Halep nu mai merge în Portugalia

Simona Halep pare să fi tras învățămintele potrivite după ce s-a grăbit să accepte wild-cardul la Openul de 1000 de puncte la Miami. Revenită după 18 luni de suspendare, Halep a pierdut încă din primul tur la Miami. Însă mai rău de atât a fost faptul că a acuzat dureri la umăr și a recunoscut recent că timp de patru zile a avut niște dureri musculare cum nu i s-a mai întâmplat niciodată. Totul pentru că nu a ales varianta unei reveniri pas cu pas, în care să își pregătească fizic la parametri optimi reapariția pe teren.

Cum Simona este dornică să joace cât mai mult și să iasă de pe locul anonim în ierarhia WTA, ea a început un program intens de antrenament sub supravegherea noului ei coach, spaniolul Carlos Martinez și se părea că primul turneu în comun va fi cel din localitatea portugheză Oeiras care începe de luni.

Însă, surpriză, Halep și-a anulat plecarea spre Portugalia, renunțând să mai participe. Explicația acestei schimbări de plan a oferit-o pe contul ei de Instagram.

Schimbare de planuri. Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, așa că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras”.

Neoficial, de această dată, Simona a resimțit dureri la genunchi în timpul antrenamentelor și ca să nu riște o accidentare gravă a luat hotărârea să renunțe la turneul de Oeiras.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Vax. Tot asa, pana cand vom sti doar ca si-a schimbat culoarea parului, ori cu ce pantofi scumpi a fost surprinsa (vax din nou). E fumata treaba, se-ntoarce la carciumarie sau oierit, ca toti ai ei.

  2. Io i-am spus Simonei, ca tot rumanu, sa intre treptat in turnee, incepand cu cele mai subtiri, pe urma cele medii si la urma, in turneele cu cascaval serios, dar nu m-a ascultat.Asa a facut si cu casatoria, desi i-am spus ca nu e pregatita de o relatie serioasa….

  3. tare nasol sa te hidratezi doar cu apa plata si sucuri necarbogazoase. Ce consuma si unde a ajuns

  4. MDA ..TREBUIA, ” PAS CU PAS”..!! CA RECOMANDARE, URMATORUL ” PAS” PESTE ZECE ANI………

  5. Dupe ce ne-a turnat în ooreki – pă toată perioada suspandării – basne că cît îi ea dă nerăbdătoare șî dă pregătită să re-intre în țîrrkuittu’ mondeal ca să lupte cu balaorele PARDON! cu balao(ake)șele, i’e-te că – dupe ridicarea dubioasă a suspandării dă cătră TA$ Neayon – ma’m’zela ot Oieraș vine să ne spună taman pă DOS: că korrppu’ iei phy$$ick îi șopteste „că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense”! Dupe munca dă ocknașă depusă benevol în Dubai?
    https://evz.ro/simona-halep-interdictie-dubai.html
    Bă, asta ne arată cît ie iei, șportivii, dă $upra-$olițitaț’ enklu$$iv ‘telektual, că cît dă mult muncește iei păntru bănuții ăia, puțînele meleoane dă $$ ce le cîștigă greu cu sudoarea frunțîlor lor latte, macchiatte șî înaltte……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.