Gigi Becali tremură

Gigi Becali este îngrijorat de posibilitatea ca unul dintre oamenii-cheie din proiectul său la FCSB, atacantul Florinel Coman, să fie transferat fără ca el să poată face ceva. Conform surselor Digi Sport Coman ar fi primit o ofertă salarială enormă, de 2 milioane euro anual, față de 360.000 cât are la FCSB. Oferta ar veni din partea clubului Al Duhail din campionatul Qatarului. Arabii spun că pot achita fără probleme acea clauză de 5 milioane, clauză de eliberare stabilită de Gigi Becali prin noul contract, situația în care patronul FCSB ar asista neputincios la plecarea jucătorului său.

Coman a primit prelungirea contractului în 2023 și a semnat pe 4 ani, cu o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Salariul se ridică la 30.000 de euro lunar, 360.000 pe an. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, susține că Florinel poate rămâne la FCSB toată viața, dacă dorește.

I-am mărit salariul lui Florinel Coman, i-am făcut 30.000 ca să pot să măresc contractul la patru ani. I-am spus: «Tu nu trebuie să fii hazardat cu gândul la plecare. Îți dau eu 600, 700.000 pe an și mai joci încă șase, șapte ani în România și poți să faci cinci, șase milioane de euro».

«Casă, apartament frumos ai, copil ai, nevastă frumoasă ai și familie frumoasă ai. Faci cinci, șase milioane de euro la mine și gata. Ai posibilitatea să pleci la o echipă mare, să nu te grăbești»

Dacă are ofertă, el poate să zică: «Vin, dar valoarea mea este de 10 milioane, clubul are clauză de cinci și îmi dați la semnătură trei». Florinel nu e prost, îl duce mintea. E foarte inteligent, foarte bun ca om și are un suflet nobil”.

Dacă jucătorul va fi atras de această propunere, poate doar faptul că plecând în Qatar să riște accesul la echipa națională, Gigi Becali nu va putea face absolut nimic să împiedice transferul. Dar, momentan, Becali se jură că nu știe nimic de nici o ofertă.

„Pe cuvânt că nu știu nimic despre o ofertă pentru Florinel Coman. M-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa națională, ca să nu-l cumpere, să nu-i plătească cineva clauza (n.r.- de 5 milioane de euro). Vreau în Liga Campionilor, apoi poate să plece.

Fără Coman suntem ce e Craiova fără Mitriță. Mitriță este fotbalist. Între el și Coman, Coman poate e puțin mai eficient, dar Mitriță este fotbalist. Mare fotbalist!

Nu înțeleg de ce nu-l ia la echipa națională, este fotbalist. Nu poate juca nimeni titular în locul lui Coman, niciodată

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Despre Jiji e ordin de la Dancu sa se scrie ca despre Putin ! V-a dat subventie sau v-a intrat in sange ?

  2. Am sperat la un post fara „jiji”! Din pacate interlopul fariseu a revenit! Mai acum cateva zile afirma ca s-a retras la rugaciuni, ca in postul PASTELUI nu doreste sa …, etc, etc! Se vede ca atunci cand este rost de „rahat”(sigur, ne referim la produsul alimentar, tare bun, mai ales … in cozonacii de PASTE) nu are limite! Este prea redus „telectual” ca sa priceapa faptul ca are loc pe sticla numai din cauza ziaristilor care vor sa faca rating prin prezentarea „maimutoilor” si a „pacalicilor”! Cel mai mare pacat care poate fi facut(mai ales in POSTUL PASTELUI) : sa te afirmi in public cu insemnele credintei, sa invoci credinta si BUNUL DUMNEZEU, iar tu sa „mascari” si sa murdaresti tot si toate din jurul tau! Piei SATANA!

  3. Unii din presa/tv s.a. s-au lăsat cumpărați de acest cocalar interlop de ultima speță patron la aceasta creatura ilegala fcsb, și-i publica toate tâmpeniile prin care ne-a făcut de ras în lume!!
    In campionatul de fotbal cumpăra arbitrii, echipe/jucători adverse și declara cu ambiția lui de cocalar paranoic ca face orice pentru a fi pe locul întâi în superliga în condițiile în care el dictează tot la echipa lui care nu joaca nimic!!
    Culmea la meciurile echipei sale fcsb sau ale contracandidatelor la titlu sunt delegați în permanenta arbitrii cumpărați de el respecțiv, m. birsan, coltescu sau barbu , care arbitrează în favoarea interesului sau de a lua titlul prin care să-și afișeze public reușita ambițiilor sale paranoice de cocalar!!!

  4. Bai da ciuda va mai poate fi pe acest om, care din pasiune baga bani in fotbal (si chiar scoate bani din afacere). Il faceti in fel si chip, ca se baga peste antrenori, el necalificat, ca strica echipa. Ei, in ciuda voastra FCSB ia in acest sezon titlul de campioana. Na, mai ziceti ca omul nu se pricepe la fotbal!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.