Eliberați după crima de la Padina

Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au înjunghiat un bărbat în luna februarie, la Hotel Belmont din zona Padina, au scăpat de închisoare. Curtea de Apel Ploiești a dispus punerea în libertate, sub măsura arestului la domiciliu, a celor trei autori ai infracțiunii de omor.

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, anunţa, pe 11 februarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. e si voi acuma… doar nu vreti sa spuneti ca reprezinta un pericol pentru societate? locurile in arest trebuie tinute libere pentru adevarate afronturi la ordinea pubica, gen cetateni care-l injura pe Iohanis, care-i arata degetu’ lu Ciolacu, etc. care o injura de mama pe facebuk/twitter pe ginecologista sefa de la UE, etc

 2. Asa ceva, doar „justitea” de KKT romana putea sa hotarasca…

 3. E intentionata aceasta bunavointa nemaintalnita a statului fata de infractiunile grave.
  Sunt generatoare de haos si deci utile, in optica mondialistilor. Pana cand, calculeaza ei, vor prelua puterea. Atunci fireste ca se vor lua masuri draconice, sa vada lumea ce ordine si liniste e sub domnia unui dictator mondial.

 4. „au fost sesizaţi prin SNUAU 112”

  -alrahatu are mari probleme cu snuau,
  dar inca nu a aflat.

  ARAFAT NU SCAPA DE PROCES – Judecatorii ICCJ au dispus rejudecarea dosarului unde se cere constatarea nelegalei existente, din octombrie 2016 pana in prezent, a Grupului de Suport Tehnico-Stiintific, condus de Raed Arafat.

  de fapt 1,1,2 apartine lu S.T.S,
  ei doar dau legatura….

 5. @Ghro
  -exact:
  s-au taiat INTRE EI,
  nu au facut discriminare,zero bulau.

 6. Justitia romana: salarii si pensii nesimtite. Cum sa nu-i protejeze pe infractori?.

 7. E stati linistiti, ca se poate si mai rau, in Germania si dupa apel o tanara, candidata politica din partea AfD, a fost condamnata penal la o amenda de 16k de euro ca a avut un discurs care a atentat la „demnitatea umana”… a migrantilor care comisesera undeva prin 2019 jumatate din violurile dintr-un land german, cum a facut asta? prezentand si discutand despre raportul oficial al militiei germane. Ridicolul progresismului liberalist din UE ajunge sa protejeze „demnitatea umana” a infractorilor, in defavoarea victimelor si a celor care pledeaza pentru victime. Asta se intampla cand prostii voteaza tot ce le servesc ONG-urile lu’ Soros, USAID, NED, si alti activisti platiti de suedezi, olandezi, norvegieni, nemti, etc. dar nu-s in stare sa iasa sa treaca un referendum pentru familie.

 8. Inteleg ca a murit azi noapte un „om al curtii” care le facea curatenie in curte.Avea „angajatul” familiei respective contract de munca? Era platit prin transfer bancar? Sau clanurile de rroomi nu sunt deranjate de sistem?!

 9. De acord @Valter Cojman! Ca in 1989, in prostia noastra de oite vom cere singuri sa devenim iobagi pe motivul ca vrem sa pastem linistiti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.