Guvernul creează patru posturi cu 3500 €

Guvernul propune majorarea componenţei CIFGA – Comitetul Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări cu doi reprezentanți ai Ministerului Finanțelor, pentru o “coordonare eficientă a activităţii”. CIFGA este organul de decizie cu privire la activitatea desfășurată de Exim Banca Românească, în numele și contul statului.

Potrivit legii, Comitetul Interministerial de Finanţări, Garanţii şi Asigurări a fost alcătuit inițial din 13 membri, dintre care un preşedinte şi 2 vicepreşedinţi, apoi a fost suplimentat la 15 membri, plătiți cu 20 la sută din salariul lunar al directorului băncii.

De astăzi, CIFGA va avea 17 membri. Locurile suplimentare vor fi împărțite între ministerul de Finanțe și Secretariatul General al Guvernului.

Potrivit presei, fiecare dintre cele 15 persoane din componența comitetului primește 20% din salariul lunar al preşedintelui Băncii. Un membru CIFGA ajunge la circa 5000€/lună brut, 3500€/lună net.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. pai ar trebui sa va interesati cine le va ocupa, pentru ca in general, atat la privat cat si bugetari aceste posturi sunt creeate cu dedicatie!!

  2. normal. au decis sa fure si mai mult de la fraieri. doar din bonuri de masa fura in plus cate 60lei lunar de la fiecare fraier.

  3. LOGO: excelenta in sifonarea banilor. de 33 de ani suntem aici, impotriva voastra!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.