Gest mare făcut de Neymar

Gest mare făcut de Neymar. Un elicopter aflat în proprietatea fotbalistului brazilian Neymar a intervenit la evacuarea persoanelor afectate de marile inundaţii din statul Rio Grande do Sul şi care au lăsat sub apă o mare parte din zona metropolitană a oraşului Porto Alegre, informează EFE.

Elicopterul, cu numărul de înmatriculare PP-NRJ, făcând aluzie la iniţialele lui Neymar Junior, s-a deplasat la Porto Alegre pentru a duce provizii şi alimente sinistraţilor donate de internaţionalul brazilian.

În zborul de întoarcere, elicopterul a preluat o femeie adusă pe targă şi a predat-o unui punct de îngrijire pentru sinistraţi amenajat în municipiul Eldorado do Sul, unul din cele mai afectate de inundaţii.

Vedeta naţionalei Braziliei şi a echipei saudite Al-Hilal a anunţat marţi că va trimite elicopterul său pentru a duce alimente şi cele necesare pentru a ajuta victimele inundaţiilor, care au provocat imense pagube în Brazilia.

„Nu-mi place să public ce fac şi cu ce ajut, pentru că cei care o fac o fac din suflet şi nu din obligaţie. Deci, acest mesaj este să încurajeze oamenii să ajute şi mai mult”, a afirmat Neymar pe reţelele de socializare.

Cel puţin 100 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 131 sunt date dispărute în urma acestor inundaţii, în timp ce numărul sinistraţilor se ridică la 230.000.

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a anunţat, marţi, amânarea meciurilor programate în luna mai ale echipelor din statul Rio Grande do Sul ca urmare a acestor inundaţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

 1. 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!

  Celebrul șervețel care i-a schimbat viața lui Messi este acum scos la licitație, având un preț de pornire de 300.000 de lire sterline. Povestea aducerii lui Messi la Barcelona este cel puțin interesantă. Pe când avea dor 12 ani, acesta juca la echipa locală …..

  Sharapova avea tot 12 ani,
  tot cu shervetzelu:
  -a fost primul shervetzel din viatza ei!

  (maxtor nu are respect pt. sportivi,actori si curve de tot felu)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.