Scandalul zilei Florin Roman: „avea privirea tulbure”

Deputatul PNL, Florin Roman, pare că vrea să insinueze ceva despre agresorul său, Dan Vâlceanu.  Aflat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, Florin Roman susține că Dan Vîlceanu ”avea privirea tulbure” și ”a încercat să mă muște canibalic de cap”.

Roman mai spune, de asemenea, că a încercat să ferească plenul Parlamentului de „gestul lui total deplasat şi necontrolat“, adăugând: „Nu mă aşteptam la un astfel de gest. Nu poţi să te aştepţi ca un om pe care îl cunoşti de zeci de an, cu care, vorba aceea, ţi-ai mâncat cojile, să ajungă să aibă genul acesta de comportament. Dar nu era un tip violent. E absolut regretabil cu un astfel de gest s-a petrecut în Parlamentul României. Ce ar fi trebuit să fac eu? În momentul în care oricare dintre noi, puneţi-vă în situaţia mea, vine şi îţi aplică… Aveam două variante, de a reacţiona fizic, şi am evitat acest lucru, şi de a suporta această agresiune”, a afirmat Florin Roman, după ce a mers marţi la INML pentru a scoate certificat medico-legal.

(VIDEO) Momentul în care Dan Vâlceanu îl mușcă de nas pe Florin Roman

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

19 Comentarii

 1. in sfârșit tupeistul politruc Florin Roman își găsește nașul ….. karma is a bitch

 2. Acești bolnavi psihic care ne conduc! Niste javre care dau exemplu muritorilor simpli că problemele se rezolva cu forța fizică în statul minimal liberal! Mă așteptam ca ,Ciuca sa -i excludă din partid la secunda doi! Generalul care grohaie de gras ce este îl doare un cur de faptul că organele nu previn astfel de situații!

 3. Am văzut filmulețul cu momentul când Dan Vâlceanul l-a muscat pe Florin Roman de nanau.
  Vâlceanul este fostul ministru de finanțe in guvernul „meu”,iar Român este profesor universitar din câte știu eu.
  Asta că sa știm despre cine discutam,motivul nu contează și câinele te musca fara motiv .
  Eu zic că Florin Roman a meritat să fie muscat și mă bucur că că s-a întâmplat,foarte mult mă bucur,mai sunt care ar merita mușcați
  !!!
  Ciuca ar trebui să de-a o circulară prin care pndl-istii sa vina la ședințe cu o botniță !

 4. Florin Roman PNL care isi ascunde CV-ul de PD-L-ist si parca are ceva cu un plagiat s-a ”pupat” cu un PNL vopsit de al lui Basescu de la tineret. Este voie dragutilor chiar recomandata iubirea dintre doi barbati cu brate tari…succes si la cat mai multe efuziuni.

 5. Nu înțeleg atâta ura intre doi parlamentari grasi! Ambii la fel de grasi pe banii poporului de care îi doare in cur! Mai au și tupeu sa dea exemplu de cei 7 ani de acasă! Orgoliu fiindcă nici dracul nu mai ajege asemenea soecimene needucate! Trebuie exclusi din oruce partid și la munca de jos jigodiilor liberale care dați exemplu negativ supusilor

 6. Diavolul tasmanian se adaptează pentru a supravieţui în bătălia cu …
  › Stil de viață › Știință
  30 mar. 2019 · Procesul vindecării rănilor în urma muşcăturilor ar putea fi stopat de o mutaţie care transformă tumorile în cancer. Prin urmare, aceste …

  Prin diagnosticarea diavolilor cu cancer facial, numită “tumoarea facială a diavolului tasmanian (TFDT)”, oamenii de știință vor putea izola …

 7. Alesii care sunt violenti in parlament trebuie sa isi piarda mandatul. Daca isi agreseaza colegul, cand va ajunge la putere va agresa sau elimina o intreaga categorie sociala. Istoria are lectia lui hitler.

 8. Nu, nu, nu! De trei ori nu! N-a fost vorba de vreo perversitate, dupa cum ne putem astepta in conditiile intromisiei mentalitatilor vest-europene in intimitatile noastre nationale. E vorba doar de primul caz vizibil de turbare in parlamentul romanesc. La mai mare! Doar nu-i platim degeaba. Macar spectacol sa fie!

 9. Așa sunt TOȚI pdl-iștii, băsiștii lui Petrov turnătorul la securitate,impostorul cotrocean,bețivul național și capul grupului infracțional organizat care a țepuit România cu multe miliarde de dolari.

 10. Mai nu vrea, mai se lasă. Și-i zise-ncet: – „Încă de mic. Te cunoșteam pe tine, Și guraliv și de nimic, Te-ai potrivi cu mine…

 11. Problema gravă este că aceşti doi derbedei au fost aleşi.Nu cred că mai este necesar să spun că, să avem mare grijă ce alegem.Apucături de genul ăstora doi se văd din viaţa de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.