Gruparea lui Coldea. A apărut un nume nou

Jurnalista Sorina Matei arată într-un articol publicat de Mediafax.ro că DNA a probat deja un al doilea caz de trafic de influenta si spalare de bani, după cel al Hideg, Victimă ar fi si primarul Robert Filip, trimis în judecată de EPPO sub măsură preventivă, care ar fi apelat la aceeaşi grupare pentru „rezolvarea” dosarului său din Justiţie.

Gruparea Coldea – D. Dumbravă – Trăilă ar fi cerut primarului din Rovinari, Robert Filip, 750.000 de euro pentru „rezolvarea” – cumva etapizată – a dosarului său din Justiţie, susţin aceleaşi surse.

La gruparea Coldea – Dumbravă – Trăilă, primarul Filip ar fi ajuns printr-o rudă a sa (naş/Garda de Mediu) care l-ar fi cunoscut pe Bogdan Neidoni, prieten al lui Florian Coldea şi fost ofiţer SRI.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

15 Comentarii

 1. Au intrat banii recuperați de la țările datoare Romaniei prin contracte facute până in 1989 cu destul de multe fonduri de adunat după 1990, si furtul cu aprobarea gloatei politice din România menținută în sărăcie a continuat din continua cu uriaș succes.

 2. Practic vorbim de un grup infractional organizat de Koldea. Adica tocmai de cel sustinut de Petrov si de Johanis sa vegheze asupra securitatii tarii si a locuitorilor ei. Probabil ca este practica generala in cazul lor.

 3. Doar un userist incuiat crede si sustine ca gloata politica aproba ceva in Romania securistilor. Fii explicit, ce anume aproba???

 4. Daca avemus justitiune sereista și foarte libera în gândire și fapta făptuită , asta este . In loc de Curte cu Juri , Romania are curte cu sereisti și Trailisti , care înfăptuiește după interes și bunul plac , actul sexual de justiție . E hilar și de-a dreptul penibil , toată lumea rade de justiția română , care a ajuns o cârpă de șters funduri mari , și un incubator de pensionari speciali care încă nu au timpul pensionarii , normale și demne .

 5. De mult sunt știri privind anchete /procese privind denunțuri despre sume mari solicitate/date în condiții ilegale. Nici măcar una nu spune dacă denunțătorul are legal sumele respective ( a plătit impozitele aferente).

 6. Dupa cum spunea cineva la o televiziune, banii din consultatii asa multi cum par sunt doar maruntisul oficial, la vedere. In rest ce se mai poate spune despre statul de drept, democratia, alegerile libere, valorile europene bla, bla, bla cu care suntem prostiti doar ca totul e putred de ani de zile si sa nu creada cineva ca s-a rezolvat si „tovarasi, au mai fost abuzuri , greseli, dar e in trecut”!

 7. Mai terminați cu prostiile! La trecerea în rezervă au primit alte misiuni, așa că ciocul mic! Soarele rasare de la „vest”!

 8. A luat „Bunele Maniere” de la Basescu, zis Petrov, a vazut ce banii invartea marinarul si gasca lui,…. si ce si-a zis COLDEA, ba..da io mi-s mai Prost. Se pare ca da, de aceea l-a si pus Prim Adjunct al SRI.

 9. Lasati voi fumigenele. Votul a fost fraudat grosolan de catre PSDNL,de ce nu spuneti asta tovarasi de la Cotidianul?

 10. l dragnea bea si mainca ciu binomul.??TOADER TUDOREL, INISTRUL JUSTITIEI , după c a demis-o pe KOVESI, a inaintat dosarul de demitere a lui COLDEA. După o discutie in cabinetul lui DRAGNEA, pres CD, Toader si-a dat demisia. l-a santajat dragnea si l-a salvat pe coldea???DRAGNEA- TITULAR IN TTUL PARALEL???

 11. Mai terminați cu prostiile! Romania nu mai e o țară de la lichidarea la zid a lui Ceaușescu! Când pierzi,pierzi tot și nu ramai decat cu datul din gura! Cand vreodată va reuși Romania sa plătească datoria externă de 400 de miliarde de euro și nici insule nu avem de vânzare?

 12. Dragnea bea,manca SI JUCA TENIS cu binomul.??TOADER TUDOREL, MINISTRUL JUSTITIEI , după ce a demis-o pe KOVESI, a inaintat dosarul de demitere a lui COLDEA. După o discutie in cabinetul lui DRAGNEA, atunci,pres CD, Toader si-a dat demisia. L-a santajat Dragnea si l-a salvat pe Coldea???DRAGNEA- TITULAR IN STATUL PARALEL???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.