Geoană. „Dacă aș fi avut mai multă minte când eram tânăr…”

Mircea Geoană are un regret,  dar și un sfat. ”Petreceți timp cu copiii cât de mult puteți, când sunt mici! Dacă vrei să îi ai prieteni toată viața, trebuie să îi crești de mici”, a spus Mircea Geoană, în podcastul lui Bobonete.

„Eu am făcut o mare greșeală. M-am luat atât de mult cu munca și sunt atât de pasionat din ceea ce fac, am alergat de nebun… (…) De foarte multe ori, am lăsat un pic de loc gol. Deși copiii au înțeles și Mihaela le-a explicat că tati face lucruri importante și cred că nu au simțit prea tare, eu cred că le-am lipsit în anumite momente importante pentru ei.

Dacă este ceva ce cred că puteam să fac mai bine ar fi fost să-mi optimizez timpul. Dacă aș fi avut mai multă minte când eram tânăr, mi-aș fi dozat efortul. În schimb, ce am făcut cu copiii… Am făcut o chestiune cred eu de destul de mare încredere, ceea ce este foarte plăcut pentru că se deschid. Ne spun lucruri din viața personală, probleme pe care le au.

”Și văd frumusețea aia de fată!…”

Sfatul meu pentru cei care au mai mulți copii în familie este să nu dai niciodată senzația că ai un preferat între copiii tăi. Când am fost la nuntă la fii-mea plângeam ca un… (…) Ea era în spatele meu cu câțiva metri și ea spune „Tati, acum poți să te întorci.” Și văd frumusețea aia de fată! Și elegantă, și frumoasă, și deșteaptă, și fata mea. (…) Relația cu fii-miu, cu Alexandru, care seamănă atât de mult cu mine… Este incredibil, numai că este mai deștept decât mine.

Asta ar fi experiența mea. Petreceți timp cu copiii cât de mult puteți, când sunt mici! Să poți să stabilești o relație de încredere și de prietenie, dincolo de autoritatea pe care o generație mai vârstnică crede că o are asupra celor mici. Dacă vrei să îi ai prieteni toată viața, trebuie să îi crești de mici”, a spus Mircea Geoană, în podcastul lui Bobonete, potrivit dcnews.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

31 de Comentarii

 1. Daca nu petreci timpul cu ele ajung sa se fie moarte dupa bani si sa se merite cu niste straini beizadele putred de bogate! Ai dreptate Mircea!

 2. sincer, nu ma asteptam la aceste confesiuni, profund umane , regrete pe care le putem avea cu totii, la un moment dat in existenta noastra. aceste confesiuni merita respectul nostru, indiferent de aprehensiunea noastra politica ,ori ba.

 3. Păi, pentru consolare bre.. Pot afirma cu certitudine că ai fost copil minune,.Acu ai tot atîta minte ca la șase ani,..

 4. Dacă aș fi avut mai multă minte când eram tânăr ….,,
  Dar mirciulica tu esti ..forever young !…

 5. Ferice de copiii sai! Mircea Geoana a avut o educatie de top in acele vremuri cand putini copii au avut acces la cele ce lui i-au fost accesibile. Este sigur ca educatia si instruirea celor doi copii ai sai sunt la fel de sus raportate la conditiile noilor vremuri. Dar ca orice parinte care isi iubeste mult copiii considera ca putea face personal mai mult pentru ei.

 6. Singurul regret al lui e ca nu mai poate merge la Vântu la masaj inghinal!…flacăra violet!…urmările s-au văzut!…

 7. cam ce ai muncit matale in toata viata? Hau, hau?
  Si daca ai muncit, de ce avem datorii de 170 miliarde si tara distrusa?

 8. Geoana a pierdut mandatul. Noi am pierdut 10 ani rai sub Basescu. Eu spun ca noi am fost cei care au pierdut mai mult. [NewsReader]

 9. Cata chibzuinta si profunzime in logica lui M Geoana ! Cred ca ar fi ideal pentru functia de presedinte. Sper ca poporul roman sa nu fie ingrat cu acest OM.
  Pe scurt, acest individ este un exemplu de manual pentru oprtunism si tradare. De ce il tot promoveaza Cotidianul ? Aproape zilnic apar informatii despre acest individ si nu merita …… Nu are sanse? dar el va accepte orice numai bani sa iasa .
  Mai bine , Cotidianul ar face ceva pentru cumnatul Costea ….. sa l scape de puscarie, sa l aduca in tara ca siasa nu i se va intampla nimic .

 10. As vrea sa ne spuna Mircea Geoana cum a ajuns la inceputul anilor 90 din inginer la Energomontaj Bucuresti ditamai directorul in Ministerul Afecerilor Externe !

