FCU Craiova, amendat de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul FCU Craiova a fost amendat cu suma de 22.500 de lei din cauza incidentelor produse de spectatori la meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a 9-a şi ultima a fazei play-out a Superligii de fotbal.

”FCU 1948 Craiova vs. AFC Hermannstadt – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d, se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

FCU Craiova a retrogradat din Superligă după ce a pierdut acasă cu FC Hermannstadt cu 1-3.

Meciul din Bănie a fost unul perturbat de incidente pe final, jocul fiind întrerupt în min. 85, după ce fanii gazdelor au rupt scaune şi le-au aruncat pe teren. După cinci minute de aşteptare, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare pentru zece minute, iar apoi jocul s-a reluat fără alte incidente.

În altă speţă, clubul Politehnica Iaşi a fost sancţionat cu amendă de 3.000 de lei, primind un termen de graţie de cinci zile, pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul Gabriel Cristian Vaşvari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.