Fotografie nouă cu Alain Delon. Cum arată actorul acum

O fotografie a actorului Alain Delon a fost publicată de fiica sa, Anouchka Delon,  „cu permisiunea acestuia”. Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, este vizibil schimbat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

„Vineri dimineaţă am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoştinţă infinită. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute”, a scris Anouchka Delon, aflata in conflict cu fraţii ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

8 Comentarii

 1. Nu arata rau, are totusi o varsta. Problema e ca e cam imbracat deci tutorii aia nu baga caldura in casa fac economie?

 2. Pai nenica, poza asta e de pê vremea „Rocco si fratii sai” ! Acuma „Ghepardul” arata cam ca un pisoi cam smotocit de alti motani, pe acoperis …

 3. Cei care supravietuiesc sistemului ajung la fel.
  Interesant este ca a scapat de virus sau vaccin!
  Sunt sute de milioane care au murit dupa 2019 din cauze „naturale” sau de la „comorbiditati” … aparute brusc.

 4. @Paruiala abjecta pe avere
  -sa le aplice „eu te-am facut eu te omor”

 5. A inceput sa semene la fatza tot mai mult cu Bolojan ! La romanii crestini se pozeaza si mortii in cosciug.

 6. Ce lesinate erau gagicile dupa el si dupa Janmari! Asta are pe constiinta multe vise erotice spulberate in randul faunei feminine……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.