 11. A. CONTIUNUA Promovarea lui subtiiiila_tiptiiiila … 🙂
  UNii „IE” perseverenti, inDarjiti, staruitori.
  B. Da’ TOOOOOT ASHACUM s-a … 🙂 mai zis, RAMANE in Istorie.
  El a fost ca SI Printii Regali, CRESCUT in Ideea Exceptionalitatii LUI.
  In Fond, era TOT BeiZadea, Printisor Comunist … 😊
  La MODuu’ General, Indivizii care NU au Stare’ntranshii, NEAM NU au, sunt Creatori de DezOrdine Universala, din Cauza Careia OMenirea a intrat in Epoca Spatiala SI a Computerelor cu APUCATURI de Gorile Salbatice, ocupata fiind cu Incercarile REPETATE ale Saracii OMeniri de a ORDONA DezOrdinea …
  Li se … 😊 intromisioneaza in CAPetele – CelMultNORMALE, Comune, Ideea ca sunt Aparte.
  Iar AiaCare au facut Operatiunea, ii folosesc UNDE, CAND, DE CE, CUM au Nevoie de Dansii.
  Si Restuu’ VIETII lor devine o REALA Drama …

 12. Ferice de copiii al căror părinți stau cu ei de mor de foame! Succesuri guys cu odraslele educate pe afara din care nici la înmormântare nu vin!

 13. Geoană este un om șters,ce scoate pe gura e ceva palid și nu mobilizează mulțimile proaste și flamande! Cică foametea și sărăcia a cuprins România de 4 din 10 romani își fac vacantele pe afara. Daca toți sunt săraci lipiți pământului, de unde bani valuta forte pentru vacante pe afara?

 14. Ce sensibil 😢🤧…..Baaaa a ti terminat de indatorat și furat românii,acum îi pregătiți să i băgați și in război,baaaa criminalilor ,va vede Dumnezeu nu o să aveți parte nici voi și nici copiii voștri de furaciunile de la gurile copiilor,femeilor și bătrânilor acestei țări,ba nesătuilor farà rusine și suflet!

 15. Am băgat Icrele de Crap in Congelator si când s-au dezghetzat s-au tăiat ! Icrele nu se baga in Congelator pentru ca se taie !

 16. Niciodată să nu acceptam criticile celorlalți,cenzura este cea mai buna metoda pentru a închide gura criticilor care nu dau bine la imagine și direcția unei propuneri…Democrația este doar un paravan comod comuniștilor și intereselor acestora că și justiția dealtfel.Geoana este un tip sensibil,educat ,preparat,merituos si девотат Ромынилор!Идит нахуй Л.В.

 17. Sub aparenta de bonom, victima a imprejurarilor, ramane acelasi individ servil cu sistemul.
  Are intelect, are o cultura, vorbeste coerent. Un singur lucru ii lipseste acestui domn (fost tovaras) candidat. Un lucru fara de care nu poti avea pretentia la un loc de frunte in politica.
  Curajul. Atitudinea.

  De aceea, mai bine ,,, Basescu decat socrul de circumstanta al mafiotilor globalisti. Geoana n-o sa decida niciodata singur, asumandu-si urmarile deciziei. Va astepta ca un catelus decizia tovarasilor din conducere, oricare ar fi ei, din oricare vremuri, si apoi va justifica aceasta decizie catre popor. Atat stie, sau poate, sa faca.
  De altfel, acesta este si un criteriu esential vizat de scouter-ii globalisti, atunci cand cauta candidati: supusenia, relativismul moral.
  N-au nevoie de oameni cu coloana vertebrala in edificiul lor bazat pe coruptie generalizata.

 18. Tomnule traga..nu ti ai terminat fraza…” am alergat ca um mebun ..”.dupa functii”…asa cum faci mereu inca de cand erai scoler pionier..//de blocori vicevercea…esti un arivist ..dar nu ai stofa nici cat pentru un …portar…de bloc… nooc cu PARTIDU…

 19. Nu mai scăpăm de (editat)! Toți dau din gura și nu știu să bată un cui într-un perete și vor și prezidenti! Nimeni nu mai vrea să muncească în România! Ceaușescu avea dreptate când se raporta la producția fizica! Acum trăim în virtual,adică pe datorie!

 20. Dacă aveai mai multă minte când erai tânăr nu te făcea Iliescu PROSTĂNAC.

 21. daca-as-fi-avut-mai-multa-minte-cand-eram-tanar… deci recunoști că ai fost și ai rămas un prostănac…

 22. Geoana cu poza in gazeta, zilnic, de cate 3x, este publicitate electorala ?

 23. Geoană. „Dacă aș fi avut mai multă minte când eram tânăr…”
  Se ducea la ”scoala de Presedinti”. Poate nu mai incerca acum de atatea ori fara rezultat.

 24. … ați fi fost acum mai puțin prostănac penibil! Cât despre lucrurile „importante” pe care chipurile le-ți făcut. or fi cele eventual făcute ptr. stăpânii străini. Că pentru țară…. nu ați lăsat decât dâre de noroi. Așa că mai lăsați gargara!

 25. „Dacă aș fi avut mai multă minte când eram tânăr…”
  Dara, cin’te’acuz’acu’ … c’ai avea ?!

 26. …hai ca mi-au dat lacrimile…baga-te ca te votez!…despre concluzie, au fost mai rapizi antepostatorii, mereu ai fost in deficit la acest capitol…inclusiv acum…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.