreuna pe tancurile „sovietice” si cu „poporul rus” sa ne aduca „fericire”, „fericire” de care inca nu am scapat si inca mai suntem manipulati, controlati si dirijati de strigoii bolsevici/kgb-isti si progeniturile lor!
Publicat acum 3 ore şi 56 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.