Ilie Morega s-a enervat și a luat la bătaie o jurnalistă

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a agresat fizic vineri o jurnalistă,  jandarmii au venit la fața locului, informează Antena3 CNN.

Fostul prefect a organizat o conferință de presă după ce s-a ales cu un nou dosar penal, unde a invitat mai mulți jurnaliști.

Enervat de întrebările unei jurnaliste, acesta a început să o agreseze fizic.

„De ce ați dat în mine”, spune jurnalista în videoclipul redat de Antena3 CNN.

Joi seara, fostul prefect a provocat un  accident rutier.

Ilie Morega are  șase dosare penal pentru conducere fără permis.

Citeste si  Fostul prefect Ilie Morega se crede ofițer de informații. ”Vă rog să nu spuneți”

La sfârșitul anului, familia lui Morega a cerut unui medic să îi anuleze permisul din cauza unor probleme de sănătate.

Dan Ilie Morega  a fost prefect  de Gorj mai mulți ani, apoi a devenit deputat.

În 2011 a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Juvetele ăsta seamănă bine cu Birlik.
    „Dăcît că” Birlik le făcea pe scenă, sau la filmări, că ierea plătit păntru așea ceva, în timp ce ăsta le face în societate.
    Da’ ce face „organili”?!

  2. Jurnalista trebuia data afara pe geam.Ma intreb ce se intampla in Texas,ca tot luam lumina strategica,daca un ziarist dadea buzna in biroul PRIVAT a unuia si incepea sa-l injure,sa-i ceara socoteala ….Aagresivitatea jurnalistilor romani nu mai are limite si nu pot fi pusi la punct decat cu bataia.

  3. Paparuda sa zica merci ca n-a batut-o! A intrat neinvitata in biroul lui si cu gura mare. Nu-l apar pe Morega, dar eu, in locul lui, îi dadeam si un sut.

  4. Asta-i jurnalista, care se vâra-n treaba si-si face „publicitate” cu „de ce-ai dat în mine? „, asta-i reportaj?! Nu. E mahala. Trivialitatea cea mai pura. Plus ca-i limpede ca n-a lovit-o, fiindca tipa a putut sa telefoneze: tipul nu i-a smuls aparatul din mâna, femeia a putut sa cheme jandarmii, care, oricât de repede or fi venit, ar fi putut sa constate, dac-ar fi fost cazul, urme de lovituri. Pe care nu le-au constatat. SINGURUL scop, si premeditat, al „ziaristei” era sa faca scandal. Morega nu era obligat sa-i enumere date din alte dosare, pe care „ziarista” ar fi trebui sa le caute la grefele parchetului/tribunalului. A-i fi intocmit, însa, omului (în vârsta) dosar penal, când jandarmii ar fi putut sa intervina, daca nevoie, si sa calmeze situatia, care era calma, de fapt, e-un abuz de drept, sunt rele tratamente. Mobilizez jadarmeria, parchetul, tribunalul, pentru zbieretele unei mahalagioaice. Si cine plateste? contribuabilul. Primii care nu si-au facut datoria fiind „ziarista” si jandarmii. Morega: da-n gropi. Nu-i rezista stresului. Are nevoie de-un neurolog si vitaminizare, nu de-o „ziarista” si jandarmi. Si la volan se urca fara permis tocmai fiindca i se face publicitate interdictiei: tipul a ajuns la imaturitatea vârstei, de care „ziarista”-si bate joc. Dublu abuz de starile de slabiciune ale tipului: atât mentala, cât si fizica.

  5. Sa le fie invatatura de minte jurnalistilor! Sa nu mai accepte donatii de la partide.

  6. Rușine, Morega! Trebuia să-i arăți cine-i bărbat acolo, cu palma și pumnul, nu cu gălăgia!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.