(GALERIE FOTO) Motocicliștii din București, în marș.

Un marș pe motociclete s-a desfășurat sâmbătă în București. Este marșul anual de primăvară al motocicliștilor, o acțiune de conștientizare a celorlalți șoferi asupra revenirii lor pe șosele după perioada de iarnă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Primii care trebuie sa conștientizeze revenirea lor în trafic sunt chiar ei!

 2. Oare câți or fi treji?…băutura, droguri,…sunt apanajul acestor pericole publice !…
  Culmea e că miliția nu-i controlează în trafic!…la fel ca pe ceilalți participanți la trafic…

 3. I-am văzut, poluare fonică cât cuprinde, mers in picioare pe motociclete, niște complexați care sunt disperați să fie remarcați. In general ei au numai drepturi, obligatii nu, iar regulile de circulație nu li se aplică și lor.

 4. Nu era nevoie de niciun mars. Revenirea lor se face deja auzita ziua si mai ales noaptea, in intrecerile dintre ei, cand isi tureaza la maxim motoarele prevazute cu esapament modificat pana cand mai ca le sar bujiile. Or fi printre ei si mai civilizati, dar putini.

 5. De acord cu antecomentatorii mei, cu o adaugire: ăștia fac zarva și atrag atenția asupra lor precum o fac și cei din zona lgbtqm+-

 6. Statului roman nu ii pasa de poluarea fonica decat daca ii deranjeaza pe mai marii lui. Un exemplu ar fi poluarea fonica prin exprimarea libera a opiniilor anti-sistem.

  In rest, poti sa iti pierzi mintile din cauza asta, ca nu degeaba zgomotul e unul dintre cei mai mari stresori si nu intamplator e folosit in programele de tortura. Cei care traiesc pe marginea soselelor foarte circulate inteleg foarte bine genul asta de tortura care vine la pachet cu marea oportunitate de a face cancer pulmonar din cauza poluarii chimice. Dar cum marea parte a populatiei traieste in zone mai linistite, alora nu le ramane decat sa crape (dar nu) in liniste.

  Despre tipurile de zgomot care nici macar nu sunt luate in calcul in legislatia privind zgomotul in Romania, cum sunt cele de joasa frecventa, care lovesc organismul intr-un mod devastator si sunt aproape de neevitat pentru ca sunt produse de infrastructura moderna, ce sa mai vorbim. O sa ramanem in istorie drept cea mai imputita si zgmotoasa „civilizatie” care a facut umbra pamantului.

 7. Bă venim, conștientizați-vă!
  Cu 500km/h, cu toba modificată, din lună, de după colț, nu contează, dar venim!

 8. Motocicleta e calul dracului: daca nu te omoara repede, te tine tanar multa vreme. Motociclismul poate fi placut, util, romantic. Asta doar daca e facut cu eleganta, amabilitate, preventie, cavalerism. Tuturor cavalerilor: prietenie si asfalt uscat!

 9. Niste criminali care nu respectă semenii! Ambalează motoarele pe lângă ferestrele apartamentelor de scoala morții din morminte! Nu respecta legea privind liniștea publică intre orele 22.00-08.00. Circula cu 300 km/ h prin oraș și poliția locală/națională nu-i vede ,nu-i aude! Niste leprosi! Numai Dumnezeu ne poate scăpa de asemenea lepre!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